Nämä Toronto-asunnot simulointi Boutique Scandinavian Hotellit

Upouusi rakennuksen nimeltä Peter & Adelaide rakennetaan Toronton viihdepiirin sydämessä Graywoodin kehityksessä. Hinnoittelulla alkaen 300 dollaria ooos, 47-kerroksinen torni tarjoavat kaiken U31 Inc: n kolmannen makuuhuoneen sihteiltä.

Boutique-hotellin modernistisen funktionalismin innoittamana Skandinaviassa ja Toronton omassa tislaympäristöalueella rakennuksessa on tiili- ja säteen arkkitehtuuri nykyaikaisella spin. “Kaupungin tyyli on ihanan monipuolinen, mutta erittäin hyväksytty: kaikki menee niin kauan kuin se on aito ja vahva”, kertoo Kelly Cray, joka on rakennettu muotoilu.

Freelancereille ja yrittäjille, jotka toimivat etäyhteisöön, yhteinen työalue on käytettävissä. “Työalue muistuttaa luovaa keskuksesta, jonka saatat löytää Silicon Valley, jossa on kirkkaita värejä ja leikkisäisiä kappaleita, kuten foosball ja biljardipöydät.”

Muita palveluja ovat kuntosali, ylisuuri ruokasali ja hotelli-laadukas lounge, jossa on parivuode takka. Rakennuksessa on myös kattouima-allas ja heijastus uima-allas, jossa on cabanas ja oleskelutiloja. “Halusimme täydellisen tilan, jossa asukkaat tuntevat, että he eivät koskaan tarvitse lähteä palveluun tai viihdyttää”, keskustele Kelly.

Paljon lisätietoja tai rekisteröityä, vieraile Peterandadelaide.com.