Katso Beyoncé & Jay Z: n tyylikäs New Malibu Rental

Beyoncé sekä Jay Z äskettäin toivottivat kaksoset tervetulleiksi maailmaan, samoin kuin näyttää siltä, ​​että he päivittävät kaivojaan kasvavaan perheensä sovittamiseksi. Pariskunnan on ilmoitettu vuokrattavan tämän 16 107 neliöjalkaa kiinteistön mahtavalla 400 000 dollarilla kuukaudessa. Istuessaan kuudessa upealla hehtaarilla Malibun rannikolla, La Rental Property ContentA on nyt hetkellinen talo viiden kotitaloudelle, kun he etsivät paljon pitkäaikaista L.A.-asuinpaikkaa.

Markkinoilla 54,5 miljoonalla dollarilla, asuin- tai kaupallisessa kiinteistössä on 10 makuuhuonetta sekä 14 kylpyhuonetta. Kaikilla mukavuuksilla, joita tähti saattaa haluta: Big Ocean-Front Termses, täysi kuntosali, elokuvateatteri, dekadenttin sisäuima-allas, vieras Koti sekä tenniskentät. Napsauta tarkastaaksesi talon kunnossa kuningatar Beylle.

Kummankin puolen vieressä rikkaat vihreät, kuvioitu kivi ajotie aukeaa yhtä paljon kuin päätalo.

Kauniit kattokruunut on maalattu täsmälleen samaan antiikkivalkoiseen kuin katon arkkitehtoniset yksityiskohdat, mikä antaa käytävälle kevyen, ilmavan tunteen.

Asutila on yhtä rentouttava kuin glam, joka on koristeltu neutraalissa yhdistelmässä, joka korostaa rikas wainscotting ja yksityiskohtainen takka. Se aukeaa näyttävälle terassille, josta on näkymä merelle.

Upea gourmet -keittiö on kodin sydän, ja siinä on laaja saari, jossa on paljon istuimia.

Lattiasta kattoon ulottuvilla ikkunoilla varustetulla aurinkoisella oleskelualueella käyttää sensaatiomaista näkymää merelle-täydellinen alue puhdistaakseen tuon aamukahvin kanssa.

Vieraat eivät halua jättää illallisjuhlia tässä merkittävässä ruokasalissa, laaja-alaisella puulattialla, pehmeällä kattokruunuvalaistuksella ja ainutlaatuisella kassakatolla.

Ystävät ja kotitaloudet pitävät curlingista rentouttavassa elokuvateatterissa.

Hienostunut kellare on valkoviiniharrastajan unelma, ja se käyttää paljon tilaa parin suosituimpien vuosikertojen kotiin.

Kodin upea arkkitehtoniset yksityiskohdat tarjoavat sille kokemuksen “yhtenä maailman harvinaisimmista pokaalin ominaisuuksista”, listauksen mukaan.