Z-Wave House hallitsee QEEES-avainten riipus

Tanskan boffinit QEES: ssä on julkaissut kaksi uutta tuotetta, jotka hyödyntävät Z-Wave-langatonta järjestelmää. Qees-Ring-avainten riipuksella on 4 ohjelmoitavaa painiketta ja tehokas valikoima noin 400 jalkaa. Paras valon, autotalliovien, ikkunaluukujen tai termostaattien jne. Yksinkertaiseen hallintaan, kun lähdet tai näytät kotona.

”Etähallintajärjestelmä sekä seinäkytkin, joka perustuu Z-Wave-innovaatioon, sallivat valaistuksen, lämmityksen sekä paljon enemmän hallinnoimaan taloverkoissa-Kööpenhamina-Tanskan yritys QEES on luonut uuden etähallintajärjestelmän Z: hen perustuen -Aalto langaton tekniikka. Tämä mahdollistaa useiden laitteiden yksinkertaisen toiminnan, mukaan lukien esimerkiksi valot, himmentimet, ikkunaluukut ja termostaatit. Järjestelmä on luotu erityisesti avainversiona riipuksena ja sopii nopeasti taskun sisään, joten siitä on kannettava, käytännöllinen työkalu valojen ja termostaattien ohjaamiseen, kun se tulee tai poistuu kodista tai litteältä. Lisäksi uusi QEEES-seinäkytkin suorittaa täsmälleen saman hallintotoiminnon ja käyttää samoin Z-Wave-langatonta protokollaa, joten se voidaan asentaa nopeasti ilman, että johdotuksen asettaminen.

QEEES-avainten riipus mahdollistaa kaikkien Z-aallon yhteensopivien laitteiden käsittelyn talon verkossa. Ne voidaan jakaa kokonaisuuteen neljään eri ohjelmaryhmään, jolloin henkilölle on mahdollista hallita laitteita erikseen ryhmänä tai osana tiettyä skenaariota. Esimerkiksi, kun poistuu kotoa, henkilö voi varmistaa, että kaikki valmiustilassa tällä hetkellä olevat laitteet sammutetaan painamalla yhtä painiketta. Autotalliovet voidaan myös kytkeä verkkoon ja käyttää ajoneuvon sisäpuolelta avaimenmatkan riipusta hyödyntäen. Etähallintajärjestelmässä on toimintalajike jopa 400 jalkaa.

QEES-seinäkytkin älykkään talon verkottumiseen-täsmälleen samaa suorituskykyä käytetään myös integroimaan QEES Z-Wave -yhteensopiva seinäkytkin talon verkkoihin. Kytkin on akkukäyttöinen samoin kuin voi asentaa minne tahansa ilman sähköjohdotusta koskevaa vaatimusta. Siksi Z-Wave-langaton järjestelmä mahdollistaa olemassa olevien sähkökokoonpanojen sopeutumisen nopeasti uusiin vaatimuksiin huoneissa, joko huonekalujen seurauksena uudelleen tai palauttamistyöt tuodaan esiin. Uusien kytkentäjohtojen asettamisen avoimien seinien korostaminen on seurauksena menneisyyttä. Z-aallon yhteensopivat kytkimet QEES: stä voidaan asentaa nopeasti tarkalleen missä niitä tarvitaan-samoin kuin tarvittaessa yhtä nopeasti yhtä nopeasti.

Luotettava langaton yhteys ilman sähkömagneettista savua – vakiona langattomat järjestelmät luovat suoran yhteyden lähettimen ja vastaanottimen välillä. Signaali on seurausta hitaasti heikentynyt jokainen sen kohtaava yksityinen haaste, kuten seinät ja huonekalut. Pahimmassa tapauksessa signaali on todella keskeytetty. Sitä vastoin Z-aallon innovaatio sisältää kaksisuuntaisen langattoman järjestelmän hyödyntämisen. Toisin sanoen automaattiset kommentit toimitetaan kunkin yksityisen toiminnon suorittamisen varmistamiseksi. Järjestelmä hyödyntää 868,42 MHz: n taajuutta, joka on varattu lyhyelle lajikkeelle langatonta viestintää. Siksi vältetään signaalien välittävien laitteiden häiriöt paljon pitkällä aikavälillä. QEEES Remote Halling -järjestelmän avulla on mahdollista selvittää nykyinen kytkinolosuhde painikkeen painalluksella. Sähkömagneettista savua tai muuta mahdollisesti haitallista säteilyä vältetään samoin, kun Z-aallon tuotteet lähettävät vain silloin, kun toimintaa todella tarvitaan, samoin kuin signaalien voima on erittäin matala (1 MW) ja seurauksena merkityksetön. ” – Tarjotaan Homeestore.com & Zwave4u.com -sivustolta

Lisää Z-Wave-artikkeleita: www.qees.eu: www.z-wave.com

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku