Ikkunoiden ostaminen NYC: ssä

takaisin elokuussa, tyylitoimittaja Cameron MacNeil ja sain turvotusmahdollisuuden suihkuta New York Cityyn muutamaksi päiväksi tarkistaakseni kaikki asiat tyylikkäästi valtavassa omenassa. Ymmärrettynä kuumana sängynä tyylillä Divasille, ymmärsin, että löysin kaiken motivaation, jota tarvitsin vuoden arvosta H&H: n tarinoita. Motivaatio alkoi upeasta taivaanrantanäkymästä hotellistamme.

Sen lisäksi, että schleppaa menetelmämme New Yorkin maailmanlaajuisen lahjamessun kanssa kampaamaan käsitteitä puolestasi, rakastetut lukijamme, Cameron ja sain ehdottomasti myymälän! Useimmissa tapauksissa New York on mikä tahansa halpa, mutta ymmärrät minut – löydän motivaatiota kaikkialta. Jos haluat tuottaa parhaan, edistyneen DIY: n, vaadit ymmärtämään, mikä on tyylikkäästi huipulla. Sinun on koulutettava silmäsi arvostamaan parasta ja rinnastamaan sitten nämä periaatteet saavutettavissa olevaan mittakaavaan. Tätä varten sinun täytyy tehdä ostoksia! ikkunakauppa, joka on.

Ensimmäinen pysäkki: Bergdorf’s. Tämä ylimmän tason tavaratalo on Mekkaa makuvalmistajille, kuten Aerin Lauder, Deborah Needleman ja Kelly Wearstler. Itse asiassa Bergdorf Goodmanin ylimmässä kerroksessa on Wearstlerin suunnittelema myymälä, joka sisältää hänen ylimääräiset korit sekä tuhoisasti tyylikkäät ravintolan sosiaalisille teekalvoihin.

Bergdorfin ulkopuolella. Tarkista paikalliset: Hattu, jolla on hatun, ei halua, että paparazzi ja vaaleanpunainen – sydän minua?! Voi New York. Fave Bergdorf -tuotteet? D. Porhault Linat ja kaikki tuo loistava pöytätaso.

Bloomingdale oli hauskaa (kuitenkin vähän alhainen).

Hiiren alivalmistus, joka on kääritty kuin Veeeeeeeery-kalliimpi läsnäolo. Olen ehkä pelastanut vähän ikonisen Hermès -nauhan kuvaamisesta, kun voin ottaa yhtä hyvin kuin lemmikkieläin, samoin kuin silloin. Fave Hermès -teos? Nämä herkulliset lasitetut levyt:

Ralph Laurenin kartano oli pisaroiden upea ideamyymälä, joka on mitoitettu niin teatraalisesti, se kuljettaa sinut vielä yhteen maailmaan, joka on täynnä cowboyja, intialaisia, jahtiklubeja ja art deco -lappeja. Tämä on Cameron, joka saapuu Ralphin unenomaiseen Americana -dekadenssin myymälään.

Kate Spade on aina motivaatio ja niin New York, etkö usko? Hänen Soho -myymälä (alla) oli täynnä flirttailevaa muotoa ja tyylikkäitä muistoesineitä. Pidän aina hänen paperitavaroistaan.

Hieman muotikiertotie lihapakkausalueella – Diane von Furstenberg. Itse asiassa kaikki kukkuloiden/kaupungin fanit – missä Whitney ja Olivia duktoivat sen samoin kuin Carrie Bradshaw osti SATC: ssä.

Legendaarinen ABC -matto ja koti. Tuo mitä tahansa Chateau-arvoisista antiikkiesineistä vuosisadan puolivälissä nykyajan teakissä sekä suurimpien lisävarusteiden oodleista.

ABC: n Kiddy-Corner oli Fishs Eddy-kaiken pöytätason budjettitietoisempi emporium. Vintage -ravintola -ruokia jadeittikakun jalustalle oli melkein yhtä hyvin ostettavissa! Minun piti kesyttää raivokkaat menetelmäni, koska minulla oli teini-ikäinen pieni kantolaukku uskoa. suosikkipalat? Ravintolatyyliset levyt:

Okei, tunnustan sen. Olen hieman pakkomielle Thomas O’Brienistä nykyään. Mitä tahansa hän tekee, mitä hän suunnittelee, minusta tuntuu menevän Gagaan. Hänen myymälänsä Aero oli ehdottomasti kohokohta. Cameron piti siitä myös, etkö voi kertoa? fave aero -tuote? Tämä Hickory -puheenjohtajan Tob -sihteeri -työpöytä:

Ja vielä yhdelle nykyiselle rakkaudelle: John Derian Company.

Minulla on uusi tarina hihassani, johon Johnin aikataulu vaikuttaa voimakkaasti. Hänen myymälänsä oli tarkoitus kuolla niin hyvin kuin hän oli myös erittäin ihana! fave -tuote? Decoupage Paperpaino. Ostin tämän todella!

New Yorkin ostamisen ulkopuolella on ruokaa! Kahvilat, ravintolat ja hotellit ovat aina käsitteitä minulle.

Tämä kahvila oli hotellin lähellä lähellä meidän. Miksi ihmiset eivät tee tätä näiden kauheiden edullisten patio -sarjojen sijasta, on minun ulkopuolella.

Meillä oli lounas La Bottegassa, aikavarustetussa ruokapaikassa Merenpakkausalueella sijaitsevassa merihotellissa. Sanon teille, että odotin Don Draperin kävelevän oven kanssa. Seuraava matka New Yorkiin yritän jäädä tänne. Uskon, että olin heikko polvissa tämän paikan päällä. Joten autenttisesti tyylikäs!

Viimeinkin vähän vintage -vetoomus tähän suloiseen leipomoon aivan kadulla DVF: stä. Rakastin vintage -taustakuvaa melkein yhtä paljon kuin rakastin cupcakeani.

Nyt se on edullinen maku.

Tarkastele lisää New Yorkin ostamista inspiraatiota Kimberley Brownin Ocher -poiminnoista.

Valokuvien hyvitykset: 1-4. Michael Penney5. D. Porhault Linat, Elle Decor6. L’Objet Tabriz-astiat, Bergdorf Goodman7-8. Michael Penney9. Hermès-posliinilevyt, Cococozy Blog10-11. Michael Penney12. Kate Spade kaiverrettu perinteiset vaaleanpunaiset kirjeenvaihtokortit, Crane & Co.13-14. Michael Penney15. ABC CATTI & HOUSE Color Readroved Matt, Lime Light Blog16. Michael Penney17. Fishs Eddy Manhattan Blue Plats18. Michael Penney19. Thomas O’Brien -sihteeri -työpöytä Hickory Chair20: lta. Michael Penney21. John derian lintu oksa glperse soikea paperipaino22-27. Michael Penney