Juhlatyylinen päivitys

Hyvin kaverit, se on käytännössä täällä? Joulu on aivan nurkan takana! Ikään kuin lahjojen ja juhlien välipalojen ja kalkkunojen ostaminen ei riittänyt, ne meistä, joilla oli innokas sisustus, kiireinen myös kotimme valmistamiseksi myös lomalle!

En tarkoita vain puuta tai menoraa? Tarkoitan lomavierasta valmiita. Tiedät mistä puhun ? Laki tai työtoverit ovat matkalla ja yhtäkkiä huomaat kotisi jokaisen puutteen? Ne leirintätuolit eivät vain leikkaa sitä juhlalliselle fêtelle yrityksen kanssa.

Jos haluat kuuttaa paikkasi ajoissa lomalle kaikkien näiden vieraiden kanssa, voinko ehdottaa siirtyä paikalliseen kotisi? Se voi tuntua hiukan kaivaukselta, mutta siksi olet saanut minut huomauttamaan kaikki herkut. Tässä on joitain aarteita, jotka löysin Homesensesta auttaakseni tämän puolueen kauden vaatimuksia.

Ensinnäkin löysin tämän täysin hauskan kodin viihdeyksikön. Rakastan sitä rohkean värin ja chinoisery -muotoilunsa vuoksi. Messinki-laitteisto on paikalla ja siinä on ihanteellinen hylly, joka pitää kaikki komponentit ja säilytystila alla. Juuri tämän joulupukki osti piilottaaksesi kaikki sotkuiset TV -kaapelitelevisiot ennen kuin vieraat saapuvat!

Seuraavaksi hienostunut taideteos! Olen rehellinen, en ole tyypillisesti fani massatuotetuista öljymaalauksista, joita näen siellä, mutta nämä kaksi tulostetta ovat täysin viehättäviä! Rikkaalla kanelilla ja valkoisella värityksellään he ovat mielenkiintoisia, mutta eivät ylhäällä. Ne ovat varastamalla noin 50 dollaria, mukaan lukien komea kehys. Ryhmitä nämä yhdessä sohvan tai takan yli visuaalisen kiinnostuksen ja tasapainon painoisempien kappaleiden luomiseksi.

Jos sinulla on yön yli vieraita matkalla, haluat ehkä korjata kyseisen varahuoneen ja lisätä säilytystilaa. Tällä tavalla vieraat voivat laittaa esineensä pois lipastoon eikä etsiä laukkujen läpi vierailunsa aikana. Tämä Homesense -lipasto on tainnuttaja vasaralla metallipintainen ja lämmin patina. Se on aliarvioitu kidekuuvia, mutta minulla on houkutus kokeilla jotain kuluneessa metallisessa viimeistelyssä entistä enemmän! Lomavieraat ajattelevat, että olet ostanut maapallon paikallisen Big Box Plazan sijasta.

Istuimet ovat aina välttämättömiä lomille. Vanhempani talossa on avoin ovinen politiikka ja näyttää siltä, ​​että voimme aina puristaa vielä yhdessä! Mutta sitä varten tarvitset ruokasalituoleja, ja Homesense on peittänyt sinut. Nämä klassiset Parson-esque-tuolit ovat verhoiltu ylellisessä sametissa. He voisivat helposti sekoittaa tavanomaiseen ruokailusarjaan tai lämmetä tyylikkään, modernin tilan. Ja vieraiden bumit kiittävät sinua. Eivätkö he näytä mukavalta?

Kuva se: Istut olohuoneessa mölyn tulipalon vieressä perheen ja ystävien kanssa. Sinulla on kuuma kaakao ja joulukeksejä valmiina jakamaan, mutta odota? Niitä ei ole pintaa, jotta ne asetetaan! Tarvitset runsas sohvapöytä herkkuille ja jaloille. Katso tätä viehätysvoimaa, jonka löysin Homesensesta! En pilaa sinua; Täsmälleen sama on yhdessä Toronton monista ihanista, huippuluokan huonekalu-emporiumeista parhaiten. Tämä musta viehätys sopisi mihin tahansa tyyliin ja rakastan sen kauniita kahvoja ja koristeellisia jalkoja. Se ei ole lasi päällä? Se on vain muovilevy, jota koti käyttää pöydän pinnan suojaamiseen. Huh huh!

Okei, tärkein makuuhuone ei välttämättä ole paikka, johon lomavieraat ovat usein, mutta minun piti sisällyttää tämä hämmästyttävä näyttö. Se oli todellinen edullinen, ja voin vain nähdä sen maalattuna (tai jättäen sellaisenaan) ja sitä käytetään dramaattisena ja odottamattomana päätynä. Neljällä paneelillaan ja vieritetyllä yläosalla se tekisi loistavan viimeistelyn ho-hum-huoneeseen. Tai ajattele sitä varhaisena lahjana itsellesi! Tämä on antamiskausi….

Luota minuun, kun sanon, että kaikki tämän kaupan ei ollut tarjottavana. Heillä on nyt myös niin lukuisia hienoja kodin tarvikkeita parhaiten? Valaistus ja värikkäitä ruokia lomapöydän asettamiseksi. Jos pystyt puristamaan pienessä kodinhoitoon tällä lomakaudella, olen varma, että se kiittää sinua lämpimällä ja viihtyisällä syleilyllä.

Tutustu joululoma-valmisteemme saadaksesi paljon enemmän talon loma-valmiiksi.

Valokuvien hyvitykset: Michael Penney