Search for:
Sulautettu automaatio esittelee Mserver Residential Edition

”Upotettu automaatio, johtava digitaalisten kodin automaatiojärjestelmien yritys, ilmoitti julkaisevansa Mserverin (Residential Edition), joka on nykyinen lisäys MHOME -tuotelinjaan. Mserver toimittaa keskitetyn kodinhallintaalustan valaistusjärjestelmille, turvallisuusjärjestelmille, LVI -ohjaukselle, IP -kameroille, kasteluohjaimille ja IR -viestille.

Mserver voidaan kytkeä mihin tahansa kotiverkkoon, mikä mahdollistaa reaaliaikaisen seurannan, tilan ja hallinnan mistä tahansa kytketystä tietokoneesta, mukaan lukien kotiteatterit. Mserverin ytimessä on Mcontrol, upotetun automaation ohjelmistosovellus kodiautomaatiolle, jolla on tuhansia käyttäjiä maailmanlaajuisesti.

”Mserver (Residential Edition) noudattaa periaatteitamme olla luotettavia, helposti saatavilla olevia ja edullisia. Sulautettuna järjestelmänä, jolla ei ole liikkuvia osia, Mserver on erittäin vankka alusta digitaalisen kodinhallinnan kannalta. Ja digitaalisen kotiverkon laitteena, kodin tiedot ja hallinta on turvallisesti helposti saatavilla missä tahansa valitsemasi käyttäjän rajapinnan avulla, mukaan lukien selaimet, mediakeskukset, ultra-mobile-tietokoneet ja kosketusnäytöt. ” sanoi Sulautetun automaation palvelun kehittämispäällikkö Ted Singh.

”Loppukäyttäjien etujen lisäksi järjestelmäintegraattorit ovat tyytyväisiä integrointivaihtoehtoihin ja käyttöönottoon. Mserver tulee tavanomaiseksi etäkokoonpanotyökalun, ohjelmistokehityspakkauksen (SDK) kanssa, rajapinnat johtaviin protokolliin, kuten Z-Wave ja Insteon, sekä tukea ELK-turvallisuusjärjestelmien, akselikameroiden ja globaalien välimuistiverkkosovittimien toimittamille tekniikoille. ”

Mserver (Residential Edition) on saatavana johtavilta kauppiailta, kuten Smarthome.com. Ota yhteyttä sulautettuun automaatioon jälleenmyyjän ja OEM -tiedustelujen suhteen.

MSERVER (Commercial Edition) on saatavana kaupallisiin sovelluksiin ja tarvikkeiden tukemiseen johtavien rakennusautomaatioteknologioiden, mukaan lukien EIB, LON ja suora digitaalinen/analogi I/O. Ota yhteyttä upotettuun automaatioon Mserver (Commercial Edition) -kyselyihin.

Täydelliset eritelmät ja lisätiedot Mserveristä (Residential Edition) ja Mserver (Commercial Edition) käy osoitteessa:

www.embeddedAutomation.com

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Z-TEXT SMS-modeemi

Tässä on kiehtova laite, jossa on talon automaatiosovelluksia. 80 £ z-tekstin SMS-modeemi antaa sinun lähettää tekstiviestit tyypilliselle kiinteälle riville, joten SIM/Sopimusta ei vaadita, samoin kuin tekstiviestit, joissa GSM-verkossa on tyypillisesti ollut signaali-etuusongelmia.

”Z-tekstin tekstiviesimodeemi on integroitu useisiin kolmansiin juhla-ratkaisuihin, mukaan lukien Homeseer House Automation -ohjelmisto.

Kiinteän linjan tekstiviestit tarjoavat tyypilliset puhelinoperaattorit, ja se tarjoaa luotettavuuden, jota odotetaan tavanomaisesta puhelinlinjasta. Se antaa myös etuna, että lähettäjät näyttävät tyypillisen lankapuhelimen numeron.

Kiinteän linjan tekstiviestit eivät sisällä sopimusta tai tilausta, puhelinpalveluntarjoaja veloittaa sen, kuten mikä tahansa muu puhelu. Viestiä kohden kustannukset ovat samanlaisia ​​kuin äänipuhelun vähimmäismaksu.

Z-teksti hyödyntää kiinteän linjan tekstiviestejä. Verkkoverkon pääsyä tai ennakkomaksuja ei vaadita; Tekstit veloitetaan puhelinlaskulle, aivan kuten minkä tahansa muun tyyppinen puhelu.

Z-tekstin tekstiviesimodeemilla on täsmälleen sama komentojoukossa kuin GSM-modeemi (GSM 07.05), jonka se voi korvata suoraan säätämättä Hold-sovellusta monissa tapauksissa. Tekstiä ja PDU -tilaa tuetaan.

Sen lisäksi, että z-teksti SMS-modeemi on erittäin käytännöllinen tekniikka tekstiviestien lähettämisessä, se on täydellinen raportointiin ilmoitetaan ympäristöstä ja verkon seurantajärjestelmistä.

Z-teksti on sopiva hyödyntämään ympäri maailmaa verkkoverkkoja, jotka ovat toteuttaneet kiinteän linjan tekstiviestiprotokollaa 1. Näitä ovat Yhdistyneen kuningaskunnan, Euroopan, Aasian, Etelä-Afrikan ja Australian. ”

Z-tekstin tekstiviesti modeemi

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa tai kirjaudu RSS -syötteeseen. Voit jopa saada nämä uutiset toimittamaan sähköpostitse suoraan postilaatikkoosi joka päivä

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

99 viisas talon joululahjakonseptit

joulu on aivan nurkan takana, joten jos etsit joitain käsitteitä toiselle puoliskollesi tai olet pankkiiri, joka ihmettelet tarkalleen kuinka viettää rasvabonustarjous itsellesi, katso sitten ei pidemmälle. Olemme valinneet 99 helmiä minkä tahansa tyyppisen viisaan talon koristamiseksi ja digitaalisen elämäntyyliäsi parantamiseksi. Tarkista laitteen harrastajien galleria, joka sisältää pienet hiljaiset tietokoneet, talon automaatiomoduulit, kokonaiset kotimusiikkijärjestelmät, valtavat vaikeat asemat, taulutuotteet, universaaliset kaukosäätimet, langattomat kuulokkeet ja enemmän. Voi samoin kuin älä muista viimeisen sivun paristoja yhdessä automatisoidun kodin suosimisen kanssa, erittäin ehdotettu Ansmann -laturi.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

UCAM247 Esittele pistoke sekä Play WiFi IP CCTV -kamera [päivitetty]

Joskus digitaalinen talo voi näyttää siltä, ​​että se tarvitsee nykyään erittäin oman sysadminin. UCAM247: n kavereiden uusi House IP CCTV -kamera lupaa kuitenkin yksinkertaisen 3 -askeleen asennuksen.

Älä enää sekoita reitittimen portinsiirtoa, linkitä vain UCAM247i verkkoosi (langaton tai langaton), lataa ilmainen sovellus (iOS tai Android) ja siirry salasanaan. Se siitä. Voit tarkastella talosi kaikenlaisista Windowsista, Mac OSX: stä tai Linux -tietokoneesta, jolla on Intervect -pääsy myös ohjelmaan, sekä 140 punnan kamera ylpeilee aluksella videotallennuksessa Micro SD: lle, kaksi menetelmää, liikkeen anturi ja infrapuna yönäkö. Katso video ja täysi PR.

Esikatselu
Tuote
Luokitus
Hinta

1
CCTV -kamera ulkopuolella Color Night Vision, Ctronics 1080p PTZ Digital Zoom WiFi -turvakamera …
1 741 arvostelua
59,99 puntaa
Osta Amazonista

2
Turvakamera WiFi: n ulkopuolella, Dekco House CCTV -kamera, jossa on äänivalon hälytys, 1080p CCTV …
43 arvostelua
39,99 puntaa
Osta Amazonista

3
Anran Wireless Solar -turvakamera 360 °, 1080p WiFi -ladattava akku CCTV -kamera koti …
107 arvostelua
£ 84,99
Osta Amazonista

ominaisuudet

Plug & Play -älypuhelimien katselu

Ilmaiset iPhone- ja Android -sovellukset

Portin edelleenlähetystä ei vaadita

Ei vaadita DDN: tä

Ei reititintä pääsyä tarvittavaan

Korkearesoluutioinen video

Useita videovirtoja

Infrapuna yökuva

Todellinen väri IR -leikkaus suodatin

Liiketunnistin

Ajoneuvon videonauhuri

2 Menetelmä ääni

Suojattu videokäyttö

Luo vierailevia katsojia

Pitkä lajike WiFi 802.11b/g/n

Suojattu WiFi (WEP & WPA/WPA2)

Live -näkymä iPhonessa/iPadissa

Live View Android -laitteissa

Live View PC: ssä tai Macissa

640 × 480 (VGA), 320 × 240 (QVGA), 160 × 120 (QQVGA)

H.264 、 MPEG-4 、 MJPEG

Lehdistötiedote

Nerokkaiden langattomien IP -verkkokameroiden valmistaja UCAM247 esittelee tänään ainutlaatuisen WiFi -kameran, joka on tarkoitettu monenlaisiin toimintoihin, jotka vaihtelevat etäkäyttöisestä talon CCTV: stä, ja vanhusten seurantaan, suunniteltu maasta yhtä paljon kuin se on käytettävä vain muutama minuutti.

Toisin kuin perinteiset IP -kamerat UCAM247 -kamerat toimivat kaikenlaisissa laajakaistareitittimissä sekä ilman perinteistä monimutkaisuutta, joka liittyy verkkokameroiden asennukseen, joka voi sisältää sekoittamisen reitittimen asetuksiin sekä kolmannen juhlapalvelujen hyödyntämiseen.

”Useimmat IP -kameranvalmistajat tekevät vahvoja ilmoituksia siitä, kuinka yksinkertaiset heidän kameransa ovat konfiguraatioita sekä hyödyntämistä sekä kaikkia usein näitä sanoja kuulostavat ontolta. UCAM247: llä halutimme sanat ‘turhautuminen vapaaksi”Tarkoituksena on todella, että samoin kuin kameramme ovat todisteita pyrkimyksistämme, joiden avulla yksilöt voivat seuloa heille, mikä on heille merkitystä älypuhelimensa mukavuudesta todella plug-and-play-tapaan”, toteaa myös Bindu Gor, myynti, myös myynti mainosjohtajana UCAM247: ssä.

Ainutlaatuisesti UCAM247-kamerat voidaan asentaa sekä hallita suoraan iPhonesta, iPadista tai Android-laitteesta, joka käyttää mukana olevaa ilmaista sovellusta-joten ei enää ole vaatimusta, että tietokone ei aseteta minkään tyyppisiä paisuneita ohjelmistoja.

Varustettu pitkällä lajikkeella WiFi, infrapunainen yökuva, liikkeen anturi, sisäänrakennettu mikro-SD-videonauhuri, sähköpostivaroitukset ja enemmän jokainen UCAM247-kamera on olennaisesti täysin pakattu, all-in-yksi CCTV-järjestelmä, ilman ylimääräistä laitteistoa tai tarvitaan ohjelmistosovellus.

Joten ei vain yksilö etäisesti tarkastella online-video-videoistaan ​​tilauksestaan, mutta he voivat myös hallita sen toimintoja sekä arvioida minkä tahansa tyyppisiä liikkeitä laukaisivat tapahtumapidikkeet, jotka pidetään aluksella, riippumatta siitä, missä ne tapahtuvat.

Lyhyesti sanottuna, UCAM247 -kamerat ovat ympärillä helpointa IP -kameraa sekä täysin täynnä ominaisuuksia, jotka tekevät niistä viisasta vaihtoehtoa lapselle sekä lemmikkieläinten seurannasta, taloista sekä liiketoiminnan videoturvallisuudesta sekä monista muista hyödyntämisestä sitä paitsi.

Osta UCAM247 Kamera: UCAM247.com

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Viimeinen päivitys 2021-10-04 / Affiliate-linkit / kuvat Amazon Product Marketing API: lta

Clipsal-C-Bus-viisaampi arviointi

Lähetys: Paul Gordon-Clipsal on äskettäin vapauttanut uuden CBUS-viisaamman järjestelmän, joka näyttää tarjoavan erinomaisen tarjouksen mahdollisuuksien mukaan CBU: n automaattisten automaatteihin laajentaakseen CBUS-verkkoaan logiikkaominaisuuksilla. sekä ulkopuolinen kosketusnäyttökeskeinen hallintajärjestelmä.

Pohjimmiltaan viisaampi järjestelmä yhdistää parin olemassa olevan CBUS -yksikön toiminnot, jotka saatat jo omistamasi, samoin kuin lisää suorituskykyä, jota ei ole aiemmin tarjottu laitteistopohjaisessa yksikössä. Wiser suorittaa CBUS -verkon toimintojen noudattamisen:

Tarjoaa Ethernet -rajapinnan CBUS: lle (korvaamalla edellisen sukupolven CNI -yksikkö)

Logiikka moottori edistyneelle ohjelmoinnille (edellisen sukupolven PAC -yksikön korvaaminen)

Yleinen Ethernet-laajakaistareititin 802.1N Wi-Fi, Wan-satama ja 4 Lan-satama

Sisäänrakennettu ”viisaampi” -sovellus, joka toimittaa CBUS-graafisen käyttöliittymän etäasiakkaille

Kaikessa tästä toiminnasta sen vähittäiskaupan kustannukset ovat todella pienempiä kuin pelkästään nykyisen sukupolven CNI-järjestelmä, joten kukaan ei voi ottaa ongelmia yleisen paketin arvon kanssa.

Laitteisto – viisaampi järjestelmän laitteisto koostuu 3 erillisestä komponentista. Itse viisaampi reititin. Tämä on järjestelmän ensisijaiset ruuansulatuskanavat, samoin kuin kaikissa tarkoituksissa ja toiminnassa yleinen laajakaistareititin, kuten se, kuten todennäköisesti jo kotona, samoin kuin epäilemättä voi todella korvata nykyisen laajakaistareitittimen (totuudessa Se on tarkoitus asentaa tällä tavalla). Tämä järjestelmä on räätälöity Clipsalilla kuitenkin lisätäksesi logiikkimoottorin lisäkykyjä sekä kosketusnäyttösovellusta. Uskon, että räätälöity reitittimen ohjelmistosovellus toimitetaan julkisella lisenssillä, samoin kuin lähdekoodi tarjotaan pyynnöstä.

Toinen ensisijainen elementti on CNI. Tämä eroaa merkittävästi edellisen sukupolven CNI: stä; Se on muotoiltu vastaamaan ensisijaista viisaampaa järjestelmää (joten se ei ole DIN -moduuli, kuten vanhempi). Sitä on myös suunniteltu uudelleen sisäisesti eikä enää koostu Lantronix-laitteistosta Ethernet-rajapinnan toimittamiseksi, samoin kuin ei tarvitse Lantronix Redirector -ohjelmistosovellusta päästäkseen siihen. Tätä uutta CNI: tä voidaan käyttää itsenäisesti “vain” tyypillisenä CNI: nä tarvittaessa, joten voit hyödyntää sitä työkalupakkiohjelmistosovelluksella CBUS -verkon hallintaan. Sitä on kuitenkin luotu käytettäväksi viisaamman reitittimen kanssa, josta kolmas elementti tulee sisään.

Clipsal -puhelun kolmas ja lopullinen osa nipusta on “Buskbar” – tämä on passiivinen järjestelmä, joka toimittaa “sillan” viisaamman reitittimen ja CNI: n eri liittimien välillä, jotka yhdistävät nämä kaksi yhdessä sekä Power- että Ethernet -yhteyksien suhteen. Se lisää myös merkittävää mekaanista vakautta koko kokoonpanoon.

Kokoonpano – CNI -leikkeet – melko löysästi minun on sanottava – ensisijaisen viisaamman reitittimen yksikön pohjalle. Viinkipu kiinnittyy sitten kyseisen kokoonpanon sivulle, samoin kuin sen liittimet pariutuvat molempien yksiköiden voimansiirtoihin, 1 RJ45 LAN -liittimeen jokaisessa yksikössä sekä reitittimen WAN -liittimen kanssa. Vain 1 PSU toimitetaan paketin mukana, joten väylä on välttämätön, jos haluat toimittaa virtaa molemmille yksiköille; Viinkipalkki koostuu yhdestä tehon astiasta, johon PSU on kytketty, jonka se jakautuu toimittamaan voimaa molemmille aktiivisille komponenteille. Viinilähde koostuu samoin yhdestä RJ45 -pistorasiasta, joka kulkee reitittimen WAN -satamaan. (Tämä päätyi ratkaisevan tärkeänä pitääkseen mielessä myöhemmin!). 3 Wi-Fi-antennia on samoin laatikossa, jonka dokumentaatio on asennettava “vaurioiden” estämiseksi-vaikka tarkoittaisitkin kytkeä Wi-Fi-suorituskyky pois.

Kun järjestelmä on koottu, se voidaan seinälle asennettaessa käyttämällä takapinnan avainreikiä, tai se voidaan seisoa tasaisella pinnalla hyödyntäen pakkaukseen sisältyvää leike-jalkaa.

Yhteydet – CBUS -yhteys on CNI: n avulla; Alla on irrotettava muovinen kuori, joka on CBUS+: n ja CBUS: n yleinen ruuvipäät, joka hyväksyy vain bared-johdot. Suorilla on erittäin heikko leikkausjohdon puristin ja pieni napanuoran poistumiskyvyn. Tämä osa tuntuu mielestäni melko lempeältä, vaikka ihannetapauksessa silloin, kun linkitetty ei ole kiinnitetty, joten en usko, että tämä on yhtä hyvin kysymys, mutta olisin huomannut sen olevan paljon helpompaa, jos CBUS -yhteys oli myös myös RJ45: n avulla. (Vaikka voin ymmärtää, miksi Clipsal on tarkoituksella valinnut pitämään ne erilaisina mahdollisen väärin yhteyden estämiseksi). CNI: llä on yksi pää- ja LAN -pistorasia toisessa päässä, jotka molemmat täytetään väilyvällä (mutta jota voidaan tarvittaessa hyödyntää itsenäistä).

Ethernet -yhteys tehdään joko buskbarin avulla tai reitittimen LAN -satamien avulla. Tämä osa voi tulla melko hämmentäväksi, samoin kuin Clipsal -dokumentaatio voi tehdä vähän työtä tällä alueella. sINCE Wiser -reititin voidaan ottaa käyttöön ensisijaisena laajakaistareitittimesi tai lisäksi se voidaan vain lisätä yhtenä alueellisena laitteella sisäkaupungissasi, on olemassa useita erilaisia ​​menetelmiä, jotka yhteysvaatimus tehdään. Minulla (mielestäni monilla ihmisillä) on jo perustettu laajakaistani, samoin kuin on jo reititin sijaintiin, josta olen paljon enemmän kuin iloinen. Seurauksena minulla ei ollut halua arvioida nykyistä verkkoani uudelleen sovittamiseksi tähän laitteeseen, samoin kuin halusin vain linkittää sen olemassa olevaan lähiverkkoon, samoin kuin en hyödyntää sen Ethernet-reititysominaisuuksiaan. Tätä kutsutaan asiakirjojen vaihtoehtona B -yhteyssuunnitteluksi, samoin kuin tarpeita, jotka linkität sen olemassa olevaan lähiverkkoon minkä tahansa reitittimen tarjolla olevan portin avulla – ei sen avulla Buskbarissa – jonka muistat, että huomauin aiemmin, että reitittimen Wan -satama on ohitettu … – Viininkierto ei ole kohokuvioitu sanamuoto, joka tekee tavallisesta, että RJ45 -portti on vain WAN: lle, samoin kuin asiakirjat saattavat olla selkeämpiä (mutta kuka täällä lukee asiakirjat ennen kuin kytket kaikki kaikki?). Kun olet kuitenkin ymmärtänyt tämän asian, yhteydet ovat suhteellisen yksinkertaisia ​​tehdä, samoin kuin voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen: yksikön käyttöönotto, josta hauska todella alkaa.

Voi, samoin kuin laatikossa on 1 Gt: n USB -tikku, jossa on ohjelmistosovellus ja dokumentaatio – kuin CDROM – voi olla saatavana hyödyllisenä luulen …

Käyttöönotto – tässä on minulle – samoin kuin siitä, mitä olen nähnyt CBUS -foorumeilla – pikemminkin muutamille muille viisaammille omistajille – mikä tahansa alkoi purkaa. On ratkaisevan tärkeää ymmärtää muutama perusta, mutta pohjimmiltaan tärkeitä ideoita siitä, miten koko järjestelmä toimii.

Viisaampi ensisijainen järjestelmä ja CNI – vaikka linkitetään toisiinsa, eivät ole yksi verkkolaite. Viisaammalla reitittimellä on oma IP -osoite, samoin kuin CNI: llä on oma erillinen ja erityinen IP -osoite. Nämä kaksi yksikköä ovat vuorovaikutuksessa IP -verkon avulla, samoin kuin on oltava täsmälleen samassa aliverkossa.

Viisaampi järjestelmä tarvitsee IP -yhteyden CNI: hen Buy -ohjelmassa puhuakseen CBUS: lle – komennot annetaan viisaammasta CNI: lle IP: n kautta, samoin kuin CNI asettaa sitten komennot CBUS -verkkoon. Siksi viisaamman järjestelmän on ymmärrettävä, mistä CNI (ts. Mikä IP -osoite se on), ostoksena puhua sille

Laatikon ulkopuolella, mikä on asetettu tehtaan oletus -IP -kokoonpanoon, mikä melkein ei ehdottomasti ole olemassa olemassa olevalle verkollesi, joten monet yksilöt vaativat eri yksiköiden IP -osoitetta.

Näyttää siltä, ​​että sen pitäisi olla perus- ja yksinkertainen tehtävä kaikille meille, joilla on jopa alkeellista työskentelevää ymmärrystä IP -verkottumisesta, mutta viimeaikainen kokemus on kuitenkin osoittanut, että tämä operaatio on ollut syy valtavaan määrään ärsytystä jopa kokenut & Kokeneet verkon taitavat henkilöt, jotka työskentelevät IT & Networking Fields Day-In Day-Making -palvelussa. Se tulee tähän:

Viisaampi toimittaa oletusosoitteen kanssa: 192.168.2.1

CNI toimittaa oletusosoitteen kanssa: 192.168.2.2

Viisaampi * -ohjelmisto * reitittimessä * tietää *, että CNI on 192.168.2.2

Joten ostaessaan tehokkaasti, mikä työskentelee eri verkossa, tarvitaan kaikki 3 näistä kokoonpanopisteistä … vaikeus on, että jokainen niistä tarvitsee täysin erillisen kokoonpanotyökalun sekä erilaisen tekniikan sen päivittämiseksi:

Viisaampi reitittimen IP-osoite on määritetty selaimen ja sen sisäänrakennetun verkkopohjaisen järjestelmänvalvojan avulla

CNI IP -osoite on määritetty käyttämällä melko uutta CBUS IP -apuohjelmaa (osa työkalupakkia)

Viisaamman ohjelmiston ohje CNI: lle on määritetty kuvan lataamisen avulla

Käyttäjät ovat huomanneet, että kahden ensimmäisen toiminnan kokonaismäärä on suhteellisen helppoa, mutta huomaa silloin aina, että on ehdottoman mahdotonta saada aikaan Osta -työn julkaisemista palapelin viimeisen osan päivittämiseksi. Näyttää siltä, ​​että tilanne on, että viisaammassa ohjelmistosovelluksessa on pari turva -asetusta, jotka estävät päivittämästä minkä tahansa tyyppisiä asetuksia, samoin kuin ainoa menetelmä näiden rajoitusten palauttamiseksi on viisaamman kosketusnäytön käyttöliittymä, -mikä on helposti saatavilla vain, kun kaikki 3 IP-osoitetta ovat oikeat (antavat siten viisaamman ohjelmistosovelluksen puhua CNI: lle)-joten päädyt saalis-22: een.

Minun tapauksessani, samoin kuin monille muille henkilöille, jotka olen nähnyt julkaisemisen foorumeilla, tämän olosuhteen ainoa * -menetelmä on ollut palauttaa kaikki yksiköt takaisin tehtaan oletus -IP -osoitteeseen, jolloin vaiheessa Viisaampi kosketusnäyttökäyttöliittymä tulee jälleen helposti saataville selaimen avulla, ja se antaa sinun mukauttaa nämä turva -asetukset, jotka sitten sallivat PICE: nD julkaista työtiedostosi.

Tämä ohjelma tarvitsee, että linkität tietokoneen viisaampaan reitittimeen suoraan, ja asetat kyseisen tietokoneen olevan 192.168.2.x IP -osoite… – Voit käyttää sisäänrakennettua DHCP -palvelinta viisaammassa reitittimessä – jos sinulla on ‘ t jo sammuttanut sen aikaisemmin osana räätälöityjä konfiguroida se verkkoosi ..

Saatat hyvinkin uskoa, että se on myös paljon vaivaa, samoin kuin päättää vain linkittää WiFi: n avulla… samoin kuin riemukas käytännöllinen uskottu, että se olisi… – uskoin myös siihen … WiFi: llä on WPA-PSK-turvallisuus käytössä, samoin kuin niin pitkälle kuin voin kertoa, ei ole mitään mainintaa minkäänlaisissa asiakirjoissa, mikä on verkon ratkaiseva, joten on todella mahdotonta linkittää WiFi: een, kunnes sinä ‘ Ve, joka on ensimmäinen yhdistetty langallisten porttien avulla WiFi Passkeyn muuttamiseksi jotain, jonka tunnet!

Tämän tarinan moraali on – älä houkuttele kiirehtimään eteenpäin ja tekemään muutokset, joita vaadit ostamaan, jotta voitaisiin muodostaa viisaampi verkkoosi. Sinun on tehtävä tarvittavat määritysvaiheet erittäin määräävällä tavalla, jos haluat estää paljon angstia. Osta, joka sinun on noudatettava on: on:

Kokota gadget & Power It Up.

Kytke tietokone langallisen yhteyden avulla suoraan johonkin sen lähiverkkoportteihin – tee kaikki tarvittavat, jotta tietokone toimisi Wisers -oletusverkon osoitteessa 192.168.2.x

Osoita selain Wisers -käyttöliittymässä ja siirry viisaampaan käyttöliittymään.

Avaa viisaammassa käyttöliittymässä asetustuote ja salli kaikki 3 näkyvää valintaa. Tämä palauttaa turvallisuusasetukset, jotka mahdollistavat seuraavan työpaikan, joka julkaistaan.

Yhdistä gadgetiin, jolla on piikki- ja laiteohjelmistopäivitys – Nykyinen Noing -versio sisältää nykyisen tarjotun laiteohjelmiston kuvan, samoin kuin se näyttää melko muutaman julkaisun uudemmasta kuin laitteeseen asennettu versio, kun se lähti tehtaalta .

Siellä on mahdollisesti hieno käsite julkaistaksesi järkevää työsi tässä vaiheessa – joudut tekemään sen jossain prosessin vaiheessa … – vaadit järjestämään, mitä IP: t aiot muuttaa laitteita toisiinsa , ottaen huomioon, että CNI -osoite on määritettävä kyseisessä työtiedostossa…

Vain nyt sinun on uskottava kahden yksikön IP -osoitteiden muuttamiseen ja sen integroimiseen nykyiseen verkkoosi/

Jos pysyt tämän tekemisen ostamisen kanssa, sinun * pitäisi * olla melko sujuva aika siitä.

Käynnissä – Kun olet tilannut laitteen verkostossasi, mitä voit todella tehdä sen kanssa? Lyhyesti sanottuna käytät piikkisää ohjelmistosovellusta tuottaaksesi “projektin”, jonka julkaisit yksikölle. PAC -yksilöt tuntevat tämän prosessin, vaikka jotkut asiat ovat muuttuneet hiukan sopimaan viisauden ja PAC: n välisiin eroihin. Simuloidun näytön hyödyntäminen nauhoitetussa ilmapiirissä on edelleen valinta linkitetyn CBUS -verkko- ja laitteiden suunnitteluun, joten voit koota ja testata logiikkakoodia paljon kuin ennen. Yksi ensimmäisistä eroista, jotka huomaat, on uusi ”Widget Manager”, joka esittelee heti ensimmäisen kerran, kun suoritat, joka on sovittu uuden viisaamman projektin määrittämiseksi. Tässä kerrot viisaammalle, mitkä CBUS -tuotteet näytetään kosketusnäyttörajapinnalla. Prosessi on suhteellisen intuitiivinen; Aivan ensimmäisessä välilehdessä lisäät paikkoja, jotka edustavat talosi tiloja, jatka sitten toiseen välilehteen, johon voit lisätä ”funktioryhmiä” – nämä ovat gadget -luokituksia, kuten ”valaistus” ja niin edelleen. Viimeisenä viimeisessä välilehdessä lisäät todelliset CBUS -ryhmät ja kohtaukset jne. Se on melko paljon, että käytännön CBUS -kosketusnäytön perustana on ja juoksua, joka käyttää yllä lisättyjä laitteita.

Widget Manager, johon on lisätty joitain paikkoja

Muutaman käytännön ryhmän lisääminen

Valitse CBUS -ryhmät ja kohtaukset jne. Nykyisestä työkalupakit.

Napsauta täysikokoinen versio

Edellä esitetyn seurauksena viisaus kehittää välittömästi verkkosivun, joka koostuu kaikista lisätyistä tuotteista. Paikat näkyvät nauhana yläosaa pitkin, samoin kuin käytännölliset ryhmät näkyvät pylväänä vasemmalla. Kuvakkeet ovat niitä, jotka valitsin tarjottua oletusjoukosta, kun lisäsin nämä käytännölliset ryhmät, vaikka voit ohjelmata saada sen hyödyntämään melko paljon minkä tahansa tyyppisiä grafiikoita, joita haluat.

Huomaa, että se kehittää sinulle käyttöliittymän, joka voidaan tarkistaa joko laitekeskeisenä tai sijaintikeskeisenä asetteluna, samoin kuin voit vaihtaa nopeasti näiden näkymien välillä tai jopa integroida ne.

Huomaa, että vaikka se mainitaan kosketusnäytöliittymänä, sitä ei * tarvitse käyttää kosketuskehässä

IP -kameroiden katseleminen iPhonessa

Haluamme tarkistaa IP -kameramme iPhonessa, mutta jotkut mallit eivät ole niin hienoja Apple -laitteessa. Nykyinen rakastettu on Y-CAM, koska sen MJPEG-stream toimii erinomaisesti iPhonessa.

On kuitenkin olemassa menetelmiä akselin, Panasonicin, D-Linkin ja muiden kameroiden tuotemerkkien tarkistamiseksi sekä iPhonessa sekä muissa mobiililaitteissa. Tarkista erityiset URL -osoitteet, joiden avulla voit nähdä kuvia, kun uskot, ettet voisi ..

Vaikka jotkut kamerat hyödyntävät koodekkeja, joita iPhone ei tue, monissa tilanteissa on erityisiä URL -osoitteita, joita voin käyttää saavuttamaan streamit paljon enemmän mobiililaitteisiin. Muissa tilanteissa voit tarkastella viimeisen still -kehyksen kamerastasi. Vaihda : Kussakin esimerkissä alla oleva portti todellisella IP/verkkotunnuksellasi sekä porttinumerollasi. Esimerkiksi akselin tilanteessa se olisi – tai

Kameramalli: Paljon akselikameroita: http: // /jpg/image.jpg

Kameramalli: Paljon dlink -kameroita: http: // /image.jpg

Kameramalli: Akseli (2100, 205, 206, 206M, 206W, 207MW, 211, 213ptz, 221, 241S, 241Q) Mahdollinen URL: http: // : portti/jpg/kuva.jpg

Kameramalli: Akseli 205 -sovellus URL: http: // : portti/akseli-cgi/jpg/kuva.cgi? Kamera = 1 & resoluutio = 320 × 240 & pakkaus = 25 Pohja URL: http: // /akseli- cgi/jpg/kuva.cgi? resoluution = 640 × 480 & kamera = 1 & pakkaus = 20

Kameramalli: Akseli 240Possible URL: http: // /fullsize.jpg?camera=1f haluat muokata oletusakselin kamerakerjailijaa http: portti 80 porttiin 8001. Sitten pääset nokkasi avulla CAM: iin. tämä URL. Jos olet reitittimen toisella puolella, niin eteenpäin portti 8001 kameraserverin IP-osoitteeseen.Possible URL: http: // : portti/puolisko.jpg? Kamera = 4if, jonka halusi käyttää no-IP DDNS: ää Palvelu ja valitset URL -osoitteen “Camuniversal”: Mahdollinen URL:

Kameramalli: AXIS 2100PÄIVÄN URL-URL: http: // /cgi-bin/image640x480.jpgPossible URL: http: // /cgi-bin/image320x240.jpg

Kameramalli: D-Link DCS-2000 & DCS-2100+Mahdollinen URL: http: // /cgi-bin/video.jpg

Kameramalli: DIGILAN TV7204PÄÄTÖS URL: http: // : portti/cgi-bin/video.jpg

Kameramalli: Brilliant IpCam Safe 300 -sovellus URL: http: // /image.jpg

Kameramalli: Panasonic BL-C30-

Kameramalli: AirLink101 AIC250Possible URL: http: // /image.jpg

Kameramalli: Riippumatta NW-7100 -sovelluksesta URL: http: // /image.jpg

Kameramalli: Panasonic WV-NP240Possible URL: http: // /cgi-bin/kamera

Kameramalli: Solwise SEC-MJCAS-210IRPossible URL: http: // /jpeg/camimg.jpg

Ymmärrätkö minkä tahansa muun tyyppisiä kameroita, jotka toimivat hyvin iPhonessa tai URL -osoitteissa, jotta pääset kehyksiin muista malleista? Jos teet, lisää ne alla oleviin kommentteihin.

Saatavana Amazonilta

Esikatselu
Tuote
Luokitus
Hinta

1
IEGEEK 360 ° CCTV Cam Color Night Vision, Automobile Seuranta turvakamera ulkona …
2 093 arvostelua
59,99 puntaa
päästä

2
CCTV CAM ulkopuolella Color Night Vision, Ctronics 1080p PTZ Digital Zoom WiFi -turvakamera …
1 741 arvostelua
59,99 puntaa
päästä3
【Toimii Alexa】 Sannce 3.0MP Wireless CCTV CAM -järjestelmän, 8CH 5MP NVR, 4x 3.0MP ulkona …
875 arvostelua
£ 246.99
päästä

IP CCTV iPhonessa

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Viimeinen päivitys 2021-10-04 / Affiliate-linkit / kuvat Amazon Product Marketing API: lta

SlingCatcher

Sling Media paljasti juuri SlingCatcherin osoitteessa CES2007. Tämä laite ottaa syötteen slingboxista ja mahdollistaa sen soittamisen yhteisessä televisiossa (S-Videon, elementin tai HDMI: n kautta). Järjestelmä sisältää kehittyneen vaikeassa asemassa ja johtuu siitä, että se julkaistaan ​​vuoden 2007 puolivälissä noin 200 dollarilla.

”CES 2007 Slingbox Maker Sling Media paljasti tänään laatikon, joka ottaa televisiokuvat, jotka lähetetään verkon kautta Slingin allekirjoituslaitteella sekä seulaa sen televisiossa. Slingcatcher näyttää samoin Internet-isännöidyn materiaalin puhelimessa ilman, että tietokoneelle on vaadittava.

Se on järkevä siirto. Slingboxin tarkoituksena oli lähettää televisiomateriaalia verkossa etäkäyttäjille. Kun otetaan huomioon, että Slingbox tarvitsee alueellisen verkkoyhteyden kodin laajakaistamodeemiin, on jo mahdollista poimia lähetys kannettavalle tietokoneelle tai tietokoneelle muualla kotona, samoin kuin nyt voit nauttia siitä myös televisiossa … Se on mahdollista Slingcatcherin integroidulla slingplayer -sovelluksella. Sekin toimii, mitä Sling -puhelut soittavat Slingprojector: menetelmää web -materiaalin näyttämiseksi televisiossa. Minkä palvelun se kytkeytyy niin paljon kuin on vielä ilmoitettu, se on kuitenkin todennäköisesti kaikki normaalit epäillyt. Esimerkiksi Netgear totesi, että tällä viikolla se oli yhteistyössä YouTuben ja BitTorrent: n kanssa, samoin kuin on vaikea kuvitella, että Sling ei puhu myös heille yhdessä Googlen kanssa, Yahoo! samoin kuin yhteistyökumppani. ”

Via: reghardware.co.uk

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Sisustus, luonnollisesti

sisustusarkkiin Grace Castaneda ymmärtää ehdottomasti tarkalleen kuinka hyödyntää syksyn kauniita ikivihreitä. Hänen perheensä viikonlopputalon ensisijaisessa makuuhuoneessa Creemoressa, Ontariossa, hän käyttää herkkiä kimppuja ja vähän kuitenkin hienoja seppeleitä kausiluonteiseen koristeluun. Pehmeä ympäristöystävällinen heitto auttaa korostaa koko huoneessa käytettyjä luonnollisia omia.

Haastattelu: Kokki Mario Batali

hänen kulinaarisen asiantuntemuksensa, ruoan innostumisen ja tarttuvan Joie de Vivren lisäksi kokki Mario Batali on kuuluisa armosta paineen alla. Ota hänen aikaa Iron Chef America -tapahtumaan. Vaikka kello oli tikittävä, samoin kuin muut kilpailijat juoksivat kiihkeästi ”keittiön stadionin” ympärillä, huutaen samoin kuin eteenpäin, Mario jakisi yleensä taustatarinan ateriastaan ​​tai piiskaamaan joitain sekalaisia ​​juomia tuomarille. Nyt Mario pysyy täydellisenä monitoimilaitteessa, joka seisoo 26 ravintolan ruorissa, isännöimällä näkyvää päiväkeskustelua The Chew, samoin kuin italialaisen gourmetruokamarkkinan, Eataly, Pohjois-Amerikkaan. Hän on myös löytänyt aikaa jakaa vielä inspiroivia reseptejä uudessa keittokirjassaan: America Farm to Pöydä (2014 Grand Central Publishing).

Äskettäin H&H sai mahdollisuuden keskustella ikonisen kokin kanssa hänen ajatuksistaan ​​kiitospäivästä, uusimmista yrityksistään ja siitä, mitä hän on järjestänyt esiintymäänsä Toronton tulevassa maukkaan ruokaohjelmassa.

House & Home: Kun kyse on kiitospäivän illallisesta, oletko perinteinen vai nautitko kokeilusta?

Mario Batali: Valitsen joka vuosi alueellisen makuteeman, viime vuonna se oli Alsace, tänä vuonna se on New Mexico. Ensisijaiset luokitukset ovat aina pöydällä; Turkki, kastike, jamssit, ruusukaalit, haudutetut ekologiset ystävät sekä täyteaineen/pukeutumisen, mausteiden kitalaen ja omituisen poistumisen klassikoiden muuttamisesta teeman kanssa. Tänä vuonna meillä on upeita peruna -tamaleja ja kastikkeella on myös luukkuja ja chorizoa.

H&H: Mielessäsi se ei ole todella kiitospäivän illallinen ilman…

MB: Olen suurin täyteaineen että kastikkeen fani! Turkin lisäksi tietysti otan luut yleensä ulos ja valmistelen sitä melkein kuin Porchetta ja kotitalous pitää siitä. Jopa koiramme, Willie, kokee pureman.

H&H: Minkä tyyppistä viiniä suosittelisit menemään kiitospäivän aterian mukana?

MB: Olen valtava sekä pehmeissä ja kypsissä sangiovesissa kuin Chianti Classico, mutta pidän myös terävästä syksyn vaikeasta siideristä myös kiitospäivänä.

H&H: Kiitospäivä sekä muut loma -illalliset voivat olla sellainen tuotanto, samoin kuin stressaava monille talon kokkeille. Onko sinulla minkäänlaisia ​​vinkkejä prosessin yksinkertaisemiseksi?

MB: Keitä eteenpäin. Mitään ei tarvitse tehdä tuoreena sinä päivänä. On paljon ruokia, jotka jäätyvät hyvin ja maistuvat yhtä upeita, kun ne lämmitetään uudelleen. Yksinkertaistaminen on pelin nimi. Älä myöskään pelkää antaa muiden ihmisten nousta sisään. Jos vieraasi tarjoavat jälkiruoan tuomiseksi, anna heidän!

H&H: Purulla katsojat ovat nähneet kokkien monenlaisia ​​vieraita Susan Sarandonista Jon Hammiin. Mikä vieras yllätti sinut eniten heidän keittotaitojensa kanssa?

MB: 2 Chainz! En uskonut, että hän ymmärtäisi menetelmänsä keittiön ympärillä, mutta hän yllätti minut. Se oli erinomainen aika, samoin kuin nuoreni uskovat olevani nyt paljon viileämpi.

H&H: Kymmenes keittokirjasi on suunniteltu selvittämään lokakuussa, America Farm to Pöydä: Yksinkertaiset, maukkaita reseptejä, jotka juhlivat alueellisia viljelijöitä. Miksi päätit kunnioittaa viljelijöitä?

MB: Uskon, että viljelijät ovat seuraavat rocktähdet. Kokit saavat tunnustukset, mutta emme pystyisi kokkiin ilman maukasta kokoontumista alueellisilta viljelijöiltämme. Vielä tärkeämpää on, että alueellisen viljelyn tukeminen voi olla ratkaisu moniin 2000 -luvun kysymyksiin sekä ravitsemuksessa että taloudellisessa kehityksessä. Se on samoin avain erinomaiseen ruoanlaittoon kotona.

H&H: Mitä keittokirjaa rakastat juuri nyt?

MB: Pidän Buvettista ja Jody Williamsin kirja, Buvette: Upean ruoan nauttiminen, on loistava ja kaunis.

H&H: Voitko kertoa meille vähän omasta keittiöstäsi?

MB: Pidän taloni keittiöstä. Keräämme aina Big Center -saaren ympärille, missä nuoret tekevät kotitehtävänsä, joissa syömme suurimman osan aterioistamme, samoin kuin missä teemme tuoreita pastaa ja pizzaa. Se on melko monipuolinen. Suorituskyky on avainasemassa talon keittiöissä. Aiot nauttia ruoanlaitosta talossa enemmän, jos ymmärrät, että pääset veitsien käsivarren pituuteen, ota muutama askel oliiviöljyyn jne. Sotkuinen, järjestämätön keittiöalue tekee vähemmän hauskaa aterioiden valmistettaessa.

H&H: Foodies sekä Kanadan fanit tulevat Torontoon menemään maukkaan ruoanäyttelyyn 17. lokakuuta sekä 19. Mitä olet suunnitellut näyttelyn avauspäivänä?

MB: Meillä on suunniteltu koko päivä, mukaan lukien kirja -allekirjoitukset ja esittely, jossa teen joitain kausiluonteisia ruokia uudesta kirjastani. En ole koskaan käynyt maukasta ruoanäyttelyssä – olen innoissani roikkua Toronton kanssa!

H&H: Mitä seuraavaksi on?

MB: Tarkastelemme uusia paikkoja Eatalylle, samoin kuin paljasimme, että otamme haltuunsa ruoka- ja juomaohjelman Legendaarisen merihotellin NYC: ssä. Se on mielenkiintoinen aika tulla!

Valitse maali, kuten pro

, valitsemasi maalivärit ovat niin välttämättömiä huoneeseen taustalla ja heijastamalla persoonallisuuttasi. Kun valitset maalivärejä, harkitse mitä pidät, mikä tekee sinusta tyytyväisen tai mikä auttaa sinua tuntemaan olosi rauhalliseksi. Jos rakastat kirkkaita, valitse rohkeita, tyydyttyneitä värejä; Jos olet paljon enemmän meditatiivista tyyppiä, yksivärinen, neutraali kaavio saa todennäköisesti paljon enemmän tuntemaan olonsa mukavaksi.

Tässä artikkelissa: Väri -opasväylät värjäysvinkkien näytteisiin

Väri -opas

Kun suunnittelet kotiasi värejä, mieti, kuinka ne vaikuttavat emotionaalisiin reaktioihisi ja miten haluat huoneesi tuntevan. Seuraava on perusväriopas:

Punainen voi tuottaa tunteita, kuten intohimoa, romantiikkaa ja energiaa, kun taas vaaleammat punaisen ja vaaleanpunaisen sävyt ovat paljon rauhoittavampia.

Oranssi on yksi nykypäivän kuumimmista väreistä, jotka ovat ihanteellisia niille, jotka haluavat jotain hieman rohkeampaa. Yhdistettynä ruskean kanssa, oranssi luo eksoottisen tunteen; Yhdistettynä täydentävän värinsä kanssa, oranssi luo huoneen tasapainon.

Keltainen vaihtelee vaaleasta voista syvään ocheriin. Kirkkaat keltaiset edistävät valppautta ja voivat toimia hyvin keittiöissä tai leikkihuoneissa, kun taas pehmeämpiä, mykistettyjä keltaisia ​​ovat hyvä valinta makuuhuoneisiin.

Vihreällä voi olla sekä lämpimiä että uskomattomia pohjavireitä, joten se toimii hyvin lukuisten muiden värien kanssa. Ole varovainen, jos valitset vihreää ruokasalillesi tai keittiöllesi – jotkut värianalyytikot uskovat, että tietyt vihreän sävyt voivat heijastaa huonosti ruokaa. Vihreä luo rauhallisen tunteen makuuhuoneessa.

Sininen voi olla rauhoittava väri (vaaleat sävyt lisäävät seesteisyyden tunne kylpyhuoneeseen) tai luo paljon iloisempi ilmapiiri (ajattele Cornflower Blue Provençal -keittiössä).

Tapoja maistella väriä

Kun olet kohdistanut värin, älä luota pelkästään maalisiruihin. Lukuisat maaliyhtiöt tarjoavat pieniä näytesäytöitä, jotka ovat riittävän suuria peittämään seinälle muutaman neliömetrin. Toinen tapa testata väri on maalata pala kipsilevyä, vaahtoydintaulua tai puuta. Tämän avulla voit siirtää näytteen huoneen ympärille nähdäksesi, kuinka väri näyttää vuorokauden eri aikoina. Jotkut maaliyritykset tarjoavat myös suuria, uudelleen sijoittavia kuivamaalaa näytteitä, jotka voit pysyä parhaiten seinällä.

Jos väriä, josta olet inspiroinut, ei löydy näyte- tai maalisirusta, älä pysähdy siihen. Tuo väris inspiraatio-olipa se sininen harmaa villapaita tai punainen lehti-maalisekoittimeen ja pyydä niitä vastaamaan sitä sinulle. Monilla yrityksillä on nyt lasertekniikka, joka voi poimia ja sovittaa pigmentit mistä tahansa esineestä.

Maalausvinkit

Jos harkitset tummemman ja vaaleamman värisävyn välillä, mene tummemmaksi. Kevyempi sävy voi joissain tapauksissa näyttää pestyltä, kun taas tummempi versio näyttää rikkaalta.

Vertaa maalisirusi huonekalujen väreihin ja viimeistelyihin auttaaksesi sinua tunnistamaan, mikä maalisuoja voit valita.

Löydä oppaastamme paljon enemmän maalausideoita.