Loxone paljastaa uuden NFC -koodin Touch & Touch Surface Smart Home Controls

Loxone on lisännyt 2 upouutta älykästä kodin tuotetta valikoimaansa.

Kosketuspinta on viiden pisteen kapasitiivinen kosketuslevy, joka voidaan asentaa pintojen alapuolelle tai pintojen / kovien kalusteiden taakse jne. Se noudattaa samaa periaatetta kuin Loxone-kosketuskytkimet, jotta sitä voidaan käyttää valaistuksen, kaihtimien, musiikin jne. Hallintaan.

NFC -koodikosketus on välttämätön koodi kosketuslevy, jossa on integroitu NFC -toiminto. Katso koko PR ja alla olevat valokuvat.

Kosketuspinta

Kosketuspinta on viiden pisteen kapasitiivinen kosketuslevy, joka voidaan asentaa pintojen alle tai taakse. Tämä innovatiivinen tuote, joka perustuu Loxone ‘Switch Standard’ -sovellukseen, antaa käyttäjälle mahdollisuuden hallita älykkään kodinsa useita näkökohtia, kuten valaistusta, kaihtimia ja musiikkia, kaikki yhdestä kytkimestä.

Kosketuspinta on kehitetty asennettuna kotona olevien johtajien taakse tai niiden alapuolelle, kuten kivi, puu, keramiikka ja lasi. Sitä on kehitetty tarjoamaan asunnonomistajille hienovarainen ohjausvaihtoehto monille sovelluksille.

LED -tilavalot, kuultavan napsautuksen palaute ja ‘aktivointi’ kosketuspiste välttämään tahattomia napsautuksia, jotka kaikki edistävät tämän tuotteen pelkän kekseliäisyyden. Asennus on vaivatonta toimitetun liiman tarran ja jyrsintämallin ansiosta.

Kosketuspinta on saatavana sekä langallisena että langattomana tuotteena, joka on vastaavasti Loxone -puun ja ilma -alueen sisällä, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan sekä uusille että jälkiasennuskotiprojekteille.

NFC -koodi kosketus

Jakaen samanlaisen tyylikkään asunnon suunnittelun kuin Loxone’s Touch Pure, NFC -koodi kosketus yhdistää numeerisen näppäimistön ja innovatiivisen NFC -tekniikan ihanteellisen kulunvalvontaratkaisun muodostamiseksi. NFC -tarroja, avainfobeja ja yhteensopivia älypuhelimia voidaan käyttää ovien ja porttien avaamiseen tai hälytyksen poistamiseen vain helpolla napautuksella.

Lisäksi Loxonen NFC -tarrat täyttävät tiukat AES -salausstandardit varmistaen tiedonsiirtoturvan maksimaalisen. Käyttäjille, jotka päättävät käyttää koodia älykkään kotiinsa, NFC -koodi kosketus mahdollistaa suuren joustavuuden; Jokaisella perheenjäsenellä voi olla oma henkilökohtainen koodinsa, ja erilaiset koodit voidaan myös osoittaa erilaisille toiminnoille, kuten autotallin oven avaaminen.

Lisäksi Loxone-sovelluksen sisällä voidaan luoda aikataulua ja kertaluonteisia koodeja, jotta saadaan lyhytaikainen pääsy kauppiaille, siivoojille tai toimituskuljettajille vaarantamatta olemassa olevia koodeja. UV-kestävän ja roiskekestävän kotelon ansiosta NFC-koodi kosketus on ihanteellinen ulkona asentamiseen.

Saatavuus

Loxone Touch -pinta on saatavana tänään Loxone -verkkokaupasta sekä loxone -puu- että ilmavaihteluissa £ 168 ja 180 puntaa (inc. ALV).

NFC -koodi kosketus on saatavana joulukuussa, valkoisena ja antrasiitti harmaana. Siellä on puu, ilma ja nanovariaatioille.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest1
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku