Belkinille laajentaa Wemo -ekosysteemiä uusien Wise House -anturien kanssa

Belkin on paljastanut suunnitelmansa laajentaa Wemo Wise House -lajiketta 5 uudella anturilla. WEMO: n uusien talon anturit antavat yksilöille mahdollisuuden seuloa koko talonsa mistä tahansa hyödyntämällä mobiililaitteita sekä Wemo-linkkiä, Wi-Fi-Zigbee-siltaa, joka yhdistää anturit kodin langattomaan verkkoon. Koko PR ja kuvat seuraavat …

Wemo -ovi sekä ikkuna -anturi (F7C038)
Magneettinen ottaa yhteyttä anturiin, joka havaitsee avoimen tai suljetun määritelmän kaikenlaisessa ikkunassa tai ovessa kodin, WEMO -ovi sekä ikkuna -anturi antavat yksilöille mahdollisuuden tarkistaa odottamattoman pääsyn taloon ollessa poissa tai jopa toisessa huone. WEMO -ikkuna ja ovianturi toimii kaiken tyyppisen oven tai ikkunan kanssa talossa, mukaan lukien yleiset sisä-/ulkoovet, liikkuvat ovet, jääkaappiovet, jopa kassakaapit ja muotikorun laatikot. Tarkasta nopeasti nähdäksesi, jätettiinkö ikkunat tai ovet auki virheellisesti vai saako ilmoituksen, jos joku on saanut odottamattoman pääsyn kotiin. Anturit työskentelevät muiden WEMO -laitteiden kanssa ja voidaan ohjelmoida automatisoimaan erilaisia ​​tehtäviä, mukaan lukien lämmitys tai jäähdytys. Yhdistä esimerkiksi Wemo Insight -kytkimen sekä ikkunan ilmastointilaitteiden kanssa, jotta ilmastointi automatisoi vain, kun ikkuna on suljettu, auttaen säästää rahaa sekä energiaa.

WEMO -avaimenemisanturi (F7C039)
WEMO -avaimenperä -anturi on pieni FOB, joka on suunniteltu asetettavaksi avainnipun, kauluksen tai pussiin, jonka avulla yksilöt voivat seurata kotitalouksien jäsenten sijaintia anturin yhteyden perusteella Wemo -linkkiin. WEMO -sovelluksen avulla yksilöt voivat nähdä, kun kotitalouden jäsenet ilmestyvät tai lähtevät kotoa, asettavat yksilölliset hälytykset eri kotitalouden jäsenille ja jopa määrittävät pienen painikkeen avaimenemianturissa hallitaksesi minkä tahansa muun tyyppisiä Wemo -gadgetia juuri painettaessa. WEMO -avaimenemisanturi on erinomainen työskenteleville vanhemmille, joten he ymmärtävät, kun heidän nuoret ovat osoittaneet taloa laitokselta tai lemmikkieläinten omistajille ymmärtää, ovatko heidän eläimet kulkeneet myös kaukana kotoa.

WEMO -hälytysanturi (F7C040)
WEMO -hälytysanturi parantaa nykyisiä hälytysjärjestelmiä seurantakyvyillä, samoin kuin sopiva ratkaisu offline -hälytysjärjestelmien jälkiasennukseen viisaan laitteiden kanssa. Pieni anturi sijaitsee olemassa olevien talon hälytysten vieressä ja ilmoittaa henkilöille, jos ne laukaistaan ​​matkapuhelinvaroituksen kautta. Anturi, joka on suunniteltu erottamaan hälytyksen melun ja muiden talossasi ympäristön melujen melun välillä, että anturi käyttää omaa algoritmia hälytysten määrittämiseksi tarkasti, vähentäen väärän ilmoituksen mahdollisuutta. WEMO -sovelluksen avulla yksilöt voivat perustaa hätätilanteen ottamaan yhteyttä vaihtoehtoihin, joten on helppo reagoida nopeasti tulipaloihin, kaasuihin ja hiilimonoksidiin vuotamiseen myös poissa.

Wemo Space Movement -anturi (F7C041)
Wemo Space Movement -anturi on infrapuna -anturi, joka havaitsee lämpimät allekirjoitukset tarkkaan, avaruusliikkeen havaitsemiseen, jopa suurissa tiloissa ja käytävillä. Immuuni lemmikkieläimille, WEMO-avaruusliikkeen anturi vähentää väärien hälytysten mahdollisuutta ja tarjoaa laajan 30 jalan lajikkeen sekä 90 asteen näkökentän. Suluttisovelluksiin suunniteltu anturia voidaan hyödyntää henkilökohtaisen huoneen turvaamiseen, varmistaa talon turvallisuus poissa tai automatisoi muita elektronisia laitteita liikkeen kautta. WEMO -sovelluksen avulla yksilöt voivat tarkastaa viimeisen havaitun liikkeen huoneen sisällä, asettaa liikkuvien liikkeen hälytyksiä sekä ilmoituksia ja konfigurointi hyödyntää muiden WEMO -ekosysteemien laitteiden kanssa. Käytä esimerkiksi yhdessä Wemo -valokytkimen kanssa kytke heti valot päälle käytävällä, jotta lapsilla voi olla helpompaa päästä kylpyhuoneeseen yöllä.

Wemo -vesi kaiku innovaatiolla (F7C042)
Edustaa seuraavan sukupolven WEMO -antureita, Wemo -vettä Echo -innovaatiolla hyödyntää edistyneitä koneiden löytämistä algoritmeja tarjoamaan vertaansa vailla olevaa tietoa kodin veden käytöstä. Yhdestä kodin putkistojärjestelmän yhdestä pisteestä kytkettynä anturilla Wemo -vesimonitorit analysoivat ja välittävät tietoa veden käytöstä koko kodin ajan. Wemo -vesi toimii tunnistamalla ja analysoimalla vesitapahtumien laukaisemia paineenmuutoksia, kuten hanan kytkeminen päälle tai wc: n huuhtelu, samoin kuin ei tarvitse WEMO -linkkiä. Wemo -vesi voi määrittää tarkasti veden käytön keston sekä kulut kohdetta kohti tai jopa hälyttää henkilöitä mahdollisesti tuhoisista vaurioista ja vuodoista. Veden ja kustannussäästöjen lisäksi Wemo Water avaa oven kodin olemassa olevien tilojen hyödyntämiseksi ennustavan, ennakoivan automaation tuottamiseksi, joka elää yhtä paljon kuin linkitetyn kodin lupaus. Tällä hetkellä kenttäkokeissa Wemo Waterin kuluttajasovellusten liukashuippu on näytöllä vuoden 2015 maailmanlaajuisessa CES: ssä.

Belkin State Uudet Wemo -anturit ovat poissaPunainen vuoden 2015 jälkipuoliskolla sekä hinnoittelu paljastetaan lähempänä käynnistystä. Ihannetapauksessa ei ole tavanomaista viivettä saadakseen heidät Yhdistyneeseen kuningaskuntaan.

Esikatselu
Tuote
Luokitus
Hinta

1
Philips Hue Go 2.0 valkoinen ja värillinen ilmapiiri viisas kannettava valo Bluetoothilla, toimii Alexan ja …
1 940 arvostelua
59,99 puntaa
Osta Amazonista

2
Philips Hue pelaa valkoisia sekä väriä ilmapiirin viisas kevyt baari kaksinkertainen pakkausyksikkö, viihde …
1 559 arvostelua
93,00 puntaa
Osta Amazonista

3
Philips Hue Bridge. Wise House Automation toimii sekä Alexan, Google -avustajan ja Apple HomeKit: n kanssa
1 085 arvostelua
£ 44,99
Osta Amazonista

Belkin.com: Lisää Belkin Wemo -viestejä

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Viimeinen päivitys 2021-10-04 / Affiliate-linkit / kuvat Amazon Product Marketing API: lta