Digitaalinen televisio Photoframe -joulun vaikeus

Tässä on pieni ihme, joka kiinnitti huomion. 16: 9 7 ″ Photoframe, joka integroi digitaalisen TV -virittimen ja sisältää etähallinnan kaikki vain 45 puntaa. Vaikka se on pieni, se iskee meitä, tämä saattaa vain kehittää kokonaan jonkin verran hakkerointiin WC -televisioon asennetulle tasolle laattojen kanssa. Hyvän ‘asianmukaisen’ vessahuoneen puhelimilla, jotka maksavat jopa 1500 puntaa, se on kokeilun arvoinen. Jos käsittelet modin tekemistä varten!

“Katso digitaalisia televisiokanavia, kuuntele MP3 -musiikkia ja tietysti katso arvokkaita valokuvia. Se on mahdollista tällä kannettavalla laitteella, joka on valmis viihdyttämään kotona, töissä tai jopa autossa! Tuo kuvat sekä musiikkia käyttämällä muistikortteja tai USB -yhteyttä. 7 tuuman Elonex -digitaalinen kuvakehys on sensaatiomainen mediakeskus, jonka voit ottaa mukaasi.

DVB-T-digitaalinen viritin on valmis tarjoamaan kaikki alueellasi tarjotut freeview-kanavat, samoin kuin integroidut stereokaiuttimet tarkoittavat, että saat erinomaista melua televisiolle ja MP3-toistolle! Ominaisuudet:

Digitaalinen TV (DVB-T-digitaalinen viritin)

EPG -TV -opas ajoituksella

Digitaalinen kuvakatselu

Seinä

Stereo-kaiutin sisäänrakennettu

Kello- ja kalenteritoiminto

Koko kaukosäädin

Toimii kotona, toimii ajoneuvossa (12 V) ”

Tilivision -vessan televisiot

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku