Search for:
Juhlatyylinen päivitys

Hyvin kaverit, se on käytännössä täällä? Joulu on aivan nurkan takana! Ikään kuin lahjojen ja juhlien välipalojen ja kalkkunojen ostaminen ei riittänyt, ne meistä, joilla oli innokas sisustus, kiireinen myös kotimme valmistamiseksi myös lomalle!

En tarkoita vain puuta tai menoraa? Tarkoitan lomavierasta valmiita. Tiedät mistä puhun ? Laki tai työtoverit ovat matkalla ja yhtäkkiä huomaat kotisi jokaisen puutteen? Ne leirintätuolit eivät vain leikkaa sitä juhlalliselle fêtelle yrityksen kanssa.

Jos haluat kuuttaa paikkasi ajoissa lomalle kaikkien näiden vieraiden kanssa, voinko ehdottaa siirtyä paikalliseen kotisi? Se voi tuntua hiukan kaivaukselta, mutta siksi olet saanut minut huomauttamaan kaikki herkut. Tässä on joitain aarteita, jotka löysin Homesensesta auttaakseni tämän puolueen kauden vaatimuksia.

Ensinnäkin löysin tämän täysin hauskan kodin viihdeyksikön. Rakastan sitä rohkean värin ja chinoisery -muotoilunsa vuoksi. Messinki-laitteisto on paikalla ja siinä on ihanteellinen hylly, joka pitää kaikki komponentit ja säilytystila alla. Juuri tämän joulupukki osti piilottaaksesi kaikki sotkuiset TV -kaapelitelevisiot ennen kuin vieraat saapuvat!

Seuraavaksi hienostunut taideteos! Olen rehellinen, en ole tyypillisesti fani massatuotetuista öljymaalauksista, joita näen siellä, mutta nämä kaksi tulostetta ovat täysin viehättäviä! Rikkaalla kanelilla ja valkoisella värityksellään he ovat mielenkiintoisia, mutta eivät ylhäällä. Ne ovat varastamalla noin 50 dollaria, mukaan lukien komea kehys. Ryhmitä nämä yhdessä sohvan tai takan yli visuaalisen kiinnostuksen ja tasapainon painoisempien kappaleiden luomiseksi.

Jos sinulla on yön yli vieraita matkalla, haluat ehkä korjata kyseisen varahuoneen ja lisätä säilytystilaa. Tällä tavalla vieraat voivat laittaa esineensä pois lipastoon eikä etsiä laukkujen läpi vierailunsa aikana. Tämä Homesense -lipasto on tainnuttaja vasaralla metallipintainen ja lämmin patina. Se on aliarvioitu kidekuuvia, mutta minulla on houkutus kokeilla jotain kuluneessa metallisessa viimeistelyssä entistä enemmän! Lomavieraat ajattelevat, että olet ostanut maapallon paikallisen Big Box Plazan sijasta.

Istuimet ovat aina välttämättömiä lomille. Vanhempani talossa on avoin ovinen politiikka ja näyttää siltä, ​​että voimme aina puristaa vielä yhdessä! Mutta sitä varten tarvitset ruokasalituoleja, ja Homesense on peittänyt sinut. Nämä klassiset Parson-esque-tuolit ovat verhoiltu ylellisessä sametissa. He voisivat helposti sekoittaa tavanomaiseen ruokailusarjaan tai lämmetä tyylikkään, modernin tilan. Ja vieraiden bumit kiittävät sinua. Eivätkö he näytä mukavalta?

Kuva se: Istut olohuoneessa mölyn tulipalon vieressä perheen ja ystävien kanssa. Sinulla on kuuma kaakao ja joulukeksejä valmiina jakamaan, mutta odota? Niitä ei ole pintaa, jotta ne asetetaan! Tarvitset runsas sohvapöytä herkkuille ja jaloille. Katso tätä viehätysvoimaa, jonka löysin Homesensesta! En pilaa sinua; Täsmälleen sama on yhdessä Toronton monista ihanista, huippuluokan huonekalu-emporiumeista parhaiten. Tämä musta viehätys sopisi mihin tahansa tyyliin ja rakastan sen kauniita kahvoja ja koristeellisia jalkoja. Se ei ole lasi päällä? Se on vain muovilevy, jota koti käyttää pöydän pinnan suojaamiseen. Huh huh!

Okei, tärkein makuuhuone ei välttämättä ole paikka, johon lomavieraat ovat usein, mutta minun piti sisällyttää tämä hämmästyttävä näyttö. Se oli todellinen edullinen, ja voin vain nähdä sen maalattuna (tai jättäen sellaisenaan) ja sitä käytetään dramaattisena ja odottamattomana päätynä. Neljällä paneelillaan ja vieritetyllä yläosalla se tekisi loistavan viimeistelyn ho-hum-huoneeseen. Tai ajattele sitä varhaisena lahjana itsellesi! Tämä on antamiskausi….

Luota minuun, kun sanon, että kaikki tämän kaupan ei ollut tarjottavana. Heillä on nyt myös niin lukuisia hienoja kodin tarvikkeita parhaiten? Valaistus ja värikkäitä ruokia lomapöydän asettamiseksi. Jos pystyt puristamaan pienessä kodinhoitoon tällä lomakaudella, olen varma, että se kiittää sinua lämpimällä ja viihtyisällä syleilyllä.

Tutustu joululoma-valmisteemme saadaksesi paljon enemmän talon loma-valmiiksi.

Valokuvien hyvitykset: Michael Penney

Parhaat loma -asunnot: Upea pöytäasetusten inspiraatio

paljon muodollisempia kokoontumisia, puolet hauskasta on paras pöytä. Tässä on kauniita, kausiluonteisia ideoita laturien, ruokailuvälineiden, tekstiilien ja aksenttien valitsemiseksi – riippumatta kodin tyylistä.

Vaalean vihreän ja bluesin paletti antaa hassu, vintage -viktoriaanisen ilmaa tälle kauniille pöydälle. Koristeelliset astiat ja hienot hopeaesineet tuntuisivat yleensä muodollisilta, mutta värikkäitä pulloharjapuita ja makeaa paikkakorttia, jossa on keinotekoinen muna, kääntävät yleisen mielialan leikkisän.

Valokuvaaja: Kim Christie

Lähde: Talo ja koti joulukuussa 2013 numero

Ajattele laatikon ulkopuolella, kun se koskee teemoja. Tämä lintujen inspiroima ilme käytti tavallista Kiinaa hyppäävänä pisteinä, mutta kuviokerrokset vievät ilmeen nykyaikaiseen suuntaan. Vaaleansiniset munat ja pieni hopealintu ovat omituisia lisäyksiä ilmeeseen.

Valokuvaaja: Monic Richard

Lähde: House & Home Joulukuun 2010 numero

Suunnittelija: Jane Charron

Jos seinät on maalattu kauniiseen sävyyn, kanneta pöytäsi vastaamaan. Vihreä sävyjä on runsaasti, retro-viileästä lasista pöytäliinalle maalattuihin tiiliin, mikä antaa pöydälle hauskan, monokromaattisen ilmeen. Koristeellisissa kultakynttilöissä olevat korkeat kynttilät ovat lämpimiä värejä, jotka poimivat vintage -tuoleille.

Valokuvaaja: Angus Fergusson

Lähde: House & Home Marraskuu 2014 numero

Hieman kynttilänvalo on mukava, mutta paljon on vielä parempi. Tällä Luxe -pöydällä pienten maljakoiden ja korkeiden kynttilöiden klusteri – joka on asetettu modin kullanpidikkeisiin – tuntuu rento, mutta erityinen. Facetted Tea Light Holdit lisäävät lämpimään hehkuun.

Valokuvaaja: Janis Nicolay

Lähde: Talo ja koti marraskuu 2014

Suunnittelija: Sophie Burke

Kun tuolit ovat verhoiltu ylellisessä, herättävässä violetissa, loput pöydästäsi ei tarvitse paljon väriä. Perusvalkoiset astiat, painavat hopeaesineet ja jotkut kauniit vintage -aksentit tarjoavat hienostuneen, aliarvioidun eleganssin.

Valokuvaaja: Virginia MacDonald

Lähde: House & Home Marraskuun 2010 numero

Istuinten sekoitus antaa eklektistä ilmaa. Tufted, korkean selkänojan penkki tuntuu glamilta, etenkin lisäämällä silkki- ja samettiheittotyynyjä. Mutta pidä pöydän sisustus alhaisena, muuten riski estää vieraiden näkemyksen toisistaan.

Valokuvaaja: Michael Graydon

Lähde: Talo ja koti marraskuu 2013

Tuotteet: Stacey Smithers ja Sarah Hartill

Sovittelematon paikka, joka sisältää pilkulliset keraamiset levyt, kaksisävyiset ruokailuvälineet ja kuparin osuma tuntuu täysin modernilta. Ohita pöytäkangas (varsinkin jos sinulla on kaunis marmoripöytä!) Ja kerros vihreydessä, joka on kyynetty takapihalta luonnollisen tekstuurin osuman saamiseksi.

Valokuvaaja: Michael Graydon

Lähde: Talo ja koti joulukuussa 2013 numero

Suunnittelija: Stacey Smithers ja Joel Bray

Pellavapöytäkangas ja koordinointi – mutta ei sovita – lautasliinat tarjoavat kodikkaan, viihtyisän tunnelman tälle lomapöydälle. Kultaäänisävyiset ruokailuvälineet lyövät lumoavaa nuottia, kun taas ruokia on moderneja siluetteja. Pienet oksat, jotka on asetettu laukauslasiin, ovat makeita lisäyksiä pöydälle, kun taas päärynä jokaisessa paikassa on leikkisä kosketus.

Valokuvaaja: Donna Griffith

Lähde: House & Home Marraskuu 2013 numero

Suunnittelija:Grace Castaneda

Crisp Blackin tukevilla keraamisilla ruokia on melkein japanilainen tunnelma ja pop, kun se on asetettu yksinkertaista, kodin pellavajuoksijaa vastaan Wintry White. Rehevä kasvi kauniissa valkoisessa maljakossa on toinen kontrastipiste.

Hanki lisää loman sisustusideoita.

Valokuvaaja: Michael Graydon

Lähde: House & Home Marraskuu 2009 -numero

Suunnittelija: Stacey Smithers

Savant nimittää jakelijan Yhdistyneen kuningaskunnan ja Irlannin

Savant tuottaa joitain erinomaisia ​​kodin automaatiojärjestelmiä, jotka kaikki perustuvat Apple -laitteistoihin. He ovat juuri ilmoittaneet, että RGB Communications on Savant Productsin jakelija Yhdistyneelle kuningaskunnalle ja Irlantille …

”Savant-tuotteet ovat saatavilla nyt Englannissa, Walesissa, Skotlannissa ja Irlannissa-Savant Systems LLC: n toimittaneen ensimmäisen Apple®-pohjaisen kodin automaatio- ja ohjausjärjestelmän, joka on ilmoittanut, että RGB Communications Ltd on Savant-tuotteiden jakelija Yhdistyneen kuningaskunnan markkinoille.

RGB Communications oli vakiintunut vuonna 1991 ääni-/videonjakelijaksi, joka tuli kuluttajaelektroniikkamarkkinoille, kun laserlevyt olivat suosittuja ja LCD -TV: t ja Dolby Digital Surround Sound olivat heidän alkuvaiheessa. Kaksikymmentä vuotta myöhemmin RGB on edelleen yhtä keskittynyt ja intohimoinen pysymään kuluttajatekniikan kärjessä, ja se ylpeillä vertaansa vailla olevassa jälleenmyyjän koulutusohjelmassa ja palkittu tekninen tuki, joka on saanut heidän asemaansa kuin yksi Ison-Britannian parhaista A/V-jakelijoista . “Olemme etsineet edistynyttä ohjausvaihtoehtoa jo jonkin aikaa ja olemme innoissamme tervetulleeksi Savantin tuotevalikoimaamme”, kommentoi RGB: n toimitusjohtaja Caroline Britt. ”Savant-tuotelinja sisältää joitain markkinoiden edistyneimmistä, teknisesti edistyneimmistä laitteistoista ja ohjelmistojen kehityksistä ja on maailman johtava Apple®-pohjainen ohjaus, automaatio ja mediaratkaisu. Odotan, että yhdistämällä RGB: n tekninen osaaminen ja intohimo sekä Savantin vaikuttavien tuotteiden ja palveluiden kanssa-toisinaan otamme markkinat myrskyn kautta ”, Britt totesi.

Savant globalisoi nopeaa etenemistä, ja hän on nyt tullut saataville Kanadassa, Brasiliassa, Israelissa, Australiassa, Uudessa -Seelannissa, Itä -Euroopassa ja nyt Yhdistyneessä kuningaskunnassa. “Savantin nopeasti kasvava markkinaosuus ja lisääntynyt yleinen näkyvyys on johtanut tuotteen globaaliin kysyntään ja käsittelemme tätä aluetta alueittain”, kertoi Savantin asuinmyynnin johtaja Chuck Parrelli. “Olemme erittäin ekstaattisia, että meillä on hyvin vakiintunut suhde Yhdistyneessä kuningaskunnassa järjestettävään organisaatioon, jolla on infrastruktuuri tukemaan Savantia ja alueen tärkeiden tilien kunnioittamista”, Parrelli lisäsi. Ensimmäinen virallinen harjoittelu pidetään RGB: n laitoksessa 18. huhtikuuta.

Tietoja Savantista: Savantin perusti ydinryhmä tekniikan pioneereista, joilla on satoja vuosia yhdistetty reaalimaailman kokemus perifeerisovelluksissa, kuten ohjelmoitavissa järjestelmissä, digitaalisen signaalinkäsittelyssä, puhelimitse, kytkentäjärjestelmissä, videoiden käsittelyssä ja kotielektroniikan integroinnissa. Savantin tuotteet, tekniikat ja sovellukset määrittelevät hallinnan, viestinnän, median ja äänen/videonhallinnan tulevaisuuden. Yhdistämällä hyvämaineinen ja huoltoystävällinen avoin alusta edistyneisiin käyttöliittymiin, Savant on eronnut itsensä asuin- ja kaupallisten valvontajärjestelmien johtajaksi. www.savantSystems.com

Tietoja RGB Communications: RGB Communications Ltd: n johtava Yhdistyneen kuningaskunnan teknisen kaupan jakelija äänen visuaalisten yhteyksien, hallinta- ja esittelytuotteiden kaupallisille ja asuinmarkkinoille. Vuonna 1991 perustettu RGB Communications on vakiinnuttanut kokemuksen korkealaatuisten tuotteiden toimittamisesta, jota tukevat ehdottoman ammattimainen ja ystävällinen tekninen tuki ja palvelu. www.rgbcomms.co.uk

www.savantSystems.com: www.rgbcomms.co.uk

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa, tai tilaa RSS -syötteemme. Voit jopa saada nämä uutisjuttuja toimittaa sähköpostitse, suoraan postilaatikkoosi päivittäin.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Uusi Bouclair Store

, joka tunnetaan aikaisemmin kankaiden ja ompelukäsitysten myynnistä, Quebecin Bouclair on uudistanut kaikki kaupat myymään valmiita kodin sisustustuotteita. Joten, nyt voit muuttaa nopeasti ja helposti kodin huoneen. Viime kuussa Bouclair Home avasi ensimmäisen myymälän Atlantic Kanadassa Halifaxissa.

Pyysin heitä lähettämään minulle muutaman kuvan avajaisista, koska olen aina hämmästynyt trendikkäistä ja tyylikkäistä esineistä, joita löydät sieltä. Mielestäni se on loistava paikka verhoille, lampuille, tyynyt ja vuodevaatteet. Parasta on tietenkin, että ne ovat aina erittäin hinnoiteltuja.

Suosikkikohtoni on heidän uudelleenkäytettävä ostospaikkansa. Se soi vain 99 senttiä ja tulee kahteen upeaan kuvioon. Puhu täydellisestä tavasta tuoda kotiin kaikki uudet lisävarusteesi!

Tässä on joitain muita loistavia esineitä heidän verkkosivustolta:

Charmante -kokoelman vuodevaatteet, alkaen 80 dollaria.

Säilytyskorit, 10 dollarista.

Tyynyjä, alkaen 17 dollaria.

Ja katso äänestysprosentti Halifaxissa! Tässä on joitain valokuvia avajaisista:

Tutustu lisää taloudellisiin tuoteideoihin, tutustu ylellisyyteen vähemmän valokuvagalleriasta.

Valokuvien hyvitykset: 1. uudelleenkäytettävät laukut, bouclair2. Charmante -kokoelma vuodevaatteet, bouclair3. säilytyskorit, bouclair4. Tyyny, bouclair5-9. Bouclairin kohteliaisuus

Viikon hyödyllinen laite: USB -äänikasettinauhan muunnin elvyttää vanhoja muistoja

vuotuisessa vaelluksessa parvella joulukoristeisiin. Tunnistin vanhan ystävän – tapauksen nuoruudestani. Heidän joukossaan oli pub -äänitys, jonka tein Belfast -yhtyeestä, jota seurasimme 80 -luvulla nimeltään ‘Ghost of A American Airman’. Kuinka hienoa olisi kuunnella sitä uudelleen, mutta miten se siirretään digitaaliseen muotoon?

Alle 20 puntaa varten voit saada tämän pienen äänikasettinauhan, joka kytketään tietokoneisiin USB -pistorasiaan ja vangitsee äänen sen mukana toimitetulla äänen muokkausohjelmistolla. Jos sinulla on silti vanha kasettikansi, jossa on lähtö ja tietokone, jossa on analoginen ääni portissa, voit kiinnittää ne yhteen sen sijaan, että perusfono on 3,5 mm: n tunkkikaapeli.

Nyt voit elvyttää kaikki nuo vanhat kenkäjalat, lasten nauhoitukset ja sekoita nauhat, jotka lähetit merkittävän toisen päivän takaisin ja muuntaa ne MP3- tai CD -levyiksi.

Saatavana Amazonilta

746 arvostelua

Rybozen -kasettisoitin, kannettava Walkman & Casvert -kasetti -nauhat MP3 -muunnin, uusi ohjelmisto (Audiolava), yhteensopiva tietokoneen, kannettavan tietokoneen, MAC: n, iPadin kanssa, muuntaa nauhat nopeasti MP3 -muotoon
Muuntaa nauha MP3: ksi (Audiolava): Erityinen kasettisoittimemme voi nopeasti muuntaa vanhat nauhat MP3 -muotoon USB -kaapelin avulla, tallentamalla hyviä muistoja, muuntaa nauhat vain MP3 CD: lle. Erittäin kätevä käyttää.
Walkman Design: Tämä kasetti on kevyt ja kompakti Walkman. Se on vain kämmenkoko ja se voidaan helposti laittaa taskuun, pelata ja siirtää kasettinauhoja missä tahansa. Erittäin mielenkiintoinen lelu.
Laaja yhteensopivuus: Voit kytkeä minkä tahansa 3,5 mm: n AUX -audiokaapelin, voit muodostaa yhteyden kuulokkeisiin. Voit myös muodostaa yhteyden kuulokkeisiin, korvatulpaisiin tai muihin äänilaitteisiin, kuten auton ääniin. Täydelliset toiminnot.

21,99 £

päästä

USB -kannettava audiokasettinauhan muunnin: Phono – 3,5 mm: n tunkki

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Viimeinen päivitys 2021-10-04 / Affiliate-linkit / kuvat Amazon Product Advertising API: lta

Suunnitteluuutiset nyt: Beyoncen Superbowl Pad & Top Pinterest -kuviot

pysyvät ajan tasalla viimeisimmästä sisustusmaailmassa sarakellamme, Style News Now.

Beyonce vuokraa 10 000 dollaria per yö Airbnb Superbowlille. – Verkko

Pinterest julkaisee Pinterest 100: n, hallituksen, joka sisältää 100 trendikkäistä nastat näkyvissä luokituksissa vuodelle 2016. – Pinterest

Jos et ole kuullut, Kate Spade on muuttanut nimensä Kate Valentinelle ja esittelee uuden tuotemerkin, Frances Valentine. – WWD

Hanki kulissien takana oleva katsaus talon sisustus Las Vegas -markkinoille. – @LasVegasMarket

Tuore kukkataustakuva

, joka on tehty graafiseksi mustaksi ja valkoiseksi, tämä herkkä villikukkakuvio lukee sekä naisellinen että moderni. Suunnittelija Theresa Casey suoritti ilmeen komealla 1940 -luvun pariisilaisella pukeutumisella ja melko Bud Maljakkolla.

Kaupat, joita rakastamme: Kantelberg & Co.

vuosikymmenen jälkeen suunnittelijoiden kävelyrakennuksessa Torontossa, Kantelbergin antiikkien perustaja ja suunnittelija Jill Kantelberg tajusi, -Square-jalkavarasto Castlefield Design District -alueella Kantelberg & Co.

Suunnittelijat ja asunnonomistajat usein Kantelberg & Co. Vierailijat saattavat löytää yhdellä vierailulla antiikkisen pokaalin tuolin, joka on muotoillut seuraavalla vierailulla, ja seuraavassa taiteen pakattujen laatikoista valmistettu sohvapöytä. Teini -ikäisenä Kantelberg viljeli arvostusta ainutlaatuisista väriyhdistelmistä ja visuaalisista yksityiskohdista Kölnin markkinoilla ja katedraaleilla. Nykyään he inspiroivat edelleen hänen kunnostettua arkkitehtonista pelastusta, ainutlaatuisia antiikkiesineitä, kestäviä moderneja kappaleita ja erikoisryhmiä. “Pidän parempana kappaleita, joilla on huomattava ja rehellinen läsnäolo”, Kantelberg sanoo.

Sijaitsee 1150 Castlefield Ave., yksikkö B, Toronto.

Video: Uusi Juice iPad Wall Dock osuu Kickstarteriin

Kaksi Saksan yrittäjää ovat käynnistäneet joukkorahoituskampanjan Kickstarterissa uudelle korkean viiriinalumiinin iPad Wall Dockille. ”Mehu” asentaa ja lataa valinnaisesti iPadin seinälle.

Mehu on CNC, joka on koneistettu kiinteästä alumiinilohkosta, joka on sitten anodattu hopeaksi tai mustaksi. Keksijöiden mukaan se on helposti asennettu mihin tahansa seinään käyttämällä vain kahta ruuvia, joten se on paras jälkiasennukseen.

Mukana oleva käyttäjän vaihdettava sovitin antaa mehun telakalle 30 -nastaisella tai salaman omenatablet -laitteella ja on yhteensopiva iPad 2: n, iPad 3: n, iPad 4: n ja iPad Airin kanssa.

Kaapelin hallinta on tärkeä osa suunnittelua, ja valmistajat halusivat puhdistaa sotkuiset narut ja yhteydet. Asennustyypistä riippuen voit asettaa mehun ilman näkyviä johtoja tai liittimiä.

A/V Räätälöityjen asennusten perusteella tiedämme, että iPad-asennuslisävarusteiden tarve on lisääntynyt valtavasti. Lähes jokaista järjestelmää hallitsee mobiililaite, etenkin omenat iPad. Mutta olimme turhautuneita tällä hetkellä saatavilla olevien seinätelakkien hinnoittelusta ”. Michael selitti. Mehun avulla ne alentavat kustannuksia noin 70% ja tuovat seinätelokkia seuraavalle tasolle-niin, että järjestelmäintegraattorit ja tekniikan harrastajat saavat mahdollisuuden sijoittaa IPADTM kustannustehokkaasti muutaman minuutin kuluessa asennusajasta.

Tutustu alla oleviin linkkeihin paljon lisätietoja mehusta tai projektin tukemiseksi. ‘Rajoitettu uskomattoman varhainen lintu’ Kickstarter -sopimus on edelleen saatavana kirjoittamishetkellä – 65 dollaria / 39 /48 €

Mehu Kickstarter.com -sivustossa

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Katso joulukuun 2015 numeromme!

Aseta maagiseen kauteen H&H: n suurella loma -numerolla!

H & H: n joulukuun numero on lopullinen lomakäsikirja täynnä hienoja lahjaideoita, viihdyttäviä suosituksia ja juhlallisia sisustusvinkkejä. Suzanne Dimma puhuu lomaperinteestä ja tarjoaa kausiluonteisia sisustusneuvoja, ja Lynda Reeves jakaa sensaatiomaisen lausuntosohvat lisätäksesi toivelistasi. Katso sisäpuolella lämpimiä ja lohduttavia perhekoteja, jotka tekevät lomakoristetta oikein, kuten rentouttava vetäytyminen Ontarion maaseudulla ja Vancouverin koti, joka säteilee lämpöä. Opi tekemään leikkisästä pompom -seppeleestä ja hankkimaan hienoja evästireseptejä herättämään lomasi leivontakokoonpanoa.

House & Home on Kanadan #1 -lehti suunnittelusta ja sisustamisesta. Jokainen numero vie sinut kauneimpiin ja erityisimpiin koteihin ympäri maata. Lisäksi saat inspiraatiota ja suosituksia auttaaksesi sinua luomaan talon, josta olet aina haaveillut, mukaan lukien dramaattiset muutokset, nykyiset huonekalut, kankaat ja asusteet, asiantuntijoiden kunnostamisvinkit ja temppuja tyylin järjestämiseen ja viihdyttämiseen. Tilaa tänään!

Löydä tästä aiheesta paljon enemmän!