Viñoly-suunnittelema kiinteistö

Mitä Las Vegasin Vdara-hotelli, Lontoon Battersean voimalaitos ja Tokion maailmanlaajuinen foorumi ovat tyypillisissä tämän viikon talon kanssa? Ne kaikki on suunnitellut Uruguayan suunnittelija Rafael Viñoly. Kuten monet hänen muista teoksistaan, tämä kartano, joka on aivan Philadelphian pohjoispuolella, on ehdottomasti kiinteistö – melkein enemmän organisaatiota kuin koti. Katsotaanpa, minkä tyyppistä suunnittelutyyppiä 25,4 miljoonaa dollaria voi ostaa.

Aivan ensi silmäyksellä kodin suuret ikkunat ja kivi sivuraide ovat todella melko vieraanvaraisia. Listausilmoitus paljastaa kuitenkin tämän kiinteistön todellisen mittakaavan: 40 000 neliöjalkaa päätalo, 20 000 neliöjalkaa “Play House” sisätilojen tenniskentällä ja vieraspelissä, kaksi toi takaisin maalaistaloja, uima-altaitaloa, Kuuden auton sisätiloissa sijaitseva pysäköintihalli sekä kahdeksan auton parkkipaikan ulkopuolella oleva pysäköintihallin ulkopuolella, jotka kaikki levitetään 70 hehtaarin alueelle. Vau.

Miksi on vain yksi keittiöalueen saari, kun sinulla voi olla kaksi? Tai yksi ruokakomero, kun sinulla voi olla kolme? Kun olet koonnut aterian ja valinnut pariliitoksen 4000-pullon viinikellari, istu yhdellä kolmesta keittiön ruokailualueesta (lasken sohvan), pienen, kotitalouden ruokailutilan tai Suurempi ruokailutila, joka on suunnattu viihdyttävälle.

Tässä on kahden ja puolen kerroksinen fantastinen huone. Vaikka käytävällä on se kevyet, tyhjä seinäinen, tyhjasategalleria, huonekalujen ryhmitteleminen useisiin alueellisiin mattoihin tarjoaa asuintilaa inhimillisemmän mittakaavan.

Mielestäni on vähän outoa, että mikä tahansa ensisijaisessa makuuhuoneessa on kulma -ikkunaa kohti, mutta silloin en ole nähnyt näkymää siitä henkilökohtaisesti. Avaruus tekee upean esittelyn taideteokselle ja kulissien takana, siellä on ilmastonhallintajärjestelmä kokoelman suojelemiseksi.

Ensisijainen sviitti ulottuu kahteen kylpyhuoneeseen, kahteen pukuhuoneeseen, oleskelutilaan ja toimistoon. Luulen, että tämä on kylpyamme, joka listauksen mukaan veistettiin tuodun marmorin kiinteästä lohkosta. Sen lisäksi, että 70 hehtaarin kanssa et todennäköisesti vaadi koskaan piirtää näitä verhoja liottaessa.

Tennispelin jälkeen (sisätiloissa tai ulkopuolella), muutos istuvuuteen uima -altaan kotiin ja upota. Pidän siitä, että viiniköynnökset ovat saaneet mahdollisuuden peittää tämän pergolan yläosa, varjostamalla ruokailutilaa, vaikka se on leikattu sivuille näkymän suojaamiseksi.

Tarjoatko sinua kiinteistöelämäntyylillä? Vai haluaisitko mieluummin taiteen katselua museossa?

Tarkastele lisää taloja, jotka ovat täynnä taidetta, tarkasta kuvagalleria taiteellisista kodeista.

Valokuvien hyvitykset: 1-6. pitkän ja kasvattajan aito kiinteistö