Marigold – Herkullinen uudehko ravintola / Bakery Roomassa.

Olen ostanut leipurin Sofie Wochner n korvapuusteja aikana Latteria Studion loma ponnahdusikkunoita. Suuri fani. Olen myös kuullut pop-up illallisia hän ja hänen miehensä, kokki Domenico Cortese käytetään pitämään eri paikoissa kautta ulos Rooma.

Sofie ja Domenico unelmoinut avaamisesta ravintola ja mikro leipomo Roomassa vuosia ja äskettäin he tekivät, että unelma. He avattiin Marigold dynaamisen ja muka Ostiense.

Se on toisella puolella kaupunkia ja aivan vaellukselle minulle. Kuitenkin kun minun aterian lauantaina, olen enemmän kuin mielellään kävellä raitiovaunu, raitiovaunulla Metro, ja sitten kävelymatkan päässä metrolla restaruant.

Ystäväni Marta Tapasin brunssi. No, enemmän kuin aamiaisen saavuimme melko aikaisin, noin 10. Se on hyvä asia teimme. Ravintolassa täyttyi nopeasti ja luin siellä on yleensä viiva ulos ovesta jälkeen 13:00 Tila on ihana. Se on minimalistinen / modernia vielä lämmin. Musiikki on chill ja parantaa fiilis. Käsityönä keramiikkaa ovat kauniita. Palvelu oli hyvä, huomaavainen olematta tungettelevia.

Meillä molemmilla oli vohvelit kuin me koskaan tehdä niitä kotona. Kumpikaan meistä on höpöttää pannulla. He olivat erinomaisia. Tilasin myös joitakin porkkanakakkua koska se oli lauantai. Se oli herkullista. Olen hyvin nirso kakkuja, varsinkin italialainen jossa amerikkalaiseen tyyliin niitä voidaan liian kuivaa. Porkkana kakku oli täydellisyyttä. Ei liian makea ja jäätävissä oli hyvä myös.

En ole ollut leipää mutta ystäväni intona sitä. Sofie käveli ulos tarjotin suklaakekseistä koska olimme lähdössä. Olin jo söi paino sokeria ja osti korvapuusteja mennä. Kun olin houkutusta ostaa keksejä, päätin pitää pois ja palata toinen päivä. Olen luultavasti ostaa korvapuusteja liikaa ja porkkana kakku uudelleen, ja ehkä tonttu. Ehkä se on hyvä asia, että Marigold on toisella puolella kaupunkia.

Maanantaisin suljettu.

Via da Empoli, 37
Rome, 00154 +39 06 8772 5679

Jaa tämä:
Pinterest
Facebook
Viserrys
Tumblr

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Kymmenen vuotta sitten muutin Roomaan, ItaliaApril 4, 2018Ain “AGD”
Matkustaa Roomaan? Tarvitset nämä Apps.June 29, 2012In “Rooma”
Life in Rome – päiväretki IschiaSeptember 21, 2016In “Film”