Stringify Cloud House -automaatiopalvelu sulkeutuu – tässä ovat aiemmin tällä viikolla olevat vaihtoehdot

Stringify, talon automaation pilvi -integrointipalvelu, paljasti, että se sulkeutuu.

Lähes viiden vuoden ajan muunnettuaan tarkalleen, kuinka ihmiset automatisoivat linkitetyn elämänsä, olen pahoillani ilmoittaessani, että aloitamme Stringify -sovelluksen deaktivoinnin. Tämä ei ole päätös, jonka teimme kevyesti, mutta kun painopisteemme asteittain siirtyy asteittain uusien kytkettyjen kodin kokemusten luomiseen Comcastissa, teimme lasketun päätöksen astua takaisin sovelluksen perustamisesta. Et vaadi minkään tyyppistä toimintaa ihanteellista. Vaikka poistamme Stringify -sovelluskaupoista tänään, jatkamme toimintaa ja tuemme nykyisten henkilöiden palvelua kesäkuun aikana. Kun deaktivoimme sovelluksen, poistamme myös kaikki yksittäiset tietosi.

Stringify -vaihtoehdot

Jos olet merkkijono, joka haluaa jatkaa automatisointia pilvessä, yritys on ohjannut näihin kolmeen vaihtoehtoon sinulle …

Ymmärrämme, että Stringify on valtava osa käyttäjien jokapäiväisessä elämässä, samoin kuin haluamme varmistaa, että kaikilla on paljon aikaa sopeutua. Tätä varten haluaisin myös tarjota pari ehdotusta mahdollisista innovaatiovaihtoehdoista. Vaikka motivoisin sinua tekemään omaa tutkimustasi, tiimimme uskoo, että nämä vaihtoehdot tarjoavat erityistä arvoa.

IFTTT-Erinomainen ilmainen käyttöpalvelu, joka käyttää paljon täsmälleen samoja toimintoja sekä kykyjä kuin merkkijono.

YOMOMI-vielä yksi ilmainen käyttöpalvelu, joka tukee paljon linkitettyjä laitteita sekä kokemuksia.

Webcore – Samsung Smartthings -alustan henkilöille. Jotkut tiimimme ihmiset ovat hyödyntäneet ja nautineet siitä.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest2
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku