Uudet videoiden kaukosäätimet

Daniel Tonks on juuri julkaissut toisen poikkeuksellisista videoistaan, tällä kertaa, joka sisältää uusia etämalleja CES2007 -showsta…

”Tänään olen erittäin tyytyväinen (lopulta!) Esittelemään yhdestoista videomme, nimittäin Remote Centralin CES 2007 -kiertue. Hieman yli 8 minuutin pituisena tämä video ei vain korosta uusia ja pian julkaistavia yleismaailmallisia kaukosäätimiä, mutta se antaa sinulle myös vähän maun siitä, millaista on olla CES: ssä.

Tänä vuonna esiintyy ylimääräisiä 19 kaukosäädintä, mukaan lukien TV Compass WiFi Universal Smart Remote, Sunwave SRC-3060 ja SRC-3200, Philips SRM7500 ja SRU8010, Soundgraph Imon kaikille, linkittyjen sivutoimenpiteet, etävaihtoehdot tsr800, URC: n R70: n ja täydellisen ohjauksen MX-810: n hiipimiskorkeus sekä paljon muuta.

Löydät linkkejä videon kolmeen versioon CES 2007 -raportisivultamme, alkaen ”pienellä” versiolla DialUp -käyttäjille, jota seuraa “medium” -versio laajakaistakäyttäjille, ja lopulta siellä on ”HDTV” -versio kokonaan kokonaisuudessaan 720p teräväpiirto Glory äärimmäisille laajakaistakäyttäjille, jotka haluavat erittäin laadukkaan kokemuksen! Tämä on viides videomme, joka on tuotettu HD: ssä toistaiseksi, ja toivon, että sinun on myös aika tarkistaa joitain muita! ”

Lataa video täältä – RemoteCentral.com

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku