AlertMe ilmoittaa alemman hinnoittelun plus aloituspakkauksen

Innovatiivinen Yhdistyneen kuningaskunnan älykäs kotiturvallisuus- ja turvajärjestelmän AlertMe (katso laaja arvostelu) ovat juuri ilmoittaneet vähentyneen kuukausittaisen tilauksen – alle 11,99 puntaa 9,99 puntaan.

He ovat myös parantaneet kuukausittaista tekstiviestin korvausta 20-50: stä. Tämän lisäksi he ovat käynnistäneet uuden 149 punnan ”Starter” -sarjan (edellinen 399 punnan pakkaus tunnetaan nyt nimellä “premium”). Käynnistys toimittaa napa, liiketunnistimen ja avainfobin kanssa, mutta GPRS: n ja akun varmuuskopio on poistettu kustannusten säästämiseksi.

“Olemme parantaneet kuukausittaisen tilauksen arvoa vähentämällä kustannuksia 11,75 puntaan vain 9,99 puntaan (mukaan lukien arvonlisävero) ja parantamalla sisällytettyjen tekstiviestien lukumäärää 20-50. heidän seuraava kuukausittainen laskutus. Mahdolliset ylimääräiset tekstit, jotka ylittävät, veloitetaan sitten vain 5p.

Tietysti saat edelleen GPRS-varmuuskopion laajakaistayhteydestä, kaksisuuntaisesta yhteydestä sähköpostitse, täysin ilmaisia ​​ohjelmistopäivityksiä, kun uusia ominaisuuksia ilmestyy, kaikki verkkotietojesi kirjaaminen, asiakastuki klo 9.00–21.00 7 päivää viikossa ja enemmän .

Olemme julkaissut uuden sarjan, jonka hinta on vain 149 puntaa, nimeltään Starter Kit. Tämä on lisätty alkuperäiseen pakkaukseemme, jota kutsutaan nyt premium -pakkaukseksi ja maksaa 399 puntaa. Käynnistyspaketti koostuu napista, liiketunnistimesta ja avainfobista ja on optimaalinen jokaiselle, joka asuu yhdessä tai kahdessa makuuhuoneen kiinteistössä, tai varmasti kuka tahansa, joka haluaa vain aloittaa AlertMen kanssa alhaisimmalla mahdollisella hinnalla. Tietysti mitä tahansa ApperMe -lisävarusteiden parantavaa määrää voidaan lisätä siihen.

Lisävarusteiden lukumäärän lisäksi kaksi muuta pääeroa premium -sarjasta ovat, että napa ei sisällä GPRS -varmuuskopiota tai akun varmuuskopioita, mikä on hienoa niin kauan kuin verkko- ja laajakaistayhteys ovat kohtuullisen luotettavia; Ja se myydään myös “Pay kuten Go” -tariffilla.

Aivan kuten ennakkomaksujen matkapuhelimissa, sen mukana tulee ”ylhäällä oleva potti”, joka on jo täynnä 50 tekstiä. Sen jälkeen jokainen lähetetty teksti maksaa 15p. Kun ruukku on tyhjä, se voidaan helposti lisätä luottotieto- tai maksukortilla. Aloituspakkauksesi ennakkotilaus soita meille numeroon 0845 200 2873 tänään! ”

AlertMe.com: AlertMe -arvostelu: AlertMe -podcast

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa, tai tilaa RSS -syötteemme. Voit jopa saada nämä uutiset toimitetaan sähköpostitse, suoraan postilaatikkoosi joka päivä

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku