Automatisoitu koti 2.0-#21 seinä asennetaan Loxone iPadimme Poe Texas -sovittimella-osa 1

Kaikki rakennustyöt pysähtyivät 24. maaliskuuta COVID-19-lukituksen takia, mutta vielä joitain asioita, joita voimme päästä eteenpäin etenkin sähköisen toisen korjauksen suunnitelmien ympärillä.

Seinälle asennettu iPad

En usko, että seinälle asennetut kosketusnäytöt ovat tapa, jolla monet meistä todella päättäisivät hallita kotejamme monta kertaa. Halusin kuitenkin varmistaa, että meillä on yksi ohjain, joka sijaitsee keskitetysti talossa, jota voimme käyttää pääsemään koko älykkään kotijärjestelmään. Tämä on helposti saavutettavissa iPadilla käynnissä olevan Loxone -sovelluksen avulla.

Aivan kun aiomme ostaa tabletin, Apple ilmoitti uuden mallin. Tämä oli tilaisuus saada yksi lähtevistä kuudennesta gen -iPadista Apple Refurb -kaupasta ja tallentaa muutama quid.

Nousimme myös yhden viimeisen 9,7 ″ loxone -seinämuodon (ne ovat, koska ne julkaisivat päivitetyn mallin viimeisimmille 10,2 ″ iPadsille). Valitsin antrasiittiversion hopealle, koska valitsen paljon tapaa, jolla sen tumma kehys sekoittuu iPadin mustien kehysten kanssa.

Poe iPadiin

Seuraavaksi oli aika tutkia, kuinka tabletti yhdistää tietoja ja latautua seinällä ollessaan.

Onneksi iPadin pitäminen kytkettynä verkkoon ei enää tappaa akkuaan. Koska iOS 11.3 Apple on lisännyt ominaisuuden jatkuvasti latautuneiden solujen suojaamiseksi …

IOS sisältää lataushallintaominaisuuden akun terveyden ylläpitämiseksi, kun iPad tai iPhone XS, iPhone XS Max tai iPhone XR on kytketty virtaan pitkään ajanjaksoina, kuten käytettäessä kioskissa tai myyntijärjestelmässä tai varastoituna latauskärry.
Omena

Kaikilla Unifi Poe -sarjallamme Power Over Ethernet -yrityksessä näytti tehtävän optimaalisesta, yhdelle kaapeli -televisiolle, joka tarjoaa virtaa ja tietoja iPadille. Tämä ei ole edullisin vaihtoehto, mutta mahdollisesti sen arvoinen yksinkertaisuuden vuoksi ja erittäin vakaa datayhteys eikä mitään mahdollisuuksia WiFi -hauska liiketoimintaan.

Vaihtoehdot ovat rajalliset, mutta tämä markkinarako asensi laskun täydellisesti, joten ostimme yhden näistä GAF-lightning-PD: stä Poe Texasilta.

Se on noin 90 dollaria ja tukee 802.3Af poe iPadin virran toimittamista samalla kun 10/100 Ethernet on saman yhden kaapelin yli.

Voit nyt käyttää yhtä Ethernet -kaapeli -televisiota laajentaaksesi virtaa ja tietoja iPadiin jopa 328 jalan päässä nopealla tiedonopeudella! Tämä PoE -sovitin on kehitetty toimittamaan molemmat 5 volttia 12 wattia jatkuvaa tehoa plus langallista 10/100 dataa iPadiin.
Poe Texas

Se on suhteellisen pieni (6 ″ x 1 ″ x 1,5 ″) ja pystymme sijoittamaan sen kapeaan tyhjyyteen lohkon seinämän takana, johon iPad asentaa (katso tämä sivu siitä, kuinka se asetetaan).

Se toimii hyvin tehon ja datan tarjoamisen testaamisessa yksinkertaistaen samalla kaapelointia. Paras kulma salama kaapeli -televisio sopii Loxone -runkoon, jossa on pieni tilaa säästää. Kaiken kaikkiaan Texas Poe -laite on loistava ratkaisu.

iPad Poe -vaihtoehdot

Pidin myös Redparkin iPadin (l6-netpoe) gigabit + poe-sovitinta. Ethernetin USB2 -maku se käyttää enimmäismäärää noin 225 Mbit / s. Se on paljon kalliimpaa kuin Poe Texas -laite, kun olet myös lisäänyt vaaditun kaapelan, mutta jotkut saattavat valita tarjoamansa ylimääräisen nopeuden.

Muita vaihtoehtoja

Ja tässä on joitain halvempia vaihtoehtoja, jotka saattavat myös harkita. These services still send power and data to your iPad over a Lightning cable, however they do not use PoE, but require an external power supply instead.

iPad wall Mounts

If you are not a Loxone household but still fancy the idea of a top quality touch screen mount then check out these smart things sDocks.

If you are searching for a much more budget option for your diy smart home touch screen then there are other economical wall mount services too.

#
Preview
Tuote
Rating
Hinta

1

Beelta tablet wall mount for 10.2 inch iPad 7th/8th/9th Generation, Anti Theft iPad Kiosk wall Mount…

7 Reviews

£43.99

purchase on Amazon

2Docem Koala Tablet-seinäkiinnitys: Universal vaurioton liima-seinätelakki iPadsille, iPad Airs, …

3 408 arvostelua

£ 10,99

Osta Amazonista

3

Elago Home Hub Mount, joka on kehitetty iPad -seinäkiinnikkeeseen – Tablet -seinäkiinnitys yhteensopiva iPadin, iPadin kanssa …

1,119 arvostelua

£ 17,99

Osta Amazonista

Seuraavalla kerralla

Tulevassa seurantaviestissä tarkastellaan tablettien asennusta, kun olemme talossa. Se on vielä jonkin aikaa poissa, vaikka muista tällä välin tarkistaa Instagram-ohjelmamme seurataksesi projektia, lue loput automatisoidut Home 2.0 -blogin viestit ja löydä linkit kaikkiin tuotteisiin, joita olemme käyttäneet itse rakennuksessamme.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest63
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Viimeinen päivitys 2021-10-04 / Affiliate-linkit / kuvat Amazon Product Advertising API: lta