DIY Portable Mudroom

Tee-se-itse kannettava mudroom tarjoaa paljon tilaa päällysvaatteille ja urheilulaitteille, joissa on kolme säilytyskykyä, jotka reunustavat sateenkellolle, siinä on viihtyisä istuin ja viestikeskus, jossa on korkkilauta ja liitutaulu Pysäyspaneeli. (Kumpi tahansa näistä paneeleista voidaan korvata taustalla, kuten pegboard tai peili tarpeisiisi.)

Ja korkealla takaosalla yksikkö voi toimia huoneenjakajana, estäen kulman oven vieressä luodaksesi pienen valmistelutilan – ja piilopaikan – saappaisiin ja takkeihin. (Älä ripusta takkeja ja pusseja selälle, koska yksikköä ei ole painotettu siitä, ja se voi tiputtaa taaksepäin.)

Jos tunnet rakennusmenetelmät ja työkalut, tämän projektin ohje on helppoa. Pohja ja tausta rakennetaan ja maalataan erikseen, sitten ruuvattu toisiinsa. Lopuksi, yksikkö on varustettu – ja tämä voidaan räätälöidä tarpeitasi varten – takkikoukkuilla, säilytyskorilla ja tuftoitulla istuintyynyllä.

Kun se on rakennettu, aseta se vain minkä tahansa talon oven sisälle – edessä, takana, sivulla, ovi autotallista – ja jos se ei toimi siellä, pyörätä sitä toiseen sisäänkäynnille.

Materiaalit ja työkalut

Palapeli

Hiiren saha

Puulyhmä

1-1/2 ”kynnet

Ulottuvuus/kynsien rei’itys

1-1/2 ”ruuvit

Vasara

4 2 ”-Diam. lukittavia pyöriä

Reititin

Liitutaulu (25-1/2 ”x 45-1/4”)

Terävät sakset tai hyötyveitsi

3 ‘x 4’ 1/4 ‘-tiheys korkki

Kontaktisementti

Puun täyteaine

Pensselit

1 gallona (3,75 l) pohjamaali

1 gallona (3,75 l) puolikiiltävä öljymaali

3 ”ruuvit

4 suurta turkin koukkua

9 pientä koukkua

Leikkausluettelo

HUOMAUTUS: Kaikki kappaleet on leikattu 3/4 ”-tehtävästä MDF: stä (keskitiheys kuitulevy), ellei toisin mainita.

Perustalle:

16-3/4 ”x 55” (alaosa)

17-1/2 ”x 55” (edessä)

17-1/2 ”x 55” (takaisin)

6 kpl. 15-1/2 ”x 16-3/4” (jakajat)

2 kpl. 4 ”x 17-1/2” (pilasterit)

19-1/4 ”x 57” (yläosa)

4 kpl. 2-1/2 ”x 14” (lopputiedot)

4 kpl. 2-1/2 ”x 17-1/2” (lopputiedot)

Yläosa:

49 ”x 55” (takaosaa)

3-1/2 ”x 55” (ylimääräinen yläosa)

5 ”x 56-1/2” (lisää ylimmän verhoilun)

2 kpl. 1-1/2 ”x 52-1/2” (sivureunat)

3 kpl. 2-1/2 ”x 46-3/4” (pystysuuntainen koriste)

2 kpl. 2-1/2 ”x 24-1/2” (pohja vaaka-koriste)

3 kpl. 2 ”x 24-1/2” x 1/2 ”-tiheys MDF

3 kpl. 4 ”x 62-3/4” (tukialueihin takana)

55 ”-pitkä 2-1/2” vyöruusu (kruunun muovaus)

2 kpl. 1-1/2 ”-pituinen vyöruusu (kruunun muovaus)

Mitä se maksaa

7 ‘1/2’ x 3 ”maalilaatuinen mänty 73 dollaria MDF-arkkia 90 dollaria 7 ‘tiili- tai vyöruusuvaluista 11Chalkboard 1443 dollaria’ x 4 ‘1/4’ -tehoinen korkkilevy 17 dollaria, ruuvit, liima, hiekkapaperi 204 dollaria (204 dollaria CASTER ( 8 dollaria kumpikin) 32 dollarin korikorit 30 metalliset korit 39 dollaria Primer, maalaa 89 dollarin koukut 172 $ 651

Vaihe 1

Leikkaa kaikki mudroom -pohjan ja yläosan kappaleet leikkausluettelon mukaan (alla/alla). Leikkaa kolme kuutiomaista aukkoa (missä korit ovat) etupaneelista, jokainen mittaa 13-1/2 ”x 13-1/2”, kaavion mukaan. Leikkaa neljä paikkaa yläosaan kaavion mittausten mukaan (ylä-/alapuolella).

Vaihe 2

Kiinnitä etuleikkaus puulyhillä ja upotuskynsillä pohjapalaan. Pohjakappaleen tulisi olla huuhtelua Cubby -aukkojen pohjan kanssa. Kiinnitä puuliivut neljä jakajapalaa pohjaan ja kasvoihin, kaavion mukaan. Kierrä paikoilleen alareunan läpi ja käytä lasterunkikynnet etupaneelin läpi.

Vaihe 3

Kiinnitä kaksi päätykantaa pohjaan. Käytä puuliimaa ja ruuvia sekä pohjasta että edestä (eturuuvit peittävät pilasterit). Kiinnitä takaosaan jakajiin ja pohjaan puuliivulla ja ruuveilla.

Vaihe 4

Kiinnitä kaksi pilasteria etuosaan puuliivulla ja upotuskynnillä. Kiinnitä päätyhöyryosat neliömuodostuksiin puuliivulla ja upotuskynnillä.

Vaihe 5

Kiinnitä kansi, joka rinnastaa kannen takaosan jakajien takaosan kanssa (tämä jättää tilan, johon yläosa lepää, kun se on kiinnitetty). Kiinnitä kansi puuliivua ja upotuskynsiä. Kiinnitä pyörät tässä vaiheessa ja aseta pohjaosa sivuun.

Vaihe 6

Aluksi mudroomin yläosan kokoamiseksi aseta iso taustakappale (49 ”x 55”) alaspäin. Kiinnitä 62-3/4 ”-sarjan pistot takaosaan (puuliilla ja ruuveilla) siten, että hinnat ulottuvat 3-1/2” takaosan yläosan ja 10-1/4 ”: n alaosan ulkopuolelle.

Vaihe 7

Käännä taustan yli ja kiinnitä 3-1/2 ”x 55” ylimääräinen yläosa (tämän pitkä reuna on pääkappaleen yläreunaan) hinnunkannattimiin puuliivulla ja ruuveilla. Kiinnitä kaksi 1-1/2 ”x 52-1/2” -kappaletta, jotka ovat pääreunan etureunan kanssa puuliivulla ja kynsillä.

Vaihe 8

Leikkaa reitittimellä 1/2 ”lovi 5” x 56-1/2 ”vaakasuorasta yläosasta, jossa liitutaulu istuu sen takana. Kiinnitä tämä kappale pääkappaleen ja ylimääräisen yläosan sauman yli, niin että yläreunat ovat huuhtelevia ja reititetyt reunat ovat pohjassa, päin että sen päät ovat tasaisia ​​sivukappaleiden kanssa.

Vaihe 9

Kiinnitä puuliivut ja kynät kaksi 2-1/2 ”kasvokehystepalaa takaosan molemmille puolille. Kiinnitä kontaktisementti, kiinnitä liitutaulu placiine, sen yläreuna, joka on kiinnitetty vaiheeseen 8, kiinnitä vaiheessa 8. Kiinnitä keskeiset pystysuorat kasvojen kehystyskappaleet ja kaksi pohja vaakapinnan kehystyskappaletta puuliivulla ja kynsillä.

Vaihe 10

Kiinnitä kolme 1/2 ”-maksupalaa paikoilleen puuliivut ja kynnet. Yläkappaleen tulisi pistää ylös 5 tuuman vaakasuoraa kappaletta vasten. Aseta kaksi seuraavaa yhtä suurta etäisyyttä yläkappaleen ja 2-1/2 tuuman vaakasuoran kasvojen kehystyskappaleen välillä.

Vaihe 11

Leikkaa korkki teräviä saksia tai terävää hyötyveitsiä, jotta voit sovittaa kolmen vaiheen 10 kehyksen sisällä, jotta voit kiinnittää kolme korkkipaneelia paikalleen.

Vaihe 12

Kiinnitä kruunun muovaus puuliivulla ja ruuveilla. Kiinnitä muovaus 2-1/2 ”yksikön yläosasta. Se kiinnittyy puoliväliin 5 tuuman vaakasuoraan kappaleeseen.

Vaihe 13

Täytä kaikki kynsireiät puun täyteaineella. Anna täyteaineen kuivua ja hiekan sileä. Pyyhi hiontapöly. Alkeis koko yksikkö (pohja- ja takaosat eivät vieläkään ole kiinnitetty). Anna pohjamaalin kuivua. Maalaa molemmat osat, joissa on puoli kiiltävä maali. Anna kuivua huolellisesti. Maalaa toinen turkki tarvittaessa ja anna kuivua.

Vaihe 14

Kiinnitä pohja- ja takaosat yhteen. Tarvitset ainakin yhden muun henkilön apua tähän vaiheeseen. Lukitse pohjaosaan, että se ei liiku. Nosta takaosa varovasti ja pidä se paikoillaan siten, että sen 3/4 tuuman päät sijaitsevat pohjan pohjassa istuimen takana. Ahkerat ovat riittävän kauan ruuvaamaan pohjaan takaa. Kiinnitä takaisin pohjaan 3 tuuman ruuveilla ahdinkappaleiden läpi.

Huomaa: Jos päätät rakentaa tämän yksikön, älä ripusta mitään sen selkään. Pyörät voivat heittää tällaisen suuren yksikön tasapainosta, ja mikä tahansa sen takana oleva paino voi kallistaa sen. Mittauksemme räätälöivät ostettujen korien sovittamiseksi. Suosittelemme korien löytämistä ennen puun leikkaamista.