Video: Tapaa Nest Cam ja uusi Nest Protect

Nest -ilmoitukset olivat kaukana maan särkyvästä, mutta tässä on pari nopeaa videota, jotka esitellään heidän älykkäiden kodin laitteiden uusimmat versiot.

Pesien nokka

Tämä on ensimmäinen pesämerkkikamera, koska yritys osti Dropcamin viime kesänä.

Pesäkamerassa on täydet teräväpiirto (1080p) videon laatu, uusi jalustan suunnittelu monipuoliselle asennukselle ja parannetuille liikkeenhälytyksille ja yövisiolle.

Nest kokeilee kameransa suoratoistoa YouTubeen, mutta se on sellainen ominaisuus, joka saattaa todella sammuttaa ihmiset. Aikakaudella, jolloin ihmiset laittavat tarroja kannettavan tietokoneen verkkokamerojen päälle, miltä sinusta tuntuu kodin Google -suoratoistokamerasta?

Aiheeseen liittyviä: Onko pilvi taivaan integraattori kodin automaation pelastamiseksi?

Ensi kuussa alkaen Nest Cam on saatavana ensimmäistä kertaa Euroopassa (Belgia, Ranska, Irlanti, Alankomaat ja UK). Yhdysvaltain hinta on 199 dollaria

Sen avulla voit nähdä kotisi Super Clear 1080p HD -videossa. Sen mukana tulee edistynyt Night Vision. Siinä on mikrofoni ja kaiutin, jotta voit puhua ja kuunnella. Ja kun tilaat Nest -tietoisen videohistorian kanssa, uusi Cloud tallennuspalvelu Nestistä, voit kelata uudelleen 10 tai 30 päivän videota ja saada vielä tarkempia liikeloitoja.

Myynti

1 685 arvostelua

Google Nest Security Camera Sisätilo
Nopea, helppo asennus. Kytke pesä nokka ja lataa pesäsovellus aloittaaksesi. Keskittoa ei tarvita
24/7 live -video. 130 asteen näkymä näyttää kotisi 1080p HD, päivä ja yö
Hälytykset puhelimellasi. Vastaanota aktiviteettihälytyksiä, jotta näet, milloin jotain tapahtuu, kun olet poissa

£ 73.99

Osta Amazonista

Pesäsuoja v2.0

Uusi pesäsuojaus (89 puntaa) käyttää nyt kahta valon aallonpituutta etsimään sekä nopeaa että hitaasti palavaa tulipaloa. Yksikkö on hiukan pienempi (11%) ja nyt voit pilata vääriä hälytyksiä puhelimestasi tai tabletista Nest -sovelluksen avulla sen sijaan, että käyttäisit sitä käsin heiluttavaa elettä, mikä oli syy ensimmäisen version palauttamiseen.

Pesäsuoja testaa taitavasti kaiuttimen ja sarvensa automaattisesti kuukausittain kuuntelemalla sisäänrakennetulla mikrofonillaan. Se yrittää jopa tehdä tämän, kun käytät eri laitteiden tietoja.

Toisen sukupolven pesäsuojaus savu- ja hiilimonoksidi (CO) -hälytys on ensimmäinen asuinhälytys, joka tarjoaa mukautetun, split-spektrin anturin, joka käyttää kahta valon aallonpituutta erityyppisten tulipalojen etsimiseen. Myös pesäsuojaus hälytykset voidaan nyt vaientaa puhelimelta.

Myynti

4 017 arvostelua

Google Nest Protect – Savun hälytys- ja hiilimonoksidin ilmaisin (akku)
Savuhälytys, jota muut katsovat. Pesäsuoja on savu- ja hiilimonoksidihälytys, jossa on jaetun spektrin savuanturi sekä nopeat ja hitaasti polttavat tulipalot. Se voi lähettää hälytyksen puhelimellesi, puhua sinulle ja jopa valaista tietä pimeässä
Se kertoo sinulle, mikä vaara on ja missä se on. Jaettu spektrin anturi etsii sekä nopeasti että hitaasti polttavia tulipaloja. Siinä on myös 10 vuoden CO -anturi, jotta se voi kertoa sinulle, missä myrkyllinen, näkymätön Co on piilossa.
Tiedät mistä tahansa. Nest Protect voi hälyttää puhelimesi, kun jokin on vialla kotona. Saat viestin, jos hälytys sammuu, jos paristot alkavat kulkea tai jos anturi ei toimi. Ja voit hiljentää pesäsi suojaa pesäsovelluksella

84,00 puntaa

Osta Amazonista

Nest on myös mukauttanut viimeisintä v4.5 heidän oppimistermostaattiohjelmistoa ja julkaissut uudelleensuunnitelman sovelluksen V5.0, joka yhdistää kaikki kolme Nest -tuotetta useilla alustoilla ensimmäistä kertaa. Voit käyttää Nest -sovellusta selaimessa ja iOS 8.0+: ssa tai Android 4.0+: ssa.

Ja lopuksi tässä on ‘pesä huomaavainen koti’, joka osoittaa, että idilinen automaattinen maailma, jossa kaikki nämä asiat todella toimivat.

Nest.com: Nest Review

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Viimeinen päivitys 2021-10-04 / Affiliate-linkit / kuvat Amazon Product Advertising API: lta