J.CREW – “Kiiltävät ponit” sekä Italia.

Näin tämän lyhyen leikkeen Jenna Lyonista sekä hänen kenkäkokoelmaansa sekä joutui säveltämään siitä.

Jenna on presidentti ja innovatiivinen johtaja J.CREW. Hän on ollut liiketoiminnan kanssa kaksikymmentä vuotta.

Hänen esteettinen on syvästi upotettu yhtiön DNA: han.

He tekevät muoti-vaaroja ei kuitenkaan ole unohtanut ydinasiakkaita, jotka pitävät J.-tiimistä suuresta kahvan perinteisestä tyylistä. Se on ainoa amerikkalainen myymälä, jossa voin löytää denim, joka muodostaa ruumiini. J.CREW: llä on tappaja myynti, joka on erinomainen muutamille heidän pricier-tuotteistaan.

Elokuvassa Jenna keskustelee lyhyesti siitä, miten heidän kengät kehittyvät piirustuksesta myymälään. Kengät ovat käsin tehty Italiassa.

Kyllä, saatat ostaa näiden kenkien knock-offsin Zaran murto-osaan kustannuksista.

Vaikka Zara-toimitusjohtaja on 57 miljardia (kolmas rikkain kaveri maailmassa), kuinka paljon Zara maksaa ihmiset, jotka tekevät kengät? Kuinka kauan kengät kestävät?

Kysyn, että he maksetaan mitään lähellä Pisan työntekijöitä, Italia tekee J. Crew. Tuotantoteollisuus Italiassa yhdessä muiden länsimaiden kanssa käsittelee suuria vaikeuksia maailmanlaajuisesti.

Kuitenkin yksi etu Italia on hänen käsityöläistensa. On syytä, miksi liiketoimintaa ympäri maailmaa valittu tiettyihin kohteisiin, kuten kengät, Italiassa.

Nopea muoti on täällä jäädäkseen, mutta olen iloinen, että siellä on liike, kuten J. joukkue, joka välittää korkealaatuisesta ja voitoista.

Jaa tämä:
Pinterest
Facebook
Viserrys
Tumblr

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Io Adoro – Chez DédéJuly 4, 2012in “Karibia”
Elämä Roomassa – tällä kertaa olen valmis Ferragostoaugust 11, 2015in “AGD”
Käytin pidättämään Firenze, Italia.Sept 20, 2017in “arkkitehtuuri”