Toinen langaton mediapelaaja

D-Link Liity langattomaan mediapelaajapuolueeseen uudella Medialounge DSM-320…

”D-Link esittelee viimeisimmän lisäyksen Multimedia-tuoteperheeseen: D-Link DSM-320 Wireless Media Player. DSM-320 yhdistää verkostosi kotiviihdekeskuksesi kanssa, jolloin voit jakaa, käyttää ja nauttia digitaalisesta mediastasi-onko se musiikkia, videoita tai valokuvia olohuoneen mukavuuteen.

DSM-320 tukee 802.11G-langattomia standardeja, joiden langaton maksimaalinen signaalinopeus on jopa 54 Mbit / s, mikä antaa sinulle maksimaalisen suorituskyvyn digitaaliseen mediaan. DSM-320-langattoman mediasoittimen asettaminen on yksinkertaista, ja tyylikäs muotoilu tekee siitä luonnollisen lisäyksen kotiviihdekeskukseen. DSM-320: n takapaneelin audiovideo (AV) -liitokset voidaan kytkeä suoraan televisioon, antamalla sinun käyttää tietokoneellesi tallennettua digitaalista median sisältöä, selata musiikkitiedostoja, katsella videoitasi ja näyttää valokuvia. Lisäksi DSM-320: n avulla voit käyttää online-median sisältöä, kuten radio@aoltm televisiossasi olemassa olevan laajakaistayhteyden kautta …

DSM-320 noudattaa Universal Plug-&-Play AV -määritystä ja noudattaa Intel-verkottuneita mediatuotevaatimuksia (INMPR), jolloin se voi kommunikoida muiden UPNP AV Media -laitteiden kanssa saumattomasti.

Langaton DSM-320-mediasoitin tukee ja suoratoistaa käytännössä kaikki tietokoneellesi tallennetut ääni-, video- ja kuvamuodot. Kuuntele MP3-, WMA- ja WAV -äänitiedostoja tuella kaikki stereo -musiikkisi. Katso tallennettuja videoitasi MPEG1/2/4, AVI-, Quicktime- tai XVID -muodossa televisiossa tai nauti suosikkivalokuvien diaesityksistä JPEG-, JPEG2000-, TIFF-, GIF-, BMP- tai PNG -muodoissa. Parempaa vielä, on helppo käyttää kaikkia mediatiedostoja TV-käyttöliittymän kautta DSM-320: n kaukosäätimen avulla. Koe digitaalinen media kuin koskaan ennen DSM-320-langattoman mediasoittimen kanssa. DSM-320 sisältää kaiken, mitä tarvitset heti musiikin, videoiden ja valokuvien käyttämiseen ja soittamiseen heti kodin viihdekeskuksesi avulla. ”

Medialounge DSM-320 -sivusto-www.dlink.com

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku