Search for:
AH0014 – Havaitseva automaatio

AH0014 sisältää haastattelun Matt Bendiksenin kanssa havainnollisesta automaatiosta. Puhumme heidän kodin automaatio -ohjelmistoratkaisustaan ​​Mac – Indigolle. Vaikka et olekaan OS X -käyttäjä, siellä on paljon mielenkiintoista chattia, mukaan lukien erot X10: n ja Insteon -laitteiston välillä, millainen on kodin automaatiojärjestelmän kehittäjä ja iPhonen ja iPod Touchin potentiaali älykkään kodinohjaimena.

Audiopelaaja

00:00
00:00
00:00

iTunes | RSS | Napsauta hiiren kakkospainikkeella ladataksesi

Tutustu alla oleviin näyttömuistiinpanoihin, jotka koskevat kaikki linkit katettuihin aiheisiin …

Esitelty haastattelu – Matt Bendiksen of Perceptiveautomation.com

Macromedia (nyt Adobe)

Indigo havainnollisesta automaatiosta

Commodore VIC-20

C ++

Objektiivinen C & Kaakao

Python

Ajax (Java -komentosarja)

WWDC

Macworld Expo

iPhone SDK

iTunes App Store

Indigo -tukifoorumit

Omenakäsikirjoitus

Insteon & X10

Älykoti

Z-aalto

UPB (Universal Power Bus)

Zigbee

Indigo v3.0 yksityiskohdat

Insteon PowerLinc

Sqlite

Tietoturva

iPod Touch

Prisman heijastin –

Omena

Lumileopardi

Insteon -termostaattisovitin

Cherrypyn avoimen lähdekoodin verkkopalvelin

Lataa Indigo 30 päivän kokeilu

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa, tai tilaa RSS -syötteemme. Voit jopa saada nämä uutiset toimittamaan sähköpostitse, suoraan postilaatikkoosi joka päivä

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Vodafone esittelee ylhäältä ja GO Mobile Broadband

aiemmin tänä vuonna, kun solujen laajakaista alkoi todella lähteä, laitamme Vodafone 3G USB -pysähdyksen testin kanssa. Tämä päätyi nopeasti olemaan yksi monista näkyvistä arvosteluistamme, samoin kuin sen mukana olevasta YouTube -videosta (alla) on ollut paljon tuhansia näkymiä. Sopimukset eivät kuitenkaan sovi kaikille, minkä vuoksi Vodafone on juuri paljastanut tämän modeemin Payg -version. Rajoitetun ajan, 49 puntaa gadget toimittaa ilmaisella 15 puntaa, mikä tekee siitä onnistuneesti vain 34 puntaa.

Plus – Vodafonella ei ole minkäänlaista aikarajoituksia heidän tietojensa päättymiselle nipunissa. Jotkut muut palveluntarjoajat päättyvät 30 päivän kuluttua, samoin kuin kaikenlaiset oleskelutiedot menetetään!

Vodafone -modeemi on perusasetus ja hyödyntäminen on erittäin nopea
ja tukee sekä Windows Macia ja Linuxia

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

6 Asiantuntijaehdotusta sisustamiseen mustavalkoisella

, jos on ketään, joka osaa vetää mustavalkoisia sisätiloja helposti sen australialaisen arkkitehti ja sisustussuunnittelija Greg Natale. Greg näyttää inspiraatiota, kuten Tom Ford ja Halston, mutta hänen sekoituksensa korkean kontrastisävyjen kanssa tuntuu täysin synnynnäiseltä. Hänen ensimmäinen kirja, räätälöity sisustus (Hardie Grant Books, 55 dollaria), alkaa Design Legend Jonathan Adlerin esipuheella, jota seuraa luvussa luvussa aiheita, kuten kontrasti, kerros ja suhteet. Opi muuttamaan omaa kotiasi käyttämällä mustia, valkoisia ja harmaasävyjä, jotka tuntuvat vaivattomasti tyylikkäältä ja tietysti räätälöityiltä.

Greg valitsi harmaan turvekankaan taustakuvan kompensoimaan tämän Melbourne -ruokasalin laajoja valkoisia seiniä ja kattoa. “Suuret tilat tarjoavat mahdollisuuden esitellä erilaisia ​​hoitoja – mahdollisesti hajottaa suuria seinäalueita paneeleilla, taideteoksilla ja erilaisilla viimeistelyillä tai lisäämällä ylimääräisiä huonekaluja ja asusteita”, Greg keskustelee.

Jos työskentelet pienemmän tilan kanssa, älä pelkää kokeilla graafista taustakuvaa. “Tämän pienen yhden makuuhuoneen talon olohuoneessa Fitzroyssa taustakuvan diagonaaliset raidat näyttävät pidentävän seiniä, vaikutuksen, jota korostavat kapeiden muotokuvien ja matalan sohvan ja pöydän,” Greg sanoo.

Korkean kontrastitiloissa ei ehkä ole värien väriä, mutta niistä ei tarvitse puuttua tekstuurista tai kuvioista. “Äänen, muodon ja tekstuurin kontrastit ovat keskeisiä tämän Sutton Forest Country Housen kirjastossa ja tutkimuksessa, jossa on elementtejä, kuten matto- ja tyynymallit, verhonkoristeet ja ottomaanien reunat, jotka tarjoavat kattavia viimeistelyjä koskevia kosketuksia”, Greg sanoo.

Gregin ehdotus seinien maalaamiseksi mustana: ”Monet ihmiset epäröivät käyttää tummia värejä seiniin, mutta on täysin mahdollista – ja miellyttävän dramaattista – omaksua tummat seinät, taustakuvat ja jopa katot niin kauan kuin sinulla on riittävä luonnollinen valo”, hän sanoo .

Kun sekoitat väriä mustavalkoiseen tilaan, muista, että vähemmän on enemmän. Greg suosittelee, kuinka lukuisia värejä valitset. Tässä Edwardian talossa Greg maalasi yhden seinän pehmeällä sinisellä korvatakseen Fornasettin Malachite -taustakuvan ja valitsi terrakotta -oranssin toisena aksenttivärinä, joka näkyy maalauksessa ja matossa.

Gregin ehdotus korostusvärien valitsemiseksi: “Hyvä opas on kaksi neutraalia ja kaksi sävyä, joissain tapauksissa lisäämällä yksi ylimääräinen aksenttiväri, jotta muut pop.”

Mustavalkoiset ovat epäilemättä pari ikäisille, mutta harmaasävyt ovat myös melko kotona korkean kontrasti duon kanssa. ”Jos yksivärinen on sisustuksen musta solmio, harmaa ja valkoinen on sen aamupuku. Tyylikäs ja klassinen, se tuottaa pehmeämmän vaikutuksen kuin mustavalkoinen ja tarjoaa silti silmiinpistävän, muodollisen pariliitoksen ”, Greg keskustelee.

Kulta esittely aksenttivärinä on välitön tapa lämmittää viileä mustavalkoinen tila. “Tunnelmaa hiilenharmaa taustalla, kullatut elementit tässä olohuoneessa luovat visuaalisen keskustelun kappaleiden välillä”, Greg sanoo.

Päivitetyt klassikot: Toimistopöydät

Löydä tuoreita vaihtoehtoja suosituille suunnittelumalleille Internet -sarjassa, päivitetyt klassikot.

Klassinen valinta: Parsons Desk, omistautunut käsittelevät Jean-Michel Franckin 1930-luvulla kehittämä tunnettu pöytä. Sen perinteinen siluetti toimii myös myös glam-, trad- tai nykyaikaisissa tiloissa.

Tuore spin: Kokeile myös sileää säveltämistä lämpimissä puuhisävyissä. Sillä on täsmälleen sama visuaalinen keveys kuin perinteinen Parsons -taulukko, mutta sen siluetti vinoutuu kohti vintage viileää. Pienet laatikot tarjoavat tallennustilaa lisäämättä irtotavaraa, kun taas ylin osa pitää toimiston perusteet lähellä.

Kymmenen parhaan teknisen podcastin

podcast, Netcasts, Aika -siirretty radio sekä IPTV. Mitä he ovat, he ovat vanhentuneet. Vähemmän ja vähemmän aikani vietetään rutiininomaisen television ja radion kuluttamiseen näinä päivinä, kun teknologia-kiintymiseni kasvaa.

Kuuntelen podcasteja menetelmästä samoin kuin autossa. Nautin video -podcasteista tietokoneellani lounastauollani. Kuuntelen ruohonleikkurin teknisiä näyttelyitä ja jopa syksyn nukkumaan heitä yöllä.

Koskaan aikaisemmin ei ole ollut sellaista näyttelyitä tai korkeaa tuotannon laatua. Jos et ole tilannut joitain teknologiaohjelmia, olet ehdottomasti menettänyt. Joten vuosien kuuntelemisen jälkeen sekä paljon keskustelua tässä on kymmenen parhaan innovaatio -podcastien suosituksia

10. Älypuhelimet Show
Kotisivu | iTunes | Rss

Muoto: Video / normaali pituus: 10 minuuttia

Älypuhelimien show on erinomainen katsella, vaikkakin hieman puolueellisuudella Symbian -moottorien laitteisiin. Steve Litchfield luo nämä lyhyen kahden viikon välein talon videot, jotka on täynnä nykyisen älypuhelinten laitteistoa, kuvattu (älypuhelinten avulla) makuuhuoneessaan, keittiöalueella tai jopa autossaan. Vierasarvioijat ovat liittyneet Steveen viimeaikaisissa jaksoissa ja tuoneet myös uuden iPhonen suojaa sekä BlackBerry-laitteita, jotka tuottavat kaiken kierroksen jättämättömän näyttelyn.

9. Diggnation
Kotisivu | iTunes | Miro | RSS | Kaikkien syötteiden luettelo

Muoto: Ääni ja video / normaali pituus: 1 tunti

Kaksi kaveria sohvalla, kannettavat tietokoneet polvillaan, olutta käsissään ja terävä nokkeluus, kun he puhuvat viikkojen kanssa paljon kaivettuja tarinoita Digg.com -sivustossa. Verkkoyrittäjät ja kaikki pyöreät suurenlaisen henkilön Kevin Ford -yrityksen yhdistävät hilpeä sivupotkusta Alex Albrecht, samoin kuin tulokset, vaikkakin usein nuorten, ovat erittäin viihdyttäviä. Se on ainoa kymmenen parhaan joukossa olevaa podcastia iTunesissa (aikuisten kielellä) “nimenomaisella” tunnisteella (aikuisten kielelle). Ei ole vielä syytä tarkistaa, jos vaadit jotakin kevyeen tekniikkaun liittyvää helpotusta.

8. Tekzilla
Kotisivu | iTunes | Miro | RSS | Kaikkien syötteiden luettelo

Muoto: Video / normaali pituus: 1 tunti

TECHTV -ammattilainen Patrick Norton on liittynyt Veronica Belmont (Mahalo Everyday Fame) pitämään Tekzilla -podcastia. Yksi Revision3 Stable -nimistä, verkkovideoyrityksestä, jossa Diggin Kevin kasvoi ruorissa. Tekzilla on sekoitus pidempiä esityksiä sekä lyhyitä arjen jaksoja (molemmat video). Viihdyttävällä tyylillä, joka on samanlainen kuin vanhat TechTV -päivät, asiakkaiden huolenaiheisiin vastauksena on hienoja toiminnallisia suosituksia ja tekniikan maailmaa tulevia uutisia.

7. Mediakeskusnäyttely
Kotisivu | iTunes | Rss

Muoto: Ääni / normaali pituus: 1 tunti

Ian Dixon on luonut mediakeskuksen näyttelynsä melkein kolme vuotta, samoin kuin uskomatonta selkäluetteloa, joka on yli 160 esitystä kaikenlaisista aiheista, jotka käsittävät ”digitaalista elämäntapaa”. Ianin omistautuminen Windows Media Center -ympäristöön erityisesti on ansainnut hänelle Microsoftin tunnustuksen MVP -olosuhteissa (hyödyllisin ammattilainen). Hän vapauttaa myös videomateriaalia, kuten hänen haastattelunsa kulutuselektroniikan näyttelystä. Haastattelimme äskettäin Ian Dixonia omalla podcastimme (show AH0012).

6. Leo Laporte Tech Guy
Kotisivu | iTunes | Rss

Muoto: Ääni / normaali pituus: 2 tuntia

Tämä on ainoa show kymmenessä parhaassa luettelossa, joka on ”vanha” media. Radio -ohjelma, joka on syndikoitu kaikkialla Yhdysvalloissa, Leo Laporte ottaa online -puheluita kuuntelijoilta, jotka yrittävät löytää apua tekniikkaansa. Ehkä paljon alkeellisempi show puhelujen luonteen vuoksi, se ei ole koskaan viihdyttävä kuuntelu ja Leon tyyli voi tehdä jopa kaikkein arkipäiväisimmistä aiheista mielenkiintoisimmista. Tämä on pisin näyttely myös tässä listassa noin 2 tunnissa, se sopii pitkille autoille ja kuorma -automatkalle.

5. Windows Weekly
Kotisivu | iTunes | Rss

Muoto: Ääni / normaali pituus: 45 minuuttia

Paul Thurrott liittyy Leo Laporteen säännölliseen keskusteluun Windowsissa. Paavali kertoo, että se on samoin kuin hänen ilmeinen innostus käyttöjärjestelmään, ei automaattisesti ilmoita, että hän on Microsoft-fani-poika. Keskustelu kääntyy säännöllisesti Maciin ja viimeisimmissä näytöissä, että hän paljasti hänen kannettavan optiotietokonsa MacBook, hänen matkapuhelimensa on iPhone ja myös .Mac -asiakas. Hänen rutiinimatkansa Richmond Redmondiin tarjoavat suuren kuvan siitä, mitä tulee mahtavasta MS: stä. Hän on Windows Media Centerin, samoin kuin Windows House -palvelimen, samoin kuin hänen viikon valinta tuo aina kiehtovan uuden sovelluksen tai palvelun, joka kannattaa tarkistaa.

4. Näyttöönpanot verkossa
Kotisivu | iTunes | Miro | Rss

Muoto: Video / normaali pituus: 25 minuuttia

Don McAlister lopulta on Web -julisteen lapsi ”podcast -kaupallistamiselle”. Hän jätti rohkeasti suuren tehtävän pari vuotta takaisin vakuuttaakseen podcasting -unelmansa. Uupallinen maksuTy tavallinen Hidef Mac -opetusohjelma podcast. Kattalliset aiheet ovat valtavat ja oletko kytkin vai Mac -ammattilainen, täällä on hienoja tarjouksia, joihin sinun on juuttunut. Yksi neljästä näyttelystä on ilmainen, joten voit saada maun korkeasta laadusta, samoin kuin ne julkaistaan ​​monissa tyyleissä 720p HD: stä iPodiin. Saat välittömän pääsyn koko yli 150 -ohjelman arkistoon, kun liityt, samoin kuin ei ole koskaan ollut paljon parempaa aikaa osoittaa joko Don on juuri julkaissut 15%: n diskonttokoron tarjouksen, joka on hienoa tämän loppuun saakka Kuukausi, joka tarjoaa sinulle seuraavan kuuden kuukauden jäsenyyden vain 41 dollarilla/20 puntaa, kun liittyt sinuun (6 kuukausittaisen jäsenten uusimista on vain 25 dollaria/12 puntaa).

3. MacBreak Weekly
Kotisivu | iTunes | Rss

Muoto: Ääni / normaali pituus: 90 minuuttia

Toisin kuin Windows -säännöllinen podcast, MacBreak -säännöllisessä paneelissa on vähemmän inclllia leikata “vastakkaista” käyttöjärjestelmää kaikenlaista löysää. Jos kuitenkin pystyt kirjoittamaan oman näkökulman, se on ehdottomasti kuuntelun arvoinen. Advange -ohjelma on Windows -versiossa paneelin koko ja persoonallisuusvalikoima. Sen puheenjohtajana toimivat Leo Laporte ja hahmot, kuten Andy Ihnatko, joka on hilpeä (pieninä annoksina), Scott Bourne ja älykkäästi hauska Merlin Mann integroitu tuottamaan ihmeellisen podcastin, jossa naurat, kun opit.

2. Geekbrieftv
Kotisivu | iTunes | Miro | Rss

Muoto: Video / normaali pituus: 5 minuuttia

Kun Cali Lewis on Camin edessä ja Neal Campbellin takana, tämä toinen puoli ja toinen puolijoukkue työskentelevät kokopäiväisesti luodaksemme yhden erittäin suosikki verkkoesityksemme. Lyhyet Pacey -videot kaikesta nykyisestä, joka on kuuma tekniikan maailmassa noin 4 jaksossa viikossa. Kaverit ovat tällä hetkellä kunnianhimoisen suunnitelmansa perusteellisissa vaiheissa ottaakseen näyttelynsä tiellä. He saavat hienon bussin, samoin kuin seuraavan vuoden aikana noin 35 000 mailia tarkistamalla kaikki Yhdysvaltain osavaltiot plus Kanada. Voit noudattaa heidän kehitystään bigtrip.tv -sivustossa sekä motivoimme sinua tukemaan heitä osoitteessa paybypixels.com, kun he suuntautuvat seikkailuunsa.

1. Twit
Kotisivu | iTunes | Rss

Muoto: Ääni / normaali pituus: 90 minuuttia

Yleisesti todetaan, että materiaali on kuningas. Olipa se verkkosivusto tai podcast, joka on totta, mutta on vielä yksi näkökohta, joka on yleensä jätetty – esitys. Olen kuunnellut joitain näyttelyitä parin viime vuoden aikana, joissa materiaali on minulle kiehtovaa, mutta esittelijä on niin huono, että en ole pystynyt pysymään sen kanssa paljon enemmän kuin muutaman minuutin. Joten pitämään korkoani vaadin erinomaista esittelijää erinomaisen sisällön lisäksi. Minulle teknisen esittelijän tyylilaji on Leo Laporte. Twit.TV -verkon nimikkeiden luettelossa sekä hänen uudessa yrityksessään online -verkkovideo -lähetystoiminnassa twitlive.tv Leo on tekninen podcasting God!

Joten erinomaisen materiaalin yhdistelmä plus palvelun paras esittelijä tarjoaa meille tällä viikolla tekniikassa. Se on Twit -verkon Premier -podcast ja tekee uskomattoman näyttelyn, Web -persoonallisuuksien paneeli antaa viikkojen uutisia viihdyttävässä menetelmässä. Tavallisiin kuuluu Patrick Norton, ihmeellisen kiehtova John C. Dvorak, The Brash Jason Calacanis sekä Wil Harrisin Englannin julkinen instituutio.

Kunniamaininnat
Ohjelmasta on satoja, ellei tuhansia teknisiä podcasteja verkossa, samoin kuin tämä on 10. Top 10. Tässä on huutaa muutamille muille suosikkeillemme, jotka eivät pikemminkin tehneet siitä luetteloon …

No, olemme uusia tässä podcasting -larkissa, mutta meidän on mainita oma bitti automatisoitu talonäyttely

Olemme seuranneet vielä yhtä Revision3 -kiinteistöä – Systm melko muutaman vuoden ajan. Vielä yksi erittäin ehdotettu show.

Victor Cajiao luo Typcalmac -yksilöllisen podcastin. Kiehtova ääni sekä videosyöttö, joka on epätoivoisesti tarkastamisen arvoinen.

Mahalo Everyday ei ole tiukasti tekninen podcast, koska se kattaa poikkeuksellisen aiheen valikoiman, tämä lyhyt jokapäiväinen videoohjelma on aikuinen ilmiö, josta nautimme paljon päiviä.

Oman podcastin käynnistäminen parin viime kuukauden aikana on tarjonnut meille uudistuneen kunnioituksen Web -lähetystoiminnan harjoittajalle. Kaverit, jotka asettavat nämä näytökset Togehterille, on täydellinen repept. Toivomme, että löysit tämän luettelon käytettynä. Olla samaa mieltä? Eri mieltä? Miksi et lisää suosituksiasi alla oleviin kommentteihin …

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Spark Wi-Fi -sovitin tuo valaisimesi Internetin ja sovellusohjauksen valaistukseen

. Tässä on toinen Kickstarter-projekti. Spark on Wi-Fi-sovitin, joka sopii valon pistorasiaan ja lamppuun (hehkulamppu, himmentävä CFL tai himmentävä LED).

Internet -yhteyksillä ja sovellusliittymällä lupaavat mielenkiintoisia asioita, jotka tulevat kolmannen osapuolen sovelluskehittäjiltä sekä omat ilmaiset sovellukset iOS: lle ja Androidille. Spark -pistorasia on suunniteltu toimimaan minkä tahansa jännitteen kanssa 85 V – 265 V ja se on aluksi saatavana E26/E27 -ruuviruuvissa, jossa on tulevaisuutta varten suunnitellulla bajonettiversiolla. Katso alla oleva video …

Spark-pistorasiaruudit kaikkiin vakiovalopistokkeisiin ja yhdistyvät Internetiin kodin Wi-Fi-yhteyden kautta, jotta voit hallita valojasi älypuhelimesta, tablet-laitteesta tai tietokoneesta. Spark voi tehdä elämästäsi yksinkertaisempaa, virtaviivaisempaa ja – vain ehkä – hieman hauskempaa. Tässä on joitain hienoja asioita, jotka Spark voi tehdä:

Kytke valot päälle ennen tummaa taloa

Käytä makuuhuoneen valoja “auringonnousun” herätyskellona, ​​hitaasti hitaasti yli 10 minuuttia auttaaksesi sinua herättämään luonnollisesti

Sammuta kaikki talon valot yhden painikkeen painikkeella

Hämärtävät olohuoneen valot, kun katsot televisiota tai syöt illallista

Kytke valot päälle ja pois lomalle

Salama valot ilmoittamaan sinulle, että olet saanut uuden sähköpostin tai tekstiviestin

Himmentää valoja automaattisesti, kun ulkopuolella on kirkas säästää energiaa

Spark Kickstarter -projekti: SparkDevices.com

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa, tai tilaa RSS -syötteemme. Voit jopa saada nämä uutiset toimittamaan sähköpostitse, suoraan postilaatikkoosi joka päivä

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

CyTech julkaisee täysin ilmaisen iPhone -sovelluksen Comfort Smart Home -hälytysjärjestelmään

Cytech on juuri ilmoittanut uuden iOS -sovelluksensa mukavuuskodin automaatio- ja turvallisuusjärjestelmään. Ensimmäinen versio on tarkoitettu iPhonelle ja iPod Touchille ja siinä on näppäimistön emulointi, vyöhykkeen tilan näyttö, Home Control -valikko sekä hälytystapahtumien näyttö…

”CyTech julkaisee iPhone -sovelluksen – virallisen Comfort iPhone -sovelluksen ensimmäinen versio on lanseerattu ja se on yksinkertainen, helppo asentaa ja käyttää. Täysin ilmainen iPhone -sovellus voi ladata iTunesista kohdassa ”Comfort Control”. “Kuten Comfort and Comfigurator, me parantamme sitä säännöllisesti”, sanoo Cytech Technology -johtaja L Y Chiu.

Mukavuussovelluksen asettamista ja käyttämistä koskevia kattavia ohjeita voidaan käyttää osoitteessa. Tätä ensimmäistä versiota varten sovellus tarjoaa toimintoja, jotka kattavat näppäimistön emuloinnin, vyöhykkeen tilan näyttö, kodinhallintavalikko ja hälytystapahtumien näyttö. ”

Mukavuussovellus iTunesissa: www.cytech.biz: www.comfortforums.com: Comfort on CBUS -kaupassa

Haluta lisää? – Sinun pitäisi seurata meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa tai tilata RSS -syötteemme. Voit jopa saada nämä uutiset toimitetaan sähköpostitse, suoraan postilaatikkoosi joka päivä.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Kotiautomaatioturvallisuus ja CCTV -asennusvideo

Tässä on mielenkiintoinen uusi video, joka antaa hyvän kuvan amerikkalaisen kodin automaation asennuksen ympärille. Osa kohdetta koskevista kohteista ovat tähtijohdot, CCTV -asennus (virtauksella CAT5: llä), seinälle asennetut kosketusnäytöt, turvallisuus ja LVI…

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku