JIBO: Sosiaalisen robotin

‘Otto’ Rise Pikku Robot -logo automatisoidussa kodissa on aina ollut lopullinen symboli kaukaisesta älykkään kodin tulevaisuudesta. Kuka ei halua robottia, eikö niin?

Nyt MIT -professori, tohtori Cynthia Breazeal on perustanut yrityksen, jolla on joukkue, joka saattaa vain tuoda meille Otto MKI: n.

Jibolta laskutetaan “maailman ensimmäinen perherobotti”, ja se on selvästi lyönyt sointua, kun julkinen räjäyttäminen 100 000 dollarin tavoitteensa joukkorahoitussivustolla Indiegogo on ensimmäisten päivien aikana.

11 tuuman korkea lasi- ja alumiinirobotti kulkee sulautetulla Linuxilla ja siinä on runsaasti tekniikkaa, mukaan lukien HD-LCD-näyttö, Wi-Fi, Bluetooth, 2 stereokameraa ja lukuisia antureita.

Riippumattomat kehittäjät pääsevät myös tekoon Jiboalive SDK: n kanssa. Yksityisyyden avulla niin kuuma aihe juuri nyt Jibo on varmistettava, että heidän robotinsa on täysin turvallinen.

Jibo on täydellinen robotti kaikille perheenjäsenille. Koska Jibo on avoin alusta, hänen taitonsa ja sovelluksensa kasvavat, auttavat ja ilahduttavat tavalla, edes emme ole edes kuvitelleet ..

Jibo on tavoite kaikissa ikäryhmissä, kokeilu lastensairaaloissa ja pyrkii myös auttamaan ikääntyvää väestöämme käsittelemään ”kroonista yksinäisyyttä”.

Kannattajat voivat ennakkotilata Jibo-kotiversion 499 dollarilla. Arvioitu toimituspäivänä joulukuussa 2015, nämä ovat edelleen noin 18 kuukauden päässä julkisesta julkaisusta vuodelle 2016. Katso alla olevasta julkaisuvideosta sekä Katie Couric -haastattelusta Jibon Cynthia Breazealin kanssa…

www.myjibo.com: Jibo indiegogossa

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa, tai tilaa RSS -syötteemme. Voit jopa saada nämä uutiset toimittamaan sähköpostitse, suoraan postilaatikkoosi joka päivä

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku