Vesternet Smart Home Store, joka on nyt saatavana Yhdysvalloissa

joitain uutisia amerikkalaisille lukijoillemme tällä viikolla, kun nimikkeen sponsori Vesternet tekee älykkään kotikaupansa saatavana Yhdysvalloissa.

Viimeisen kuuden vuoden aikana Dave ja hänen tiiminsä ovat rakentaneet yhden Ison-Britannian ja Euroopan menestyneimmistä älykkäistä kotikaupoista ja heidän “elinikäisen teknisen tuen”, sekä hyödyllisiä asiakaskeskeisiä ominaisuuksia, kuten heidän Z-Wave-yhteensopivuusopas, ovat voittaneet heille paljon ystäviä.

Jos olet Yhdysvalloissa, kokeile heitä. Katso alla oleva koko PR.

Siirtymävaiheessa amerikkalaiset asunnonomistajat voittavat yksinkertaisemman pääsyn täydelliseen valikoimaan DIY -langattomia kodin automaatiotekniikoita. Kodin automaatiosuuntaus on kehitetty yksinkertaistamaan päivittäistä asumista ja antamaan käyttäjille yksinkertaisen ja helpon kotimaisen elektroniikan hallinnan. ETION Solutions.

Yli kuuden vuoden liiketoiminnan jälkeen Vesternet edistää Z-aallon markkinoille joustavimpana, älykkäimmänä ja hyvämaineisena kodin automaatioteknologiana. Pienen virran radioaaltojen avulla Z-Wave kykenee yhdistämään kaikki kodin sähköt integroituun langattomaan verkkoon, joka antaa käyttäjille täydellisen hallinnan valojen, laitteiden, lämmityksen, turvallisuuden ja turvallisuuden ja multimedian hallinnan painikkeen kosketuksessa.

Vaikka monet kodin automaatiokaupat tarjoavat helppoa “laatikonsiirtoa”, Vesternet syrjäyttää kilpailun tarjoamalla laajoja tietoja ja teknisiä tilastoja jokaisesta tuotteestaan. Jättämällä asennuksen asiakkaalle ja täyttämällä aukon perusteellisella tuki- ja yhteensopivuuden testauksella, Vesternet pystyy tarjoamaan kodin automaatiopalvelun, joka on sekä edullinen että tehokas.

Vesteretin perustaja ja toimitusjohtaja Dave Bell sanoo: ”Olemme erittäin innoissamme käynnistämään Yhdysvaltain sisarsivustomme ja tarjoamaan taitavia amerikkalaisille mahdollisuuden hyödyntää premium -kodin automaatiopalvelumme. Yhdysvallat on kodin automaation syntymäpaikka ja antamalla asiakkaille mahdollisuuden asentaa omat järjestelmänsä asiantuntijatiimimme avulla ja avustuksella, teemme huipputeknisen älykkään kodin kokemuksen edullisen todellisuuden kaikille amerikkalaisille, Maailmanluokan asiakaspalvelun ja laajan tuotteen yhteensopivuustestauksen tukemana. ”

Selkeillä myyntiehdotuksilla, mukaan lukien 365 päivän täydellinen tyytyväisyystakuu, elinikäinen tekninen tuki, ympäri vuorokauden apua ja neuvoja, kilpailukykyistä hinnoittelua ja erinomaisen tietokannan täysin ilmaisista ohjeista ja videoista, yritys tarjoaa vertaansa vailla olevan palvelun ja tuen tason. Tämä huomio yksityiskohtiin on voittanut yrityksen jatkuvasti hehkuvien arvosteluja asiakkailta ympäri maailmaa.

www.vesternet.com/us

Esikatselu
Tuote
Luokitus
Hinta

1
TP-LINK TAPO Smart Plug Wi-Fi -myymälä, toimii Amazon Alexan (Echo ja Echo Dot), Google Home, …
40 811 arvostelua
18,82 £
Osta Amazonista

2
Smart Plug Small 13A WiFi -myymälä toimii Amazon Alexan, Google Home and SmartThingsin kanssa, langaton …
210 arvostelua
36,99 puntaa
Osta Amazonista

3
ECHO (4. sukupolvi) | W -W -ITH Premium Sound, Smart Home Hub ja Alexa | Hämärä sininen
30 750 arvostelua
89,99 puntaa
Osta Amazonista

4
Echo Flex – Ääniohjaus Smart Home -laitteet Alexan kanssa
15 352 arvostelua
£ 9.99
Osta Amazonista

5
Älykäs lukko, Ruveno Slim Smart Door Lock, Sormenjälki -oven lukko, avaimeton sisäänkäynnin oven lukko, oven lukitus …
60 arvostelua
£ 169.99
Osta Amazonista

6
Switchbot Smart Switch -painike Puser – ei johdotusta, langatonta sovellusta tai ajastimen ohjausta, käytä Switchbot -napaa …
9 856 arvostelua
£ 25,00
Osta Amazonista

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Viimeinen päivitys 2021-10-04 / Affiliate-linkit / kuvat Amazon Product Advertising API: lta