20 -vuotisjuhlat: Voita Vesternetistä Vera -reuna, jonka arvo on 100 puntaa

20 -vuotisjuhlamme juhlimiseksi. Meillä on suuria palkintoja, jotka tarjoavat pois suosikki viisas taloyhtiöidemme erittäin anteliaiden tukien ansiosta. Tällä kertaa annamme Vera -reunan, jonka arvo on 100 puntaa kohteliaisuus Vesternetistä!

Vesternet perusti vuonna 2008 Innovaation Professional & Entrepreneur, Dave Bell. Aloitettuaan ja myyessään maailmoja ensimmäisinä Internet -Bluetooth -kaupassa vuonna 2000, hän näki mahdollisesti vielä suuremman langattoman talon automaation markkinat. Vesternet on nyt kasvanut päätymään maailman Premier Wise House -kauppaan, jolla on lukemattomia onnellisia asiakkaita ympäri maailmaa. Kiitos Vesternille heidän tuestaan ​​automatisoidulle taloyhteisölle.

** Kilpailu suljettiin **

Onnittelut mestarille Patrick LittleHales!

Vera Edge on täysin esillä oleva Z-aallon yhteensopiva verkkoyhdyskäytävä, jonka avulla voit pitää linkitetyn kotiisi riippumatta siitä, missä olet. Jos haluat voittaa 100 puntaa Vera Edge, kuten sekä automaattinen koti- että Vesternet Facebook -sivut, jaa tämä viesti. Niinkin yksinkertaista.

Pidämme tämän kilpailun avoinna keskiyöhön 14. helmikuuta 2016, joten sinulla on paljon aikaa päästä sisään, samoin kuin paljastamme mestarin täällä silloin. Tämä lahja on käytettävissä vain Yhdistyneessä kuningaskunnassa vierailijoille, ja normaalia kilpailusääntöämme sovelletaan. suurta onnea kaikille!

Vesternet.com: Vera Edge at Vesternetissä

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa tai kirjaudu RSS -syötteeseen. Voit jopa saada nämä uutiset toimittamaan sähköpostitse suoraan postilaatikkoosi joka päivä.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku