Search for:
Älykkäisiin energiansäästölaitteisiin erikoistunut tanskalainen yritys, joka on uusi z-Wave System Screens House Power käyttö

Seluxit, on juuri ottanut käyttöön ViaSens-talon ohjaimen. Gadget perustuu Z-Wave Basic -sovellukseen ja toimittaa henkilöitä, joiden avulla kaikki talon hallintaverkoston laitteiden kunto on tuodaan käyttöön.

ViaSens-talon ohjain linkittää tietokoneeseen USB: n avulla, samoin kuin ilmainen ohjelmistosovellus hakee tietoja välineisiin linkitettyjen anturien avulla ja toimittaa sen kattavan, helppokäyttöisen analyysin. ViaSens -ohjainta hyödyntäen asunnonomistajat voivat jatkuvasti seuloa kodinsa virrankäytön ja voi parantaa energiankulutusta säätämällä niiden laite -asetuksia.

Ohjain kerää tietoja kaikista talon laitteista Hallitse verkkoa, joka on varustettu radioantureilla, kuten valokytkimillä, samoin kuin himmentimillä, termostaatit ja sähkömittarit. Seluxit-laitteen langattoman tekniikan avulla perustetut anturit määrittävät arvot, kuten lämpötila, ilman kosteus, kirkkaus, liikkeet, virrankulutus tai maksukyvyt.

Ohjaimen mukana oleva ohjelmistosovellus käsittelee luku-arvoja ja seulaa kunkin laitteen kunkin laitteen ehdon sekä intuitiivisen graafisen ohjelmistosovellusrajapinnan. Arvoja muokataan sekä kuvaajien ja kaavioiden tyypissä. Seluxit ViaSens -hoidon ohjaimen, anturien sekä ohjelmistosovellusten tarvikkeiden yhdistelmä asentamiseen, konfigurointiin ja koko Z-aallon yhteensopivan yhdistämiseen langattoman talon ohjauksen verkkoon

www.selexit.com

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa tai kirjaudu RSS -syötteeseen. Voit jopa saada nämä uutiset toimittaa sähköpostitse, suoraan postilaatikkoosi päivittäin

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

CyTech julkaisee uuden sivuston ja ruostumattoman teräksen näppäimistön

Cytech, Smart Home Security System Comfort -sarjan luojat, ovat juuri käynnistäneet uuden verkkosivuston, jolla on interaktiivinen esittely järjestelmästä toiminnassa, jotta vierailija voi käyttää kaikkia ominaisuuksia kuvitteellisessa Koti. Demo osoittaa, kuinka järjestelmää voidaan hallita päivän aikana, yöllä, kun talo on tyhjä ja kun omistajat ovat lomalla tai poissa liiketoiminnasta.

Lisäksi Cytech on julkaissut uuden version Comfort KP04 -näppäimistöstä, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu fascia, joka sopii huuhteluun seinään

Fokusosa Cytech Euroopan mukavuuden älykäs kotijärjestelmästä, näppäimistö, jossa on sisäinen kaiutin ja mikrofoni, voi aseistaa ja riistää turvajärjestelmän, tallentaa tai kuulla vastaajaviestejä, hallita mukavuutta kodinhallintavalikon kautta, kommunikoi muiden näppäimistöjen kanssa, ovet ja puhelin , Vastaanotetut infrapunakomennot, kuule hälytysäänet ja aktivoi pikakuvakkeet.

WWW.Smartpowershop.co.uk -sovelluksen uusi KP04-SS-näppäimistö on takalevy, jonka avulla ruostumattomasta teräksestä valmistettu fascia voi asentaa seinän kanssa. Se on 94 mm leveä, 192 mm korkea ja 36 mm syvä.

”Kehitimme tämän muutoksen vastauksena palautteeseen mukavuusfoorumeista ja koska loppukäyttäjämme etsivät näppäimistölle asennetun ratkaisun. Voimme mukauttaa näppäimistöjä vastaamaan erityisvaatimuksia ”, sanoi B & S Group Limitedin järjestelmäsuunnittelija Oliver Barker.”

cytech.biz: www.smartpowershop.co.uk

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Katso etähallinta

NetS -koti kaikelle kauko -ohjaimelle – RemoteCentral.com – on juuri julkaissut ensimmäisen dokumentinsa … ”Oletko koskaan miettinyt, mikä menee kaukosäätimen tekemiseen? No, olemmeko saamassa sinulle herkkua! Tänään olen iloinen voidessani esitellä ensimmäisen merkinnän dokumenttisarjassamme, sinun oli tiedettävä: kaukosäätimen tekeminen.

Tässä erityisvideossa vietämme sinut kulissien takana aiemmin leviämättömälle alueelle, kun menemme Philips Pronto ng -valmistuslaitoksen matkalle, joka löytyy Leuvenista, Belgiasta. Saat PRONTO NG -sarjan kosketusnäytön kaukosäätimen rakentamisen paljaasta piirikortista lopulliseen pakkaukseen. Se on mielenkiintoinen prosessi, jota et voi nähdä missään muualla …

Lataa video täältä

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Komea kaksinkertainen turhamaisuus

, joka on muotoiltu rikkaasti viljasta tammelta, tämä räätälöity turhamaisuus tuo syvyyden ja luonteen täysin valkoiseen kylpyhuoneeseen. Helppo leikkaus tavanomaisten oven laitteiden sijasta näyttävät nykyaikaisilta ja tekevät siitä helppoa päivittäisten välttämättömyyden pääsyä.

Uudet videoiden kaukosäätimet

Daniel Tonks on juuri julkaissut toisen poikkeuksellisista videoistaan, tällä kertaa, joka sisältää uusia etämalleja CES2007 -showsta…

”Tänään olen erittäin tyytyväinen (lopulta!) Esittelemään yhdestoista videomme, nimittäin Remote Centralin CES 2007 -kiertue. Hieman yli 8 minuutin pituisena tämä video ei vain korosta uusia ja pian julkaistavia yleismaailmallisia kaukosäätimiä, mutta se antaa sinulle myös vähän maun siitä, millaista on olla CES: ssä.

Tänä vuonna esiintyy ylimääräisiä 19 kaukosäädintä, mukaan lukien TV Compass WiFi Universal Smart Remote, Sunwave SRC-3060 ja SRC-3200, Philips SRM7500 ja SRU8010, Soundgraph Imon kaikille, linkittyjen sivutoimenpiteet, etävaihtoehdot tsr800, URC: n R70: n ja täydellisen ohjauksen MX-810: n hiipimiskorkeus sekä paljon muuta.

Löydät linkkejä videon kolmeen versioon CES 2007 -raportisivultamme, alkaen ”pienellä” versiolla DialUp -käyttäjille, jota seuraa “medium” -versio laajakaistakäyttäjille, ja lopulta siellä on ”HDTV” -versio kokonaan kokonaisuudessaan 720p teräväpiirto Glory äärimmäisille laajakaistakäyttäjille, jotka haluavat erittäin laadukkaan kokemuksen! Tämä on viides videomme, joka on tuotettu HD: ssä toistaiseksi, ja toivon, että sinun on myös aika tarkistaa joitain muita! ”

Lataa video täältä – RemoteCentral.com

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Digitaalinen televisio Photoframe -joulun vaikeus

Tässä on pieni ihme, joka kiinnitti huomion. 16: 9 7 ″ Photoframe, joka integroi digitaalisen TV -virittimen ja sisältää etähallinnan kaikki vain 45 puntaa. Vaikka se on pieni, se iskee meitä, tämä saattaa vain kehittää kokonaan jonkin verran hakkerointiin WC -televisioon asennetulle tasolle laattojen kanssa. Hyvän ‘asianmukaisen’ vessahuoneen puhelimilla, jotka maksavat jopa 1500 puntaa, se on kokeilun arvoinen. Jos käsittelet modin tekemistä varten!

“Katso digitaalisia televisiokanavia, kuuntele MP3 -musiikkia ja tietysti katso arvokkaita valokuvia. Se on mahdollista tällä kannettavalla laitteella, joka on valmis viihdyttämään kotona, töissä tai jopa autossa! Tuo kuvat sekä musiikkia käyttämällä muistikortteja tai USB -yhteyttä. 7 tuuman Elonex -digitaalinen kuvakehys on sensaatiomainen mediakeskus, jonka voit ottaa mukaasi.

DVB-T-digitaalinen viritin on valmis tarjoamaan kaikki alueellasi tarjotut freeview-kanavat, samoin kuin integroidut stereokaiuttimet tarkoittavat, että saat erinomaista melua televisiolle ja MP3-toistolle! Ominaisuudet:

Digitaalinen TV (DVB-T-digitaalinen viritin)

EPG -TV -opas ajoituksella

Digitaalinen kuvakatselu

Seinä

Stereo-kaiutin sisäänrakennettu

Kello- ja kalenteritoiminto

Koko kaukosäädin

Toimii kotona, toimii ajoneuvossa (12 V) ”

Tilivision -vessan televisiot

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

#23: Mo House, MO -ongelmat?

Nyt kun kellosi ovat pudonneet päivänvalojen säästöihin (ja jos sinulla on lapsia, he olivat ylimääräisiä aikaisin – yay!), Sukellakaamme Young House Love -jakson#23 näyttelymuistiinpanoihin. Tämän viikon jakso on tulossa sinuun Baltimoren hotellihuoneesta, ja vastaamme kolmeen kotiin liittyviä päivityksiä hakevia soittajaa (kuinka asiat pitävät vuosia myöhemmin, onko shokki astua pienemmältä karjatila-tyylisestä kodista A: lle suurempi kaksikerroksinen). Sherry juhlii myös * melkein * ennustaessaan vuoden 2017 värin, John saa emotionaalisen podcastin yli, ja me jaamme, miksi on erityisen hermostuttavaa tehdä DIY kamerassa. Voi, ja vaalipäivän kunniaksi tietokilpailumme kääntyy yllättävän poliittisen käänteen.

Voit ladata tämän jakson iTunesista, Google Playsista, Stitcheristä ja Tunein Radiosta – tai kuunnella sitä alla! Käytä sitten tätä sivua tarkistaksesi kaikki viittaamiseen linkit, muistiinpanot tai valokuvat.

Mikä on uutta
Suosikkivideomme

Makuuhuoneemme: 10 kuukautta
Tässä on kurkistus etenemiseen makuuhuoneessamme, kymmenen kuukautta muutto. Olemme järjestäneet hiukan uudelleen ja luonut kaapin (lopulta!) Tyhjästä seinästä.

Lisää videoita

0 sekuntia 2 minuuttia, 28 sekuntia

Seuraava
Beach House Backyard -kierros
02:07

Elää
00:25
02:03
01:03

Yllä on laukaus Chicagon arkkitehtuurimatkasta. Se on kaunis Chicagon kulttuurikeskus ja sen massiivinen Tiffany Glass Dome (yhdessä joidenkin sydänsilmäisten bloggaajien kanssa napsauttavat kuvia).

Alla on Sherryn laukaus suloisesta äänityskokoonpanostamme hotellihuoneessamme Baltimoressa. Huomaa pöydällä oleva hieno ääniruokaava kerros (Bathmat) ja ammattimainen tietokoneteline (sänky).

Päivittää

Voit kuunnella takaisin sitä, mikä ei ole tietokilpailu jaksossa 17, missä me mietimme siitä, mitä Benjamin Moore voisi nimetä vuoden värin vuonna 2017.

Ja tässä voit lukea paljon enemmän heidän todellisesta valinnastaan, Shadow.

Mikä ei

No, olemme saaneet sinut peittämään, jos haluat selata kaikkia Pottery Barn -sohvia ja harjata Yhdysvaltojen varapuheenjohtajasi Wikipedian kautta.

Kuuntelijoiden puhelut

Yllä olevassa valokuvassa on ennen portaiden juoksijaamme. Ja tässä on linkki itse mattoon yhdessä alkuperäisen viestin kanssa siitä, kuinka asennimme sen.

Jos et tunne kolmea kotiamme, voit matkustaa ne jokaisella täältä: ensin, toinen ja nykyinen.

Voit myös nähdä jokaisesta niistä karkeita pohjapiirroksia näissä viesteissä: ensimmäinen talo, toinen talo, nykyinen talo

Ja alla on laukaus keittiöjuoksijastamme, josta olemme melko hulluja (sen munan sietokyky teki rakkaudestamme vain vahvemman). Se on Ballard Designs.

Me kaivamme

Tässä on sosiaalisen painatusstudion päivittäinen kalenteri, jonka olemme molemmat uskomattoman kaivaa.

Ja tarkista ehdottomasti vastaus kaikki podcast. Kaksi jaksoa, jotka huomautin, olivat #79 lapsi valokuvassa ja #50 katedraali, jota voit kuunnella alla:

PSST- Yritämme löytää jotain, jonka olemme kaivanneet aikaisempaan jaksoon, mutta et muista mitä näyttöä koskevia muistiinpanoja napsautetaan? No, tässä on pääluettelo kaikesta, mitä olemme kaivanneet kaikista aiemmista jaksoista.

Vieraile Westelm.com/YHL: llä oppiaksesi paljon enemmän heidän suunnittelustaan iskuohjelmaan ja kirjoita YHL15 kassalla saadaksesi 15%: n alennuksen seuraavasta ostosta. Ja voit katsella videota, jota nautimme tämän viikon jakson aikana myös Phillippines -korin kutojista.

*Tämä viesti koostuu tytäryhtiölinkeistä*

Lisää artikkeleita Young House Rakkaudesta

Z-Wave House hallitsee QEEES-avainten riipus

Tanskan boffinit QEES: ssä on julkaissut kaksi uutta tuotetta, jotka hyödyntävät Z-Wave-langatonta järjestelmää. Qees-Ring-avainten riipuksella on 4 ohjelmoitavaa painiketta ja tehokas valikoima noin 400 jalkaa. Paras valon, autotalliovien, ikkunaluukujen tai termostaattien jne. Yksinkertaiseen hallintaan, kun lähdet tai näytät kotona.

”Etähallintajärjestelmä sekä seinäkytkin, joka perustuu Z-Wave-innovaatioon, sallivat valaistuksen, lämmityksen sekä paljon enemmän hallinnoimaan taloverkoissa-Kööpenhamina-Tanskan yritys QEES on luonut uuden etähallintajärjestelmän Z: hen perustuen -Aalto langaton tekniikka. Tämä mahdollistaa useiden laitteiden yksinkertaisen toiminnan, mukaan lukien esimerkiksi valot, himmentimet, ikkunaluukut ja termostaatit. Järjestelmä on luotu erityisesti avainversiona riipuksena ja sopii nopeasti taskun sisään, joten siitä on kannettava, käytännöllinen työkalu valojen ja termostaattien ohjaamiseen, kun se tulee tai poistuu kodista tai litteältä. Lisäksi uusi QEEES-seinäkytkin suorittaa täsmälleen saman hallintotoiminnon ja käyttää samoin Z-Wave-langatonta protokollaa, joten se voidaan asentaa nopeasti ilman, että johdotuksen asettaminen.

QEEES-avainten riipus mahdollistaa kaikkien Z-aallon yhteensopivien laitteiden käsittelyn talon verkossa. Ne voidaan jakaa kokonaisuuteen neljään eri ohjelmaryhmään, jolloin henkilölle on mahdollista hallita laitteita erikseen ryhmänä tai osana tiettyä skenaariota. Esimerkiksi, kun poistuu kotoa, henkilö voi varmistaa, että kaikki valmiustilassa tällä hetkellä olevat laitteet sammutetaan painamalla yhtä painiketta. Autotalliovet voidaan myös kytkeä verkkoon ja käyttää ajoneuvon sisäpuolelta avaimenmatkan riipusta hyödyntäen. Etähallintajärjestelmässä on toimintalajike jopa 400 jalkaa.

QEES-seinäkytkin älykkään talon verkottumiseen-täsmälleen samaa suorituskykyä käytetään myös integroimaan QEES Z-Wave -yhteensopiva seinäkytkin talon verkkoihin. Kytkin on akkukäyttöinen samoin kuin voi asentaa minne tahansa ilman sähköjohdotusta koskevaa vaatimusta. Siksi Z-Wave-langaton järjestelmä mahdollistaa olemassa olevien sähkökokoonpanojen sopeutumisen nopeasti uusiin vaatimuksiin huoneissa, joko huonekalujen seurauksena uudelleen tai palauttamistyöt tuodaan esiin. Uusien kytkentäjohtojen asettamisen avoimien seinien korostaminen on seurauksena menneisyyttä. Z-aallon yhteensopivat kytkimet QEES: stä voidaan asentaa nopeasti tarkalleen missä niitä tarvitaan-samoin kuin tarvittaessa yhtä nopeasti yhtä nopeasti.

Luotettava langaton yhteys ilman sähkömagneettista savua – vakiona langattomat järjestelmät luovat suoran yhteyden lähettimen ja vastaanottimen välillä. Signaali on seurausta hitaasti heikentynyt jokainen sen kohtaava yksityinen haaste, kuten seinät ja huonekalut. Pahimmassa tapauksessa signaali on todella keskeytetty. Sitä vastoin Z-aallon innovaatio sisältää kaksisuuntaisen langattoman järjestelmän hyödyntämisen. Toisin sanoen automaattiset kommentit toimitetaan kunkin yksityisen toiminnon suorittamisen varmistamiseksi. Järjestelmä hyödyntää 868,42 MHz: n taajuutta, joka on varattu lyhyelle lajikkeelle langatonta viestintää. Siksi vältetään signaalien välittävien laitteiden häiriöt paljon pitkällä aikavälillä. QEEES Remote Halling -järjestelmän avulla on mahdollista selvittää nykyinen kytkinolosuhde painikkeen painalluksella. Sähkömagneettista savua tai muuta mahdollisesti haitallista säteilyä vältetään samoin, kun Z-aallon tuotteet lähettävät vain silloin, kun toimintaa todella tarvitaan, samoin kuin signaalien voima on erittäin matala (1 MW) ja seurauksena merkityksetön. ” – Tarjotaan Homeestore.com & Zwave4u.com -sivustolta

Lisää Z-Wave-artikkeleita: www.qees.eu: www.z-wave.com

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Kirjahyllyn kaunistaminen

Klassinen kirjahylly on tärkeä osa mitä tahansa trendikkäitä kotia – eikä vain ryöstämään arvokkaita määriä. Kun ne on järjestetty soihdulla, he kohtelevat kauneimpia kirjojasi ja muistoesineitäsi kuten taidetta. Mutta jos unelmiesi kirjastotila on sekoitettu sotku todellisuudessa, olemme saaneet sinut peittämään. Näin voit järjestää hyllysi säilyttämällä ja tyylillä.

1. Pelaa kerroksilla ja tasoilla. Vaihtelu on välttämätöntä erillisen ja visuaalisesti jännittävän hyllyjoukon luomiseksi. Yritä ensin sekoittaa pystysuunnassa pinottuja kirjoja vaakasuoraan paaluun, josta voi tulla alustoja suosituille koristeellisille esineille ja veistoksillesi. Hauskan, kerrostetun ilmeen saamiseksi voit myös nojata valokuvia tai muuta taidetta takaseinää pitkin pienempiä esineitä edessä.

2. Piirrä silmä ylös. Jos mahdollista, yritä pitää ylähyllyt kuratoituna ja puhtaana, koska sotku on paljon vähemmän näkyvissä näillä alahyllyillä. Hyvä peukalon ohje on sijoittaa suurin osa säilytystilasta silmän tason alapuolelle ja korostaa ylemmät hyllyt parhaiden showstoppersi kanssa, kuten kauniit taidekirjat tai kasvit.

3. Päätä sotku. Toinen tapa käsitellä turhaa kirjahyllyä on käyttää suuria, houkuttelevia laatikoita tai koria pahimman syrjäytyksen piilottamiseen. Aseta laatikot korkeille alahyllyille ja täytä ne sydämesi sisältöön – tai kapasiteettiin, kumpi tulee ensin! Se on laiska temppu kateellisesti puhtaaseen kirjastoon.

3 tekniikkaa DIY -vauhdin pitämiseksi

Q: Rakas John (ei, se ei ole rakas John -kirje) ja Sherry. Pyydän sinua (paljaalla polvilla kannettavan tietokoneen edessä) säveltämään julkaisun, joka opettaa seuraavaa: Kuinka… kuinka, pyydän sinua, löydätkö motivaation ja… energian käsitellä sellaisia asioita työn jälkeen?! Tai jopa koko viikonloppu yhteistyössä kylpyhuoneessa? Pyydän sinua, kiitos, miten saat sen ajattelutavan saadaksesi asiat aikaan?! samoin kuin työn jälkeen! Se on minulle käsittämätöntä, mutta haluaisin olla tuo henkilö. Jos pullotat sen, saan kymmenen. Ymmärrän, että tämä ei ole motivoiva/itsensä parantaminen blogi, mutta uskon, että ajattelutapaasi saada asiat tehdään niin jatkuvasti. Ole kiltti? Purty kiitos? Luv luv luv blogisi. -Anna Sydneyssä

V: Emme aio valehdella. Asennus jatkuviin DIY -yrityksiin on ehdottomasti haaste. Ymmärrämme kaiken lyhyen ajan oikeaan aikaan (olen yleensä kytketty tietokoneeseen klo 8–8.00 ja Johnilla on kokopäiväinen tehtävä keskustassa), joten teemme lähes 100% töistämme yöllä sekä viikonloppuisin ( Ja paljon heistä myös lomien aikana). Usein on vain tehtävä päätös lykätä hauskoja juttuja, kuten mennä illalliselle ja viettää aikaa ystävien kanssa, jotka ylittävät asiat tehtäväluettelostamme.

Mutta tietysti, kuten kaikenlaiset tiukka ruokavaliosuunnitelma, joka ei toimi pitkällä matkalla, me kaikki motivoimme itseämme lopulta pintaan jotain, jota olemme työskennelleet vaikeasti saavuttaa. Joten täällä on kolme menetelmää, jotka ovat pyrkineet pitämään DIY -vauhtiamme vahvana.

Suositut videomme

Strategia #1: Inspiroi itsesi palkkiolla-olemme melko päivittämässä kotiamme, joten olemme outoja uskomme, että maalaaminen tai esittely näyttää hyvältä ajalta … Ymmärrämme kuitenkin, että se ei ole kaikkien hauskanpidon käsite. Sen lisäksi, että me usein pelkäämme työpaikkoja, kuten et usko, mutta sanomme itsellemme, että meidän on tehtävä se joskus, joten voimme myös räjähtää sen ja mennä sitten seuraavana päivänä illalliselle juhlimaan (sen sijaan, että vetäisimme sen sijaan Se samoin kuin se, että se ripustaa päämme kuukausia).

Työskentely näissä bit “saavutuspalkinnoissa” voi ehdottomasti pitää asiat tuntumassa paljon tasapainoisemmiksi ja pitää sinut tuntemaan olosi motivoituneeksi- samoin kuin ohjelmaan, olet täynnä itsehallinnollista ylpeyttä hyvin tehdystä tehtävästä- varmistaaksesi, että samoin Tulee peliin (kun maalaat yhden tilan, tunnet olosi niin upeaksi, on paljon helpompaa aloittaa seuraavalle kuin se oli poimia, että maali puhdistaa ensimmäisen kerran).

Ja usein tavoitteen asettaminen ja sen kohti työskenteleminen on paljon helpompaa kuin luulet- varsinkin jos on jotain, niin upea odottaa sinua pintalinjassa. Esimerkiksi, sano, että jos sinulla on viisi asiaa luettelossasi, kohtelet itseäsi pienellä vamaylla viikonloppuna lähellä olevassa kaupungissa tai että ostat viimeinkin sen melko tsney-painatuksen, jonka olet kuivunut. Oletan, että se on sellainen kuin tehdä jotain muuta, joka vie aikaa ja vaivaa (laihduttaminen, finaalien opiskelu jne.)- se todella vie ajaa sekä motivaatiota pysyä siinä. Joten kaikki, mitä voit tehdä työntääksesi itsesi eteenpäin ja motivoidaksesi toisiaan menetelmällä, voi todella tehdä kaiken eron.

Strategia 2: Jaa talosi seikkailut muiden kanssa – tulemme vain esiin ja ilmoitamme sen. Ehkä sinun on aloitettava blogi. Huomaa, että olemme inspiraatiota tekemään paljon enemmän ja työskentelemään kovemmin vain, jotta voimme jakaa tuloksemme ihmisille, jotka ovat chomping -kuvien ja yksityiskohtien kanssa. Ehkä se auttaa inspiroimaan sinua myös? Ei siitä, että kenelläkään yksilöllä olisi todella “ylimääräistä aikaa blogin aloittamiseen”, kun he työskentelevät kotonaan, emme kuitenkaan uskoneet, että teimme kummankaan (kaksi vuotta sitten, kun John aloitti tämän koko asian, olin täysin kiinnostunut) sekä Katsokaa vain meitä nyt!

Tai ehkä voit löytää vielä yhden menetelmän inspiroidaksesi itseäsi jakamalla edistymistäsi- kuten tuotat uskomattoman yksinkertaisen Flickr-albumin ennen ja jälkeen kuvia sekä lähettämällä linkin ystäville ja kotitaloudelle, kun viikko jakamaan DIY-vaikeuksiasi- kuten samoin kuin kaikki kunnia, joka sisältää heidät, kun he ovat autuasti valmiita. Jopa prosessisi yksityisesti dokumentointi vain itsellesi voi olla erittäin motivoivaa. Voit esimerkiksi ottaa “ennen” kuvia koko kodistasi ja laittaa ne albumiin, jolla on tyhjä hiha jokaisen jälkeen, joka vain odottaa ”jälkikäteen”. Sitä ei ehdottomasti tapahdu yön yli, mutta kun aloitat hitaasti lisäät kuvien jälkeen ja näet tarkalleen tarkalleen, kuinka pitkälle olet tullut, olet yllättynyt tarkalleen kuinka voimaannuttava, motivoiva ja tyydyttävä se voi olla. Heck, soitamme sille jopa suorastaan addiktointia.

Strategia 3: Hanki mielesi ideaali – paljon kertaa, kun siirryt jokaiseen työhön, ajattelutapa voi tehdä kaiken eron. Aivan kuten jos harjoittelet valtavaa tennisottelua tai menet tehtävähaastatteluun, jos sisustus monoliGue ilmoittaa esimerkiksi “Aion epäonnistua- tästä tulee katastrofi- olen niin köyhä tässä tavarassa- tämä vie minut ikuisesti …” Sitten olet todennäköisesti asettanut itsesi yhtä paljon kuin syksyllä Kauppasi get-go.

Haluamme mennä jokaiseen työhön positiivisessa ja optimistisessa mielessä. Pelkkä musiikin laittaminen, täydet vatsat ja normaalisti aloittaminen seuraavan talon parannuskokemuksemme suurella mielialassa voi tehdä kaiken eron. Ohjelmasta olemme myös huomanneet, että epärealististen odotusten saaminen on nopein menetelmä, joka ei halua koskaan poimia vasaraa tai maalia puhtaaksi. Joten vaikka käsittelemme pitäisi-yksinkertaista tehtävää, emme koskaan ilmoita esimerkiksi “tämän täytyy ottaa vain sekunnin” tai “voimme ehdottomasti räjähtää tämän ennen illallisohjelmiamme tunnissa”, koska nämä oletukset voivat todella vahvistaa Olosuhteiden ahdistus ja tehdä minkä tahansa tyyppisestä pienestä kymmenen minuutin snafuista näyttävät suurelta katastrofilta, kun otetaan huomioon, että menit sellaisten epärealististen käsitteiden kanssa siitä, miten prosessi menee. Sen sijaan haluamme varata suuria aikoja, jolloin ymmärrämme, että voimme todella sukeltaa johonkin (jälleen täydellä vatsalla ja hienolla musiikilla, jotka soittavat henkemme rallistamiseksi), samoin kuin silloin huomasimme usein, että olemme miellyttävästi järkyttyneitä Tarkalleen kuinka sujuvasti asiat voivat mennä (sen sijaan, että odotettaisiin mitä tahansa mutkaton ja tyytymätön, kun asioita ei taianomaisesti esiintyä muutamassa sekunnissa).

Lyhyesti sanottuna: Sinun on ehdottomasti asetettava aika saada asiat aikaan, mutta älä kuitenkaan muista palkita itseäsi ja paperia saavutuksiasi matkan varrella. Sen lisäksi, että sinulla on järkeviä odotuksia ja mennä jokaiseen työhön nautinnolla pelon sijasta, voi todella tehdä kaiken eron! Lisäksi yhden tilan käsitteleminen joka kerta tai työpaikkojen jakaminen hyvin toimiviksi ”puremaisiksi tehtäviksi” voi ehdottomasti viedä huolen jostakin, joka näyttää menetelmästä yhtä suuria ja pahaenteisiä. Onko jollain muulla muilla temppuja pysyäkseen inspiroituneina ja pitämällä heidän tehtäväluettelonsa tarkastamatta hulluksi? Kerro toki.

PSST-Löydä paljon enemmän kodin kehittämisestä työtehtävistä paljon toimivampaa koristamalla vaiheissa-ja tarkista muutama suurimmasta bang-for-buck-päivityksestämme, jotka olivat yllättävän perustana saavuttamiseen.

Lisää artikkeleita nuoresta kotirakkaudesta