10 sensaatiomaista pientä tilaa

Suunnittelija Sabrina Albanese jakaa 14 upeaa huonetta, jotka tarkistavat vähemmän, voivat olla paljon enemmän.

Tämä Boca Raton, Florida, keittiö saa lisää energiaa vilkkaiden punaisten riipusvalojen ja ruokasalituolien kohteliaisuuteen. ”Käytin neutraaleja sävyjä virtauksen ja avoimuuden tunteen luomiseen. Sitten lisäsin väripopia leikkisästä kiinnostuksesta ”, hän jakaa.

Valokuvaaja: Andrea Falasca

Tämä rauhallinen Master Entuite näyttää suuremmalta seinien, lattioiden ja kalusteiden kevyiden sävyjen ansiosta. “Pehmeä värit sekoitettuna erilaisiin luonnollisiin tekstuureihin ei vain näytä tyylikkäältä, vaan tuntuu myös kevyeltä ja ilmavalta”, Sabrinina kuvaa. “Lasiosiot antavat valon kulkea läpi samalla kun luodaan yksityisyyden tunne.”

Valokuvaaja: Roberto Caruso

Sabrina käytti kuvioitua geometristä seinäpäällystettä tässä kompakti työtilassa “antamaan illuusiota taantuvista seinistä”. Sitten hän asensi kelluvan hyllyn samalla äänellä. “Se luo yksivärisen, yhtenäisen tunnelman”, hän selittää.

Valokuvaaja: Roberto Caruso

Tässä pienessä ruokailutilassa suunnittelija käytti minimaalisia kalusteita ja kevyt paletti, jotta tila tuntuisi suuremmasta ja kirkkaammalta. “Kuorennuksen maalaaminen samanvärisesti kuin seinä luo hienovaraisen tekstuurin”, jakaa Albanese. “Kaiken kaikkiaan huone on raikas ja rennosti hienostunut ruokapöytä ympäröivän pellavan ja villan pehmeät luonnolliset tekstuurit.”

Valokuvaaja: Roberto Caruso

“Tämän makuuhuoneen kuori on kaikki tummaa – seinät ja verhot ovat pehmeä grafiittiväri – ja kaikki kalusteet ja liinavaatteet ovat kevyitä”, kuvaa Sabrina. Tämä luo illuusion taantuvien seinien ja paljon tilavamman ilmapiirin. “Sänky on myös matala profiili, mikä saa katot tuntemaan olonsa korkeammalle”, hän sanoo.

Valokuvaaja: Roberto Caruso

“Jokaisella huonekalulla on oltava tarkoitus pienessä asuintilassa”, suunnittelija selittää. Tässä kirkkaassa olohuoneessa matala-slung-poikkileikkaus, kompakti nojatuoli ja ottomaanit tarjoavat paljon istuimia, kun taas kaupungin näkymät ovat keskipisteessä.

Valokuvaaja: Roberto Caruso

Suunnittelija Sabrina ei vältellä rohkeita valintoja, edes pienissä tiloissa. Tässä toimistossa on eksoottinen eläinten piilotettu matto, veistospöytä ja mittatilaustyönä valmistettu Batman-aiheinen kirjahylly. “Rakastan luovia tapoja löytää kirjoja ja paikallaan olevia, kuten kitchy seinäsuuntautuneita hyllyjä”, hän sanoo.

Valokuvaaja: Roberto Caruso

Pienet tilat, kuten tämä Toronto -jauhehuoneen keskusta, ovat parasta kokeilla rohkeampia suunnitteluliikkeitä. “Tämän mosaiikkiseinän peilattu pinta antaa illuusion paljon enemmän tilaa”, suunnittelija Sabrina Albanese selittää, “ja mustat koristeelliset aksentit luovat romanssia ja draamaa.”

Valokuvaaja: Roberto Caruso

“Eri muotoisten, värien ja tekstuurien kerrosten lisääminen on välttämätöntä kiinnostuksen lisäämiseksi pieneen tilaan”, suunnittelija jakaa. Tällä kauniilla oleskelualueella hän sekoitti veistoksellisen sivupöydän kaarevalla nojatuolilla ja muhkealla heittoon rikkaaseen ilmeeseen.

Valokuvaaja: Roberto Caruso

Tällä upealla makuuhuoneella on tuore tunne rapealle valkoiselle viivalleNS, verho ja valaistus. Kelly Wearstlerin tyylikäs keisarillinen Trellis -taustakuva tuo vihjeen pehmeää sinistä sitoa vuodevaatteisiin.

Valokuvaaja: Roberto Caruso