Video: Uusi Juice iPad Wall Dock osuu Kickstarteriin

Kaksi Saksan yrittäjää ovat käynnistäneet joukkorahoituskampanjan Kickstarterissa uudelle korkean viiriinalumiinin iPad Wall Dockille. ”Mehu” asentaa ja lataa valinnaisesti iPadin seinälle.

Mehu on CNC, joka on koneistettu kiinteästä alumiinilohkosta, joka on sitten anodattu hopeaksi tai mustaksi. Keksijöiden mukaan se on helposti asennettu mihin tahansa seinään käyttämällä vain kahta ruuvia, joten se on paras jälkiasennukseen.

Mukana oleva käyttäjän vaihdettava sovitin antaa mehun telakalle 30 -nastaisella tai salaman omenatablet -laitteella ja on yhteensopiva iPad 2: n, iPad 3: n, iPad 4: n ja iPad Airin kanssa.

Kaapelin hallinta on tärkeä osa suunnittelua, ja valmistajat halusivat puhdistaa sotkuiset narut ja yhteydet. Asennustyypistä riippuen voit asettaa mehun ilman näkyviä johtoja tai liittimiä.

A/V Räätälöityjen asennusten perusteella tiedämme, että iPad-asennuslisävarusteiden tarve on lisääntynyt valtavasti. Lähes jokaista järjestelmää hallitsee mobiililaite, etenkin omenat iPad. Mutta olimme turhautuneita tällä hetkellä saatavilla olevien seinätelakkien hinnoittelusta ”. Michael selitti. Mehun avulla ne alentavat kustannuksia noin 70% ja tuovat seinätelokkia seuraavalle tasolle-niin, että järjestelmäintegraattorit ja tekniikan harrastajat saavat mahdollisuuden sijoittaa IPADTM kustannustehokkaasti muutaman minuutin kuluessa asennusajasta.

Tutustu alla oleviin linkkeihin paljon lisätietoja mehusta tai projektin tukemiseksi. ‘Rajoitettu uskomattoman varhainen lintu’ Kickstarter -sopimus on edelleen saatavana kirjoittamishetkellä – 65 dollaria / 39 /48 €

Mehu Kickstarter.com -sivustossa

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku