Search for:
Loxone paljastaa uuden NFC -koodin Touch & Touch Surface Smart Home Controls

Loxone on lisännyt 2 upouutta älykästä kodin tuotetta valikoimaansa.

Kosketuspinta on viiden pisteen kapasitiivinen kosketuslevy, joka voidaan asentaa pintojen alapuolelle tai pintojen / kovien kalusteiden taakse jne. Se noudattaa samaa periaatetta kuin Loxone-kosketuskytkimet, jotta sitä voidaan käyttää valaistuksen, kaihtimien, musiikin jne. Hallintaan.

NFC -koodikosketus on välttämätön koodi kosketuslevy, jossa on integroitu NFC -toiminto. Katso koko PR ja alla olevat valokuvat.

Kosketuspinta

Kosketuspinta on viiden pisteen kapasitiivinen kosketuslevy, joka voidaan asentaa pintojen alle tai taakse. Tämä innovatiivinen tuote, joka perustuu Loxone ‘Switch Standard’ -sovellukseen, antaa käyttäjälle mahdollisuuden hallita älykkään kodinsa useita näkökohtia, kuten valaistusta, kaihtimia ja musiikkia, kaikki yhdestä kytkimestä.

Kosketuspinta on kehitetty asennettuna kotona olevien johtajien taakse tai niiden alapuolelle, kuten kivi, puu, keramiikka ja lasi. Sitä on kehitetty tarjoamaan asunnonomistajille hienovarainen ohjausvaihtoehto monille sovelluksille.

LED -tilavalot, kuultavan napsautuksen palaute ja ‘aktivointi’ kosketuspiste välttämään tahattomia napsautuksia, jotka kaikki edistävät tämän tuotteen pelkän kekseliäisyyden. Asennus on vaivatonta toimitetun liiman tarran ja jyrsintämallin ansiosta.

Kosketuspinta on saatavana sekä langallisena että langattomana tuotteena, joka on vastaavasti Loxone -puun ja ilma -alueen sisällä, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan sekä uusille että jälkiasennuskotiprojekteille.

NFC -koodi kosketus

Jakaen samanlaisen tyylikkään asunnon suunnittelun kuin Loxone’s Touch Pure, NFC -koodi kosketus yhdistää numeerisen näppäimistön ja innovatiivisen NFC -tekniikan ihanteellisen kulunvalvontaratkaisun muodostamiseksi. NFC -tarroja, avainfobeja ja yhteensopivia älypuhelimia voidaan käyttää ovien ja porttien avaamiseen tai hälytyksen poistamiseen vain helpolla napautuksella.

Lisäksi Loxonen NFC -tarrat täyttävät tiukat AES -salausstandardit varmistaen tiedonsiirtoturvan maksimaalisen. Käyttäjille, jotka päättävät käyttää koodia älykkään kotiinsa, NFC -koodi kosketus mahdollistaa suuren joustavuuden; Jokaisella perheenjäsenellä voi olla oma henkilökohtainen koodinsa, ja erilaiset koodit voidaan myös osoittaa erilaisille toiminnoille, kuten autotallin oven avaaminen.

Lisäksi Loxone-sovelluksen sisällä voidaan luoda aikataulua ja kertaluonteisia koodeja, jotta saadaan lyhytaikainen pääsy kauppiaille, siivoojille tai toimituskuljettajille vaarantamatta olemassa olevia koodeja. UV-kestävän ja roiskekestävän kotelon ansiosta NFC-koodi kosketus on ihanteellinen ulkona asentamiseen.

Saatavuus

Loxone Touch -pinta on saatavana tänään Loxone -verkkokaupasta sekä loxone -puu- että ilmavaihteluissa £ 168 ja 180 puntaa (inc. ALV).

NFC -koodi kosketus on saatavana joulukuussa, valkoisena ja antrasiitti harmaana. Siellä on puu, ilma ja nanovariaatioille.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest1
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Loxone Nano di -puu tuo vaihtavan vapauden älykkään kotiin

Loxonen johdon minimointi tekniikka on osoittautunut hiukan kodinomistajien kanssa ja oli yksi monista suosituista artikkeleista vuodesta 2016, kun se julkaistiin huhtikuussa.

Nyt Loxone on paljastanut uuden Nano Di -puun, joka sopii mihin tahansa takakoteloon ja antaa sinun integroida kaikki valitsemasi kytkimet tai -painikkeen (ovi tai ikkunan kosketus jne.) Loxone Smart Home -asetuksiin…

Kun se liittyy omien kytkimien valintaan, jotka on tarkoitettu käytettäväksi Loxone Smart -kodissa puutekniikan avulla, on kosketuspuu ja kosketuspuhdas puu. Tunnustamme kuitenkin, että meillä kaikilla on oma yksittäinen maku, joten olemme luoneet tuotteen, joka osoittaa kumppanimme ja heidän asiakkaansa voivat käyttää haluamiaan kytkintä, jota he rakastavat, joita he rakastavat.

Uusi Nano Di -puu ei vain anna vapauden vaihtaa se sopimaan jopa paljon enemmän sisätiloja ja makuja, vaan antaa myös Loxone Partnersille mahdollisuuden hyödyntää kolmansien osapuolien antureita käytettäessä puiden topologiaa.

Tämä osoittaa, että kumppanimme voivat integroida kaikki kytkimet, painikkeet, ikkuna- ja ovikoskettimet ja muut anturit Loxone -älykkääseen kotiin hyödyntäen Loxone Tree -teknologiaa.

Nano di -puu on yksi pienimmistä sellaisista moduuleista. Mitat 38,4 x 34,2 x 10,5 mm, nano di -puu sopii helposti moniin takalaatikoille. Siinä on kuusi digitaalista tuloa, jotka mahdollistavat kolmansien osapuolien kytkimien käytön samalla kun työskentelee edelleen Loxone Switch -standardissa-plus loxone-kumppaneille ja asunnonomistajille.

Hetkellisten kytkimien ja muiden kontaktin sulkemistulojen integroimiseksi

Sopii mihin tahansa takakoteloon, koska se toimenpiteet vain 38,4 x 34,2 x 10,5 mm

Sopii helposti huuhtelulaatikkoon

6 digitaalista tuloa

Käyttää loxone -puutekniikkaa

Jokaista digitaalista tuloa voidaan käyttää taajuuslaskuna jopa 500 Hz

CE tarkistettu ja sertifioitu

Nano di -puu voi ostaa Loxone Webshopilta hintaan 63,00 puntaa (sis. ALV).

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Toinen langaton mediapelaaja

D-Link Liity langattomaan mediapelaajapuolueeseen uudella Medialounge DSM-320…

”D-Link esittelee viimeisimmän lisäyksen Multimedia-tuoteperheeseen: D-Link DSM-320 Wireless Media Player. DSM-320 yhdistää verkostosi kotiviihdekeskuksesi kanssa, jolloin voit jakaa, käyttää ja nauttia digitaalisesta mediastasi-onko se musiikkia, videoita tai valokuvia olohuoneen mukavuuteen.

DSM-320 tukee 802.11G-langattomia standardeja, joiden langaton maksimaalinen signaalinopeus on jopa 54 Mbit / s, mikä antaa sinulle maksimaalisen suorituskyvyn digitaaliseen mediaan. DSM-320-langattoman mediasoittimen asettaminen on yksinkertaista, ja tyylikäs muotoilu tekee siitä luonnollisen lisäyksen kotiviihdekeskukseen. DSM-320: n takapaneelin audiovideo (AV) -liitokset voidaan kytkeä suoraan televisioon, antamalla sinun käyttää tietokoneellesi tallennettua digitaalista median sisältöä, selata musiikkitiedostoja, katsella videoitasi ja näyttää valokuvia. Lisäksi DSM-320: n avulla voit käyttää online-median sisältöä, kuten radio@aoltm televisiossasi olemassa olevan laajakaistayhteyden kautta …

DSM-320 noudattaa Universal Plug-&-Play AV -määritystä ja noudattaa Intel-verkottuneita mediatuotevaatimuksia (INMPR), jolloin se voi kommunikoida muiden UPNP AV Media -laitteiden kanssa saumattomasti.

Langaton DSM-320-mediasoitin tukee ja suoratoistaa käytännössä kaikki tietokoneellesi tallennetut ääni-, video- ja kuvamuodot. Kuuntele MP3-, WMA- ja WAV -äänitiedostoja tuella kaikki stereo -musiikkisi. Katso tallennettuja videoitasi MPEG1/2/4, AVI-, Quicktime- tai XVID -muodossa televisiossa tai nauti suosikkivalokuvien diaesityksistä JPEG-, JPEG2000-, TIFF-, GIF-, BMP- tai PNG -muodoissa. Parempaa vielä, on helppo käyttää kaikkia mediatiedostoja TV-käyttöliittymän kautta DSM-320: n kaukosäätimen avulla. Koe digitaalinen media kuin koskaan ennen DSM-320-langattoman mediasoittimen kanssa. DSM-320 sisältää kaiken, mitä tarvitset heti musiikin, videoiden ja valokuvien käyttämiseen ja soittamiseen heti kodin viihdekeskuksesi avulla. ”

Medialounge DSM-320 -sivusto-www.dlink.com

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Automated house 2.0 – #14 Ubiquiti Networking part 1 – Why I’ve selected UniFi for Our new house Network

name the most essential services going into your home. Water? Varma. Electricity? Tietysti. however there’s a fair bet “WiFi” would be number 3 on the listing for a great deal of people these days as an Web connection has rapidly ended up being a can’t-live-without utility.

A wise house in specific needs WiFi to be ubiquitous. We peaked at around 50 IP connections in our last house, a blend of smartphones, tablets, laptops, servers, NAS, wise TVs, cameras, printers, DVRs, NVRs, Sonos zones, Chromecasts, energy monitors, weather condition stations, air high quality monitors, doorbells, bulbs as well as other IoT gadgets as well as sensors.

Ground Up Network Design

So then, with our new develop it’s a fantastic chance to style as well as develop a best-in-class house LAN from the ground up. right here are a few of our demands as well as considerations…

Fast – At the heart of the system I’ll requirement a new Gigabit Switch. I’m putting in one more 19″ rack in the new home so it needs to be rack-mountable too. 10gb network devices is still quite expensive as well as I’ve no hardware that supports it yet, so no requirement for it currently. We are installing CAT6a though (Augmented classification 6), so the wires will be in the walls prepared for a 10 gig future when it comes.

Roaming – I requirement a WiFi network with several WAPs (wireless gain access to points) deployed around the house, maximising coverage. The system has to be able to utilize a single SSID as well as perfectly hand off gadgets from one WAP to one more as they roam around the house. There ought to be range for other SSIDs for a guest network as well as possibly one more for IoT gadgets too. Wi-Fi 6 (802.11ax) won’t be ratified up until sometime in 2020 so we’ll be sticking with 802.11ac (Wave 2 MU-MIMO) for now.

Modular – The WiFi in many houses comes from the ISP offered wireless router. In numerous situations this box is the only WAP in the house. On top of that it may likewise be the firewall as well as possibly the network switch too. I’m searching for a much more modular approach. Something that separates these functions to enable them to be in different places as well as have much more capacity.

Choice & Expandability – A spin-off of that modularity ought to be simple expandability. I want a system that can scale to any type of size, growing with our requirements. furthermore there needs to be lots of option of WAPs, switches as well as controllers rather than having to try as well as in shape our set up around somebody else’s one-box solution. The system ought to enable for simple upgrades as well as innovation improves.

Managed – Again, many domestic networking devices does not offer the controls or stats that I’m looking for. as well as I want to be able to quickly handle as well as screen my network from anywhere. All this points towards an business grade solution, one aimed at businesses, or at least prosumers as well as techies.

Secure – much more than ever before, safety and security ought to be at the heart of a network, whether it’s at your office or your home. So I’m searching for fantastic safety and security as well as tracking features for our network.

Cameras – any type of network that we set up ought to be prepared for powering safety and security cameras as well as other PoE gadgets directly, without faffing about with injectors. On top of that the WiFi protection it offers ought to likewise have the variety as well as bandwidth to cope with any type of extra wireless cameras we want to add at a later date. There ought to be no subscriptions required, as well as all our recordings ought to be kept locally.

Ubiquiti UniFi

So then it’s no surprise, you already understand from the title of this publish that I’ve chose to set up a Ubiquiti UniFi regional area network in the Automated house 2.0.

It was one of the simplest decisions in the whole develop so far as well as there was only ever going to be one option for our new home.

I’ve already configuration a industrial as well as a number of domestic Ubiquiti networks as well as been thoroughly impressed. The system exceeds all of our demands as well as the seamless integration of all the hardware into the SDN (Software defined Network), plus the fantastic smartphone app implies I can administer it from the exact same screen as those other systems too. I like the combination of value, performance as well as reliability as well as the constant software application as well as firmware updates that bring enhancements to existing features in addition to adding new ones.

The next Step

In part 2 of this networking sub-series I’ll select the elements we need from the large variety of Ubiquiti devices. The ones we will requirement to develop a difficult wired network with all that PoE goodness in addition to a top high quality Wi-Fi signal across allBlock -rakennetun kodin alueet.

Esikatselu
Tuote
Luokitus
Hinta

1

Ubiquiti Unifi 6 lite pääsy pisteeseen

109 arvostelua

103,49 puntaa

Osta Amazonista

2

Ubiquiti Unifi nanohd (UAP-nanohd) [WLAN AC, 4×4 MU-MIMO, 1733 Mbit/S + 300 Mbit/S]

273 arvostelua

142,03 puntaa

Osta Amazonista

3

Ubiquiti Unifi 6 pitkän kantaman pääsy pisteeseen U6-LR

23 arvostelua

200,50 puntaa

Osta Amazonista

www.ui.com: Tarjotaan Amazonista

Muista tutustua Instagramiin noudattaaksesi projektia, tarkistat loput automatisoidusta House 2.0 -blogin viesteistä ja löydä linkit kaikkiin tuotteisiin, joita olemme hyödyntäneet itserakennuksessamme.

Tarkista kaikki tämän arviointisarjan osat…

Osa 1 – Miksi olen valinnut UNIFI: n uudelle House Networkpart 2: lle – Kaikki Unifi -laitteistomme on saapunut! Osa 3 – Airmax Nanostation AC Loco Wireless Network Bridge

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest7
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Viimeinen päivitys 2021-10-04 / Affiliate-linkit / kuvat Amazon Product Marketing API: lta

Moderni käki -kello

Pehmeä pisteeni käki -kelloille menee taaksepäin. Lapsena käki -kello, jonka suuren tätin omistama, oli kohokohta perheen vierailuille. Istuin ristikkäin lattialla monimutkaisesti veistetyn puisen talon alla ja lasken sen tunnin yläosaan, kun vaikea pieni lintu ilmestyi miniatyyrien takaa laulamaan makean kappaleensa-se oli maagista.

Elementti tuosta lapsellisesta ihmeestä on pysynyt kanssani tähän päivään asti. Minun maku on kuitenkin kasvanut vakiokellojen veistetyn chalet -tyylin. Enter, Cu-Clock by Magis.

Suunnittelija Naoto Fukasawa on kuvitellut täysin modernin version 1800-luvun saksalaisesta tyylistä. Injektiovalettujen abs-muodollisten abs-muovisten muodostuneiden, Cu-Clock on virtaviivainen ja minimalistinen, samalla kun se pystyy säilyttämään alkuperäisen olennaisen hassun ja leikkisyyden.

Kyky kuvitella uudelleen tällainen klassinen muotoilu uudella tavalla puhuu Fukasawan tavaramerkkien etenemisen kanssa-luultavasti miksi suunnittelijan työ on laskeutunut Moman pysyvään kokoelmaan.

En voi kuvata keittiömme buffetin yläpuolella olevaa täysin valkoista tyyliä. Joulupukki, kuunteletko?

Magis cu-Clock. Alkaen 350 dollaria. Informaatiossa ja oletettavasti Modo.

Katso paljon enemmän hienoja esineitä tuoretta sisustamistamme.

Valokuvien hyvitykset: 1-2. Magis -suunnittelu

Uusi keväälle

lehden maailmassa, saamme katsella tuoreita kevään/kesäkokoelmia, kun lumi puhaltaa edelleen ulkona. Kävin viime viikolla Homesense -esikatselussa ja huomasin hienoja tuotteita, joita kannattaa katsoa. Yhteenvetona: väri, väri ja enemmän väriä. Oli niin virkistävää etsiä tilaa, joka oli täynnä Robinin munansinistä, sinappikeltaista ja palanut oranssia. Muutama näistä tuotteista on jo myymälöissä, joten tarkista alueellinen kotisi tänä viikonloppuna. Nosta yksi värikäs, kevään-y-lisävaruste ja lämmin sääolosuhteet tuntuvat paljon lähempänä. Tässä on suosikki löytöideni:

Tämä pehmeä Robinin muna -sininen on upea tapa tuoda hienovarainen väri makuuhuoneeseen ilman, että se seinäväri tai vuodevaatteet ei ole rohkaisematta. Laatikot on vuorattu tällä melko marokkolaisella inspiroimalla painotuotteella. Toivon, että olin kompastellut tätä ennen omien lipastolaatikoiden taustakuvia. Mikä työ se oli. Kaksinkertainen lipasto, 200 dollaria.

Kokeile voimakasta väriä. Sekä tarkasta ääriviivat etuosaa pitkin ja jalat! Konsolipöytä, 250 dollaria.

Kaksi näistä kirkkaan sinisistä sivupöydistä lisäisi väripopia ho-hum-makuuhuoneeseen. Lakattu sivupöytä, 150 dollaria.

Tämä penkki on vähän riittävä kaappaamaan huoneistoon, samoin kuin peittämään kengät sekä säilytyslaatikot alla. Pidän kreikkalaisista inspiroidusta ääriviivat sivuilta. Fretwork -penkki tyynyllä, 250 dollaria.

Saatat käyttää tätä pientä baarikärryä lisävarastointiin pienen vuokra -asunnon keittiöalueella, rullaa se sitten ja ylitä se juomilla ja välipaloilla viihdyttäen. Sitä tarjotaan myös valkoisena. Lakattu faux Bamboo Bar Cart, 280 dollaria.

Oranssista puhuttaessa, tarkista hauska, mehuväri tämän edullisen sohvan kanssa perinteisellä vuosisadan puolivälissä nykyaikaisella muodolla. samoin kuin viralliselle olohuoneeseesi? Hyödynnä sitä kellarin mediatilassa tai makuuhuoneessa. Oranssi tufoitu sohva, 700 dollaria.

Tämä vaaleankeltainen versio auttaisi sinua varmasti lyömään talvi blahia. Keltainen tuftoi sohva, 800 dollaria.

Olen tikkari kaikelle sinivihreälle, samoin kuin halusin kääntää tämän maton ja heittää sen olkapääni yli. Pidän myös ympäristöystävällisistä vihjeistä. Matto, 180 dollaria.

Päivitä valaistus tänä keväänä parilla yksinkertaisella lasiriipuksella. Lasipallon riipus, 70 dollaria kukin.

Tarvitsetko sijainnin hatun (tai kevään sateenvarjojen) ripustamiseen? Tämä metallipuutakkiteline leikkii luonto-inspiroiduilla teemoilla, joita näemme kaikkialla tänä vuonna. Takkiteline, 130 dollaria.

Ihana. Heillä on niin uskomattomia heittotyynyjä Homesensessa-jotkut ovat jopa alaspäin.

Vasemmalla puolella oleva guavanvärinen kansi näyttäisi upealta puuhiilen harmaata korostusseinää vasten. Sen lisäksi, että voit maksaa 70 dollaria, voit maksaa sen vaihtamiseksi jälleen syksyn. Peclets, 70 dollaria kukin.

Katso lisää vuoden 2013 suosituimpia kuvioita kuvagalleriassa.

Valokuvien hyvitykset: 1-13. Gwen McAuley

Kysy suunnittelijalta: Kustannustehokas keittiön alueen päivitys

K: Ohje! Vaaditaan joitain käsitteitä siitä, kuinka päivittää 1980 -luvun keittiöni. Valitettavasti uusia kaappeja ei ole budjetissamme, mutta haluaisimme korvata työtason, backsplashin ja laitteet. Kaikentyyppiset ja kaikki suositukset ovat tervetulleita!

– F.M., sähköpostitse (lähettääksesi oman kysymyksesi, katso Ask A Designer ™ -sivu.)

A. En usko, että sinun on huolestunut kaapien korvaamisesta; Ne näyttävät olevan kunnollisessa muodossa, niillä on yksinkertainen tyyli ja tarjoavat sinulle paljon tallennustilaa. Lisäksi, jos vaihdat ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin laitteisiin, ne näyttävät uudelta. Tarjoa sitten vain keittiöalueellesi nopea ja helppo tyylinen kasvot.

Peitä uusi backsplash ilman paljon kustannuksia tai vaivaa, kata nykyinen graniitti ruostumattomasta teräksestä. Voit nopeasti mennä DIY -polulle IKEA: n Fastbo -seinäpaneeleilla. Ne on valmistettu laminaatista, joka on valmis selkeällä alumiinifoliolla ruostumattoman teräksen ulkoasusta varten.

Pidän valkoiset työtasosi-uusi ruostumattomasta teräksestä valmistettu backsplash lainaa heille nykyaikaisen reunan-ja korvata vain saaren tiski Carrara Marblella. Vaihda sitten Kohlerista keittiöalueesi pesuallas holvin pesuallas (esitetty). Siinä on liian asennettu ravintolatyyli, jossa on ohut profiili, joten se tarjoaa harhautumisen, mutta se voidaan asentaa kuitenkin ottamatta tiskiä. Yhdistä se Moenin 90 asteen perinteiseen ruostumattomasta teräksestä valmistettuun hanaan (esitetty) kiillotetulle yhdistelmälle.

Sitten lämmetä kaikki nämä sileät viimeistelyt, mukaan lukien kiiltävät valkoiset kaapit, vaihda puulattiaan. Torlysin huippukokouksen suunnittelijan lehtipuukokoelma sisältää lankut, jotka ovat melkein 6 ″ leveitä, jotta maa näyttää olevan vastakohtana nykyaikaisempien päivitysten kanssa. Mene pimeäksi, kuten motivaatiokuvauksessamme, tammi Tiramisu -värillä tai vaaleampi tammibiscotin kanssa (molemmat esitetty); Kumpikin lisää orgaanisen kosketuksen. Parasta on, että voit asettaa lankut suoraan keraamisten laattojen päälle!

Vaihda pienet riipuksesi kahdelle Lightearsin Caravaggio -valolle (esitetty). Heillä on enemmän vaikutusta huoneessa, samoin kuin mattapinta soittaa uusia kiillotettuja elementtejä.

Olen valtava fani hyödyntää loistavasti värillisiä teepyyhkeitä kuvion esittämiseksi. PEHR: n Sullivan Collection Tea -pyyhkeet (esitetty) tuo täydellisen hahmon lyönnin keittiöön.

Katso lisää kysy suunnittelijavastauksia. Lähetä myös oma kysymys, ohjeet Ask A Designer ™ -sivulta.

1. Caravaggio Light, Lightsears. 2. Oak Biscotti (yläosa) sekä tammi Tiramisu -lattia, Torlys. 3. Vasemmalta teepyyhkeet: Fleur de Lys, Leaf, Pehr. 4. 90 astetta perinteinen hanasta, Moen. 5. Holvin pesuallas, Kohler.

Viñoly-suunnittelema kiinteistö

Mitä Las Vegasin Vdara-hotelli, Lontoon Battersean voimalaitos ja Tokion maailmanlaajuinen foorumi ovat tyypillisissä tämän viikon talon kanssa? Ne kaikki on suunnitellut Uruguayan suunnittelija Rafael Viñoly. Kuten monet hänen muista teoksistaan, tämä kartano, joka on aivan Philadelphian pohjoispuolella, on ehdottomasti kiinteistö – melkein enemmän organisaatiota kuin koti. Katsotaanpa, minkä tyyppistä suunnittelutyyppiä 25,4 miljoonaa dollaria voi ostaa.

Aivan ensi silmäyksellä kodin suuret ikkunat ja kivi sivuraide ovat todella melko vieraanvaraisia. Listausilmoitus paljastaa kuitenkin tämän kiinteistön todellisen mittakaavan: 40 000 neliöjalkaa päätalo, 20 000 neliöjalkaa “Play House” sisätilojen tenniskentällä ja vieraspelissä, kaksi toi takaisin maalaistaloja, uima-altaitaloa, Kuuden auton sisätiloissa sijaitseva pysäköintihalli sekä kahdeksan auton parkkipaikan ulkopuolella oleva pysäköintihallin ulkopuolella, jotka kaikki levitetään 70 hehtaarin alueelle. Vau.

Miksi on vain yksi keittiöalueen saari, kun sinulla voi olla kaksi? Tai yksi ruokakomero, kun sinulla voi olla kolme? Kun olet koonnut aterian ja valinnut pariliitoksen 4000-pullon viinikellari, istu yhdellä kolmesta keittiön ruokailualueesta (lasken sohvan), pienen, kotitalouden ruokailutilan tai Suurempi ruokailutila, joka on suunnattu viihdyttävälle.

Tässä on kahden ja puolen kerroksinen fantastinen huone. Vaikka käytävällä on se kevyet, tyhjä seinäinen, tyhjasategalleria, huonekalujen ryhmitteleminen useisiin alueellisiin mattoihin tarjoaa asuintilaa inhimillisemmän mittakaavan.

Mielestäni on vähän outoa, että mikä tahansa ensisijaisessa makuuhuoneessa on kulma -ikkunaa kohti, mutta silloin en ole nähnyt näkymää siitä henkilökohtaisesti. Avaruus tekee upean esittelyn taideteokselle ja kulissien takana, siellä on ilmastonhallintajärjestelmä kokoelman suojelemiseksi.

Ensisijainen sviitti ulottuu kahteen kylpyhuoneeseen, kahteen pukuhuoneeseen, oleskelutilaan ja toimistoon. Luulen, että tämä on kylpyamme, joka listauksen mukaan veistettiin tuodun marmorin kiinteästä lohkosta. Sen lisäksi, että 70 hehtaarin kanssa et todennäköisesti vaadi koskaan piirtää näitä verhoja liottaessa.

Tennispelin jälkeen (sisätiloissa tai ulkopuolella), muutos istuvuuteen uima -altaan kotiin ja upota. Pidän siitä, että viiniköynnökset ovat saaneet mahdollisuuden peittää tämän pergolan yläosa, varjostamalla ruokailutilaa, vaikka se on leikattu sivuille näkymän suojaamiseksi.

Tarjoatko sinua kiinteistöelämäntyylillä? Vai haluaisitko mieluummin taiteen katselua museossa?

Tarkastele lisää taloja, jotka ovat täynnä taidetta, tarkasta kuvagalleria taiteellisista kodeista.

Valokuvien hyvitykset: 1-6. pitkän ja kasvattajan aito kiinteistö