CyTech julkaisee uuden sivuston ja ruostumattoman teräksen näppäimistön

Cytech, Smart Home Security System Comfort -sarjan luojat, ovat juuri käynnistäneet uuden verkkosivuston, jolla on interaktiivinen esittely järjestelmästä toiminnassa, jotta vierailija voi käyttää kaikkia ominaisuuksia kuvitteellisessa Koti. Demo osoittaa, kuinka järjestelmää voidaan hallita päivän aikana, yöllä, kun talo on tyhjä ja kun omistajat ovat lomalla tai poissa liiketoiminnasta.

Lisäksi Cytech on julkaissut uuden version Comfort KP04 -näppäimistöstä, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu fascia, joka sopii huuhteluun seinään

Fokusosa Cytech Euroopan mukavuuden älykäs kotijärjestelmästä, näppäimistö, jossa on sisäinen kaiutin ja mikrofoni, voi aseistaa ja riistää turvajärjestelmän, tallentaa tai kuulla vastaajaviestejä, hallita mukavuutta kodinhallintavalikon kautta, kommunikoi muiden näppäimistöjen kanssa, ovet ja puhelin , Vastaanotetut infrapunakomennot, kuule hälytysäänet ja aktivoi pikakuvakkeet.

WWW.Smartpowershop.co.uk -sovelluksen uusi KP04-SS-näppäimistö on takalevy, jonka avulla ruostumattomasta teräksestä valmistettu fascia voi asentaa seinän kanssa. Se on 94 mm leveä, 192 mm korkea ja 36 mm syvä.

”Kehitimme tämän muutoksen vastauksena palautteeseen mukavuusfoorumeista ja koska loppukäyttäjämme etsivät näppäimistölle asennetun ratkaisun. Voimme mukauttaa näppäimistöjä vastaamaan erityisvaatimuksia ”, sanoi B & S Group Limitedin järjestelmäsuunnittelija Oliver Barker.”

cytech.biz: www.smartpowershop.co.uk

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku