Pitäisikö minun maalata taustakuva?

Q. En pidä taustakuvasta makuuhuoneessani ja harkitsen maalaamista sen yli, mutta en ole varma, onko tämä suositeltavaa. Taustakuvassa on myös hieno rakenne. Myös yhdessä huoneen osassa se kattaa nousseen ikkunan. Mikä on taloudellinen tapa muuttaa tämän tilan seiniä, joten se on paljon enemmän mielestäni?

– T.L.

A. Tilanteessasi taustakuvan maalaaminen ei ole hyvä idea, koska nykyisellä taustakuvallasi on hieno rakenne siihen. Et koskaan pysty saavuttamaan tasaista värisovellusta, joka tunkeutuu kaikkiin paperin nurkkaan ja krannioihin. Joissakin paikoissa alla oleva taustakuva saattaa jopa tulla näkyväksi. Seinät ovat kuitenkin aina yksi taloudellisimmista tavoista muuttaa huoneen ulkonäköä.

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa makuuhuoneeseesi: Ensimmäinen on taustakuva kuviossa paljon enemmän makuusi. Toinen on poistaa olemassa oleva taustakuva ja maalata seinät. Molemmissa vaihtoehdoissa kaikki olemassa olevat taustakuvakerrokset on poistettava, jotta sinulla voi olla virheetön pinta. Saatat myös pystyä hakemaan tuon nousun ikkunan, joka tuo paljon enemmän valoa tilaan. Jos haluat jättää ikkunan peitettynä, varmista, että kaikki halkeamat ja reiät ovat täytetty ennen taustakuvia tai maalausta. Jos valitset taustakuvan, kannattaa ehkä harkita vuorauspaperin käyttämistä seinien yli toimittaaksesi sileän pinnan, johon taustakuva voidaan levittää (jopa vanhan taustakuvan poistamisen jälkeen).

Riippumatta siitä, mitä päätät tehdä, on ratkaisevan tärkeää, että työ on tehty ihanteelliselle, kun otetaan huomioon, että työn suunnitteleminen on aikaa vievä tehtävä, jos seinät eivät ole valmiita oikein.