Uusi keväälle

lehden maailmassa, saamme katsella tuoreita kevään/kesäkokoelmia, kun lumi puhaltaa edelleen ulkona. Kävin viime viikolla Homesense -esikatselussa ja huomasin hienoja tuotteita, joita kannattaa katsoa. Yhteenvetona: väri, väri ja enemmän väriä. Oli niin virkistävää etsiä tilaa, joka oli täynnä Robinin munansinistä, sinappikeltaista ja palanut oranssia. Muutama näistä tuotteista on jo myymälöissä, joten tarkista alueellinen kotisi tänä viikonloppuna. Nosta yksi värikäs, kevään-y-lisävaruste ja lämmin sääolosuhteet tuntuvat paljon lähempänä. Tässä on suosikki löytöideni:

Tämä pehmeä Robinin muna -sininen on upea tapa tuoda hienovarainen väri makuuhuoneeseen ilman, että se seinäväri tai vuodevaatteet ei ole rohkaisematta. Laatikot on vuorattu tällä melko marokkolaisella inspiroimalla painotuotteella. Toivon, että olin kompastellut tätä ennen omien lipastolaatikoiden taustakuvia. Mikä työ se oli. Kaksinkertainen lipasto, 200 dollaria.

Kokeile voimakasta väriä. Sekä tarkasta ääriviivat etuosaa pitkin ja jalat! Konsolipöytä, 250 dollaria.

Kaksi näistä kirkkaan sinisistä sivupöydistä lisäisi väripopia ho-hum-makuuhuoneeseen. Lakattu sivupöytä, 150 dollaria.

Tämä penkki on vähän riittävä kaappaamaan huoneistoon, samoin kuin peittämään kengät sekä säilytyslaatikot alla. Pidän kreikkalaisista inspiroidusta ääriviivat sivuilta. Fretwork -penkki tyynyllä, 250 dollaria.

Saatat käyttää tätä pientä baarikärryä lisävarastointiin pienen vuokra -asunnon keittiöalueella, rullaa se sitten ja ylitä se juomilla ja välipaloilla viihdyttäen. Sitä tarjotaan myös valkoisena. Lakattu faux Bamboo Bar Cart, 280 dollaria.

Oranssista puhuttaessa, tarkista hauska, mehuväri tämän edullisen sohvan kanssa perinteisellä vuosisadan puolivälissä nykyaikaisella muodolla. samoin kuin viralliselle olohuoneeseesi? Hyödynnä sitä kellarin mediatilassa tai makuuhuoneessa. Oranssi tufoitu sohva, 700 dollaria.

Tämä vaaleankeltainen versio auttaisi sinua varmasti lyömään talvi blahia. Keltainen tuftoi sohva, 800 dollaria.

Olen tikkari kaikelle sinivihreälle, samoin kuin halusin kääntää tämän maton ja heittää sen olkapääni yli. Pidän myös ympäristöystävällisistä vihjeistä. Matto, 180 dollaria.

Päivitä valaistus tänä keväänä parilla yksinkertaisella lasiriipuksella. Lasipallon riipus, 70 dollaria kukin.

Tarvitsetko sijainnin hatun (tai kevään sateenvarjojen) ripustamiseen? Tämä metallipuutakkiteline leikkii luonto-inspiroiduilla teemoilla, joita näemme kaikkialla tänä vuonna. Takkiteline, 130 dollaria.

Ihana. Heillä on niin uskomattomia heittotyynyjä Homesensessa-jotkut ovat jopa alaspäin.

Vasemmalla puolella oleva guavanvärinen kansi näyttäisi upealta puuhiilen harmaata korostusseinää vasten. Sen lisäksi, että voit maksaa 70 dollaria, voit maksaa sen vaihtamiseksi jälleen syksyn. Peclets, 70 dollaria kukin.

Katso lisää vuoden 2013 suosituimpia kuvioita kuvagalleriassa.

Valokuvien hyvitykset: 1-13. Gwen McAuley