Belkin Wemo Insight Switch Controls & Screens -laitteesi REMPOTY

Belkin on paljastanut Ison -Britannian WEMO Insight -kytkimen saatavuuden. Laajennusmoduulin avulla Yhdistyneen kuningaskunnan asunnonomistajat voivat hallita elektroniikkaansa ja seurata energiankulutustaan ​​etäällä WEMO -sovelluksen kanssa (saatavana iOS: lle ja Androidille).

Insight-kytkimessä hyödynnetään 802.11n Wi-Fi -sovellusta ilmoituksia, kun linkitettyjä laitteita on kytketty päälle tai pois päältä, kun tiedät, kun pesuvalmistaja on päättänyt syklin tai jos sähkölämmitin on jätetty päälle.

Käyttäjät voivat myös ohjelmoida laitteitaan oman henkilökohtaisen rutiininsa tai paikallisten auringonnousun / auringonlaskun aikojen perusteella. Insight Switch toimii IFTTT: n kanssa (jos myös tämä), online-palvelu, joka luo liipaisimia käyttämällä erilaisia ​​Internet-pohjaisia ​​palveluita, kuten sähköpostia, sää- ja sosiaalista mediaa.

Belkin paljasti tänään Yhdistyneen kuningaskunnan saatavuuden WEMO Insight Switch -yrityksen, joka vallansi älykkään kodin etenemisen antamalla yksilöille mahdollisuuden hallita ja hallita kodin elektroniikan energiankulutusta ja kustannuksia mistä tahansa IOS- tai Android -laitteidensa kautta. Uusin lisäys WEMO Smart Home -alustaan, Insight Switch on Wi-Fi-käytössä oleva kompakti pistoke, jonka avulla yksilöt voivat myös laittaa laitteitaan aikatauluun ja vastaanottaa ilmoituksia milloin tahansa linkitetty yksikkö kytketään päälle tai pois päältä.

WEMO Insight -kytkin tulkitsee suoraan sähköpistorasiaan, ja sitten käyttäjä yksinkertaisesti yhdistää sen koti-Wi-Fi-verkkoon, lataa ilmaisen WEMO-sovelluksen ja pystyy nopeasti kääntämään kaikki laitteet, jotka on kytketty yksikköön päälle tai pois päältäänsä iOS tai Android -laite.

Wemo Insight Switch (F7C029) on nyt saatavana hintaan 49,99 puntaa

Belkin.com: Lisää Wemo -viestejä

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku