Moderni käki -kello

Pehmeä pisteeni käki -kelloille menee taaksepäin. Lapsena käki -kello, jonka suuren tätin omistama, oli kohokohta perheen vierailuille. Istuin ristikkäin lattialla monimutkaisesti veistetyn puisen talon alla ja lasken sen tunnin yläosaan, kun vaikea pieni lintu ilmestyi miniatyyrien takaa laulamaan makean kappaleensa-se oli maagista.

Elementti tuosta lapsellisesta ihmeestä on pysynyt kanssani tähän päivään asti. Minun maku on kuitenkin kasvanut vakiokellojen veistetyn chalet -tyylin. Enter, Cu-Clock by Magis.

Suunnittelija Naoto Fukasawa on kuvitellut täysin modernin version 1800-luvun saksalaisesta tyylistä. Injektiovalettujen abs-muodollisten abs-muovisten muodostuneiden, Cu-Clock on virtaviivainen ja minimalistinen, samalla kun se pystyy säilyttämään alkuperäisen olennaisen hassun ja leikkisyyden.

Kyky kuvitella uudelleen tällainen klassinen muotoilu uudella tavalla puhuu Fukasawan tavaramerkkien etenemisen kanssa-luultavasti miksi suunnittelijan työ on laskeutunut Moman pysyvään kokoelmaan.

En voi kuvata keittiömme buffetin yläpuolella olevaa täysin valkoista tyyliä. Joulupukki, kuunteletko?

Magis cu-Clock. Alkaen 350 dollaria. Informaatiossa ja oletettavasti Modo.

Katso paljon enemmän hienoja esineitä tuoretta sisustamistamme.

Valokuvien hyvitykset: 1-2. Magis -suunnittelu