Martha Stewart: Tyylikuvake

Ennen kuin aloitan, halusin jakaa nautintoani siitä, että keskusteltiin tuosta äiti-blogisuunnittelusta*Sponge maanantaina! Näyttää siltä, ​​että nuo newyorkilaiset ottavat sivun Yhdysvaltain Canucksilta! Katso täällä.

Joka tapauksessa käännyin joitain Martha Stewartin elämistä, inspiraation metsästystä ja tarkistin yhden hänen vanhoista ”muistettavasta” sarakkeestaan, nyt vanhentunut. Martha, koko viisaudessaan, koostuu siitä, kuinka jos saat kuoren oikein, tila voi olla yhtä ihana vasen koristelematon kuin se olisi täynnä huonekaluja että esineitä. Jos työskentelet vankan pohjan kanssa – hyvät lattiat, rauhoittavat maalit seinillä, suuret valokaupat – alue on miellyttävä riippumatta siitä. Jokainen seuraava sisustus on vain kastike.

Kuinka totta se on! Aikana, jolloin palaamme tyylisestä päänsärkystä, jonka on tullut runsasta kuviota ja väriä, yksinkertaisuus vaikuttaa houkuttelevalta. Kun kaikki ovat alkaneet laskea penniään ja haluaa investoida tyyliin, joka kestää tyylikkään lausunnon sijasta, näitä periaatteita sovelletaan.

Martha Stewartin estetiikalla oli merkittävä tehtävä oman henkilökohtaisen tyylin muodostumisessa, samoin kuin kun käännyin motivaatioon, löysin kultakaivoksen. Nämä tilat eivät koske ‘It’ -kappaleita, kuvioita tai värejä. Ne ovat kaikki yksinkertaista, puhdasta, jopa lempeää, sisustamista. Kuori on hyvin ensimmäinen ja jokainen pala lisätään varovasti, silmämääräisesti korkealaatuisina ja ajattomuudessa.

Ota vihje Marthasta – toivon, että sinuun vaikuttaa niin kuin olin.

Aivan yhtä suuri osa kuvakkeesta kuin Martha itse, tämä on koti, joka teki hänestä kuuluisan: Turkin mäen. Symmetrialla ja kittillä se on (hiljainen) poisto. Olisin täällä verkossa.

Toinen Martha Hallmark – kupari! Martha koristaa täällä Turkin kukkulan keittiössään, mitä hän hyödyntää – ihanat päivittäiset esineet ovat kaikki mitä tarvitset. Hei, samoin kuin hän oli Black Windsor-tuolissa ennen meitä kaikkia!

Pehmeä kuori vaaleanpunainen maali + peitto + helppo tuoli + kasvi = taivas. Riittävä sanottu.

Martan tunnettu drabware-sävy seinillä-Wedgwoodin kiinasta kerätty-on ihanteellinen sekoitus sekä harmaata että ruskeaa sekä niin helppoa verkossa. Hän käyttää myös täällä tunnettua harmaata/sinistä/vihreää. Huomaa tarkalleen, kuinka myllyt, lattiat ja katto vain loistavat. Koti laulaa tavaroista huolimatta.

Rauhallinen ja rauhallinen lähes täydellisellä symmetrialla. Kuolivuoteet ovat jälleen kuumia, samoin kuin lyön vetoa, että ne ovat jälleen 20 vuoden kuluttua. Ahhh, ikävä tyyli.

P.S. Vakiolehti kattotuuletin ei edes häiritse minua täällä!

Jopa Maratha voi tehdä lyöntiä. Tämä keltuainen keltainen on vahva ja onnellinen. Huomaa kuitenkin tarkalleen, kuinka koko tila on saatu päätökseen perinteisillä yksityiskohdilla, jotta se voidaan elää? Helppo meriruohotettu matto, ottelin kaihtimet, tuore, valkoinen mylly ja neutraali tuoli perinteisessä muodossa.

Tämä saa minut huimaamaan loistavalla tavalla. Tämä on vanha, samoin kuin voin pitää mielessä rakastaen sitä, kun olin noin 12 -vuotias! Tämä ihanteellinen vihreä/sininen väri otettiin Martan Araucana -siipikarjan munista ja vaikutti liikkeeseen. Tämä väri on edelleen kuuma tänään. Jälleen helppoja seiniä, nöyrästi maalattu lattia, rautavuode sekä raitat. Niin helppo ja niin täydellinen!

Näyttää siltä, ​​että myös MSL oli valkaisussa aikaisin! Ovet poistetaan takaisin, jotta voit arvostaa heidän yksityiskohtiaan ja patinaa. Lattiat ovat myös paljaat että maalaismaiset. Pellavaväriset seinät hallissa, vaalean jäkälä- ympäristöystävällinen olohuoneessa. Huonekalut? Mitä huonekaluja?

Kaksi perinteistä marthaismia: Ei 1. Paljaiden luiden rullavarjot tai kaihtimet ovat kaikki mitä todella tarvitset. Ei 2. Osta kiinteä sohva perinteisessä muodossa ja pidä sitä kiinni koko elämän ajan.

Tämä tila näyttää sinulle tarkalleen, kuinka jopa isoäitisi perintökohdat näyttävät murskaamilta, jos sekoitetaan yksinkertaisuuden periaatteeseen. Sinun ei aina tarvitse maalata jotain raikastamaan sitä. Miksi et aloittaisi yksinkertaistamalla kuorta (tässä se on kaikki valkoista) ja tarjoamalla tummat vanhat palat suuria hengityshuoneiden tarjouksia. Lisää yksi komea sävy, kuten turve-ympäristöystävällinen, samoin kuin kilpailuihin.

Ja lopuksi, tämä perinteinen laukaus (joka teki kannen menetelmän takaisin milloin). Minulle se on puhtaan, helpon tyylin ydin. Sen lisäksi, mikä on paljon taloudellisempaa kuin vanhan rintojen buttercup keltaisen maalaaminen ja hyödyntämällä sitä sivulevynä?

Mielipiteeni: Älä tuhlaa niin paljon aikaa parhaiten. Keskity perusasioihin, iloita sitten tilastasi.

Valokuvien hyvitykset:
1. Martha Stewart Living, Turkki Hill Home
2. Martha Stewart Living, Turkey Hill Kitchen
3. Martha Stewart asuu, vaaleanpunainen makuuhuone
4. Martha Stewart Living, Pastel Gallery
5. Martha Stewart Living, Sininen huone
6. Martha Stewart asuu, keltainen huone
7. Martha Stewart Living, Pastel Gallery
8. Martha Stewart Living, Pastel Gallery
9. Martha Stewart Living, Allekirjoitussohva
10. Martha Stewart Living, ympäristöystävällinen huone
11. Martha Stewart Living, keltainen plus keltainen