#23: Mo House, MO -ongelmat?

Nyt kun kellosi ovat pudonneet päivänvalojen säästöihin (ja jos sinulla on lapsia, he olivat ylimääräisiä aikaisin – yay!), Sukellakaamme Young House Love -jakson#23 näyttelymuistiinpanoihin. Tämän viikon jakso on tulossa sinuun Baltimoren hotellihuoneesta, ja vastaamme kolmeen kotiin liittyviä päivityksiä hakevia soittajaa (kuinka asiat pitävät vuosia myöhemmin, onko shokki astua pienemmältä karjatila-tyylisestä kodista A: lle suurempi kaksikerroksinen). Sherry juhlii myös * melkein * ennustaessaan vuoden 2017 värin, John saa emotionaalisen podcastin yli, ja me jaamme, miksi on erityisen hermostuttavaa tehdä DIY kamerassa. Voi, ja vaalipäivän kunniaksi tietokilpailumme kääntyy yllättävän poliittisen käänteen.

Voit ladata tämän jakson iTunesista, Google Playsista, Stitcheristä ja Tunein Radiosta – tai kuunnella sitä alla! Käytä sitten tätä sivua tarkistaksesi kaikki viittaamiseen linkit, muistiinpanot tai valokuvat.

Mikä on uutta
Suosikkivideomme

Makuuhuoneemme: 10 kuukautta
Tässä on kurkistus etenemiseen makuuhuoneessamme, kymmenen kuukautta muutto. Olemme järjestäneet hiukan uudelleen ja luonut kaapin (lopulta!) Tyhjästä seinästä.

Lisää videoita

0 sekuntia 2 minuuttia, 28 sekuntia

Seuraava
Beach House Backyard -kierros
02:07

Elää
00:25
02:03
01:03

Yllä on laukaus Chicagon arkkitehtuurimatkasta. Se on kaunis Chicagon kulttuurikeskus ja sen massiivinen Tiffany Glass Dome (yhdessä joidenkin sydänsilmäisten bloggaajien kanssa napsauttavat kuvia).

Alla on Sherryn laukaus suloisesta äänityskokoonpanostamme hotellihuoneessamme Baltimoressa. Huomaa pöydällä oleva hieno ääniruokaava kerros (Bathmat) ja ammattimainen tietokoneteline (sänky).

Päivittää

Voit kuunnella takaisin sitä, mikä ei ole tietokilpailu jaksossa 17, missä me mietimme siitä, mitä Benjamin Moore voisi nimetä vuoden värin vuonna 2017.

Ja tässä voit lukea paljon enemmän heidän todellisesta valinnastaan, Shadow.

Mikä ei

No, olemme saaneet sinut peittämään, jos haluat selata kaikkia Pottery Barn -sohvia ja harjata Yhdysvaltojen varapuheenjohtajasi Wikipedian kautta.

Kuuntelijoiden puhelut

Yllä olevassa valokuvassa on ennen portaiden juoksijaamme. Ja tässä on linkki itse mattoon yhdessä alkuperäisen viestin kanssa siitä, kuinka asennimme sen.

Jos et tunne kolmea kotiamme, voit matkustaa ne jokaisella täältä: ensin, toinen ja nykyinen.

Voit myös nähdä jokaisesta niistä karkeita pohjapiirroksia näissä viesteissä: ensimmäinen talo, toinen talo, nykyinen talo

Ja alla on laukaus keittiöjuoksijastamme, josta olemme melko hulluja (sen munan sietokyky teki rakkaudestamme vain vahvemman). Se on Ballard Designs.

Me kaivamme

Tässä on sosiaalisen painatusstudion päivittäinen kalenteri, jonka olemme molemmat uskomattoman kaivaa.

Ja tarkista ehdottomasti vastaus kaikki podcast. Kaksi jaksoa, jotka huomautin, olivat #79 lapsi valokuvassa ja #50 katedraali, jota voit kuunnella alla:

PSST- Yritämme löytää jotain, jonka olemme kaivanneet aikaisempaan jaksoon, mutta et muista mitä näyttöä koskevia muistiinpanoja napsautetaan? No, tässä on pääluettelo kaikesta, mitä olemme kaivanneet kaikista aiemmista jaksoista.

Vieraile Westelm.com/YHL: llä oppiaksesi paljon enemmän heidän suunnittelustaan iskuohjelmaan ja kirjoita YHL15 kassalla saadaksesi 15%: n alennuksen seuraavasta ostosta. Ja voit katsella videota, jota nautimme tämän viikon jakson aikana myös Phillippines -korin kutojista.

*Tämä viesti koostuu tytäryhtiölinkeistä*

Lisää artikkeleita Young House Rakkaudesta