DIY -kaapin muovaus

kaapin ovet voivat olla nopeasti kattavia puun muovaamisella paneelikohdasta, joka parantaa koko keittiön ulkoasua. Nämä kaapit käsiteltiin tuoreella maalikerroksella, piilottaen olemassa olevan väärennetyn puuläisän viimeistelyn. Noudata näitä vaiheita aloittaaksesi oman kaappimuutoksen.

Materiaalit

Puun täyteaine

Hioa

Tavallinen paneelin muovaus (tässä käytetään 3/8 ”paksu x 3/4” leveä)

3/4 ″ kynnet

Pohjamaali

Melamiini-, öljy- tai lateksimaali

Työkalut

Hallitsija tai mittanauha

T-neliö

Hiittilaatikko sekä käsisahat tai hiomaisaha

Vasara

Vaihe 1: Valmistele ovet

Poista kaikki kaapin ovet. Merkitse kunkin oven paikka, kun poistat sen varmistaaksesi, että ne korvataan täsmälleen samoilla kaapilla. Poista olemassa olevat laitteistot, täytä reikiä sekä puun täyteaineita sekä hiekkaa sekä edessä että takaisin.

Vaihe 2: Määritä sekä merkitse paneelin muovauksen sijoittaminen

Valitse oven sivu, joka on parhaassa kunnossa, ja työskentele tällä etupinnalla. Tunnista, missä kytket paneelin muovauskappaleet. Yhdistimme 2 ″ laatikon rintaman ulkoreunoista. Määritä viivain tai mittanauha 2 ″ oven jokaisen ulkokulman molemmilla puolilla, samoin kuin 1 ″ laatikkojen kunkin ulkokulman molemmilla puolilla, samoin kuin merkillä lyijykynällä. Vedä viivalla tai T-neliöllä leikkaavat viivat molemmin puolin sekä ovien yläosaan ja pohjaan, jotta voitaisiin viitata muovauksen ulkoreunan sijoittamiseen. Merkitse kaikki ovet ja laatikkoalueet tällä tavalla. Tämä myös antaa sinulle leikataan muovauspituuksien mittauksen. Lisää kaikki oven ja laatikkojen mittaukset tarvittavan muovauksen kokonaismäärän tunnistamiseksi. Lisää tähän mittaukseen 20%, jotta voitaisiin miettiä. Huomaa: Ovien koosta riippuen paneelin muovaamisen koko ja sen sijoittaminen voi vaihdella. Tätä varten ei ole asetettu ohjeita: se on henkilökohtaisen maun asia. Saatat ajatella oven viemistä puutavarakauppaan auttamaan tunnistamaan, mikä näyttää parhaiten.

Vaihe 3: Määritä ja leikkaa muotit

Vaaditaan hiipimällä kunkin muovauskappaleen päät 45 asteessa hivikirjan kanssa varmistaaksesi, että kun naulataan, muovauskulmakappaleita yhdistyisivät kuhun kulmaan. Määritä sekä merkitse muovaus asianmukaisiin pituuksiin, jolloin molemmilla päillä on riittävä pinta -ala kulmakatkoksille. Aseta muovauskappale miterilaatikkoon (niin, että lyijykynämerkki on kulman leikkauksen pisimmässä päässä) 45 asteen kulmamerkissä ja leikkaa sahan ollessa 45 asteen kulmaurassa. Aseta kulma 45 asteen kohdalla, jos käytät voimahiiren sahaa.

Vaihe 4: Kytke muovaus

Riippää mitred -muovauskappaleet lyijykynälinjoilla oven kanssa. Hyödyntämällä 3/4 ″ kynnet, kynsi toiselle sivulle, sitten yksi ylä- tai alaosaa. Seuraavaksi naulaa vielä yksi sivukappale sekä sitten viimeinen ylä- tai alaosa. Kaksi viimeistä kappaletta saattavat vaatia hiukan siirtymistä linjaamaan ne kahdella ensimmäisellä, joten koko “paneeli” istuu suoraan. Tarkastele T-neliötä varmistamaan, että ne ovat suoraan naulaamalla niitä. Täytä kynsien reikät puulen täyteaineella, hiekalla, alkeella sekä maalilla. Asenna ovet uudelleen.