CyTech julkaisee täysin ilmaisen iPhone -sovelluksen Comfort Smart Home -hälytysjärjestelmään

Cytech on juuri ilmoittanut uuden iOS -sovelluksensa mukavuuskodin automaatio- ja turvallisuusjärjestelmään. Ensimmäinen versio on tarkoitettu iPhonelle ja iPod Touchille ja siinä on näppäimistön emulointi, vyöhykkeen tilan näyttö, Home Control -valikko sekä hälytystapahtumien näyttö…

”CyTech julkaisee iPhone -sovelluksen – virallisen Comfort iPhone -sovelluksen ensimmäinen versio on lanseerattu ja se on yksinkertainen, helppo asentaa ja käyttää. Täysin ilmainen iPhone -sovellus voi ladata iTunesista kohdassa ”Comfort Control”. “Kuten Comfort and Comfigurator, me parantamme sitä säännöllisesti”, sanoo Cytech Technology -johtaja L Y Chiu.

Mukavuussovelluksen asettamista ja käyttämistä koskevia kattavia ohjeita voidaan käyttää osoitteessa. Tätä ensimmäistä versiota varten sovellus tarjoaa toimintoja, jotka kattavat näppäimistön emuloinnin, vyöhykkeen tilan näyttö, kodinhallintavalikko ja hälytystapahtumien näyttö. ”

Mukavuussovellus iTunesissa: www.cytech.biz: www.comfortforums.com: Comfort on CBUS -kaupassa

Haluta lisää? – Sinun pitäisi seurata meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa tai tilata RSS -syötteemme. Voit jopa saada nämä uutiset toimitetaan sähköpostitse, suoraan postilaatikkoosi joka päivä.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku