Nämä DIY Chinoiserie Pumpkins ovat tyylikäs kahva Jack-O’-Lanterns

toimittaja Wendy Jacob kertoo tarkalleen kuinka maalata posliinia inspiroimat kurpitsat.

Huomasin melko Chinoiserie-inspiroimien kurpitsien lisääntymisen, jotka näyttävät enemmän inkivääripurkilta kuin Jack-o-lyhtyjä, uskoin, miksi et vaihtaisi tyylikkäitä, hyödyntäen sinistä ja valkoista posliinia. Tyylit ovat nesteitä, joten vaikka et käytetä maalaamiseen, voit piirtää tyylit sinisellä merkinnällä ja lisätä maalin myöhemmin. Tekniikka on ostaa maali, joka on puhdas, todella hieno kärki yksityiskohdille, joten tyyli näyttää autenttisesti maalaukselta. Löydä vaiheittaiset ohjeet, jotta voit tuottaa nämä DIY: Chinoiserie Pumpkins alla.

Vaaditaan aitoja tai käsityöpiirejä kerma (jos näitä on vaikea löytää, ruiskumaalaus oranssi), kaksi pitkäaikaisia ​​merkkejä (keskimääräinen sininen ja turkoosi versio), hieno sivelri, käsityömaali keskisuurella sinisellä sinisellä samoin kuin tummempi indigo (sisä-/ulkona on parempi, jos aiot jättää ne ulkopuolelle).

Löydä kuvio – jos olet jumissa, selaa Chinoiserie -kurpitsaa Pinterestissä tai Google Pictures -sovelluksessa ja valmistaudu wowediksi. Taustakuvien ja materiaalien tyylien Internet -kuvat ovat loistava lähde todellisten maljakkojen lisäksi.

Toimittajan vinkki: Tulosta kuvat ja ympyröi näkökohdat, jotka haluat luoda uudelleen.

Osta kermanvärinen vene tai aito kurpitsa tai ruiskumaalaus oranssilla (suihkumaalaus se tarjoaa yhdenmukaisen pinnan, jolla on jonkin verran otetta, jotta se on helpompi maalata). Käsityöversiot ovat kevyempiä, joten niitä on helpompi käsitellä maalaamalla, samoin kuin niitä voidaan käyttää uudelleen.

Toimittajan vinkki: Tämä maalausmenetelmä vie hiukan hyödyntämään. Vedin tyylin paperille ensimmäisen kerran nähdäkseni asteikon ja harjoittelin kulkemaan linjojen yli siveltimellä.

Piirrä tyyli lyijykynällä kurpitsaan ja siirry sitten linjojen yli merkinnöillä. Käytin keskisuurta sinistä ääriviivat siluetteja sekä turkoosi merkinnän varjoon ja lisäämään yksityiskohtia.

Maalaa ohut viiva merkkiviivojen ulkopuolelle indigo -sinisellä: Käytin merkinnän vaaleampaa sinistä ja keskipitkän sinisen maalin täyttämään joitain alueita, mikä tarjoaa piirustuksen enemmän ulottuvuutta ja tekee siitä näyttämään maalaukselta.

Toimittajan vinkki: Kun maali kuivuu, voit ruiskuttaa valmiit kurpitsat varataanikerroksella, joten pinta kestää näkökohtia paremmin.