Katso tähtitaivaan Karibian lomakeskuksen tyylikäs uusi ilme

, vaikka et ole koskaan käynyt Luxe One & Ainoan valtameren klubissa, olet varmasti nähnyt sen-ehkä kun Daniel Craig oli juoksemassa paitattomina yhdessä lomakeskuksen huvilassa Casino Royalessa tai kun Celeb Gossip -blogit kertoivat Beyoncén ja Jay Z: n rakkauden lomalle? Mutta jopa ilman julkkisjuoksujen potentiaalia, sen pastelli vaaleanpunainen julkisivu, rehevä maisemointi ja upeat merinäkymät tekevät 77-vuotiaasta kodista optimaalisen paikan idylliselle ranta-lomalle-vaikka sen äskettäin kunnostettu Hartford Wing on merkittävä suunnitteluvoitto ja saattaa saada sinut harkitsemaan koskaan poistumaan huoneestasi!

New Yorkissa sijaitsevan arkkitehdin ja sisustussuunnittelijan Jeffrey Beersin ja brittiläisten suunnittelukonsulttien HKS-arkkitehtien yhteistyö, uudelleensuunnittelu on inspiroinut Bahaman värejä ja Jeffreyn halu tuoda asuinrakennuksen mukavuus hyväpalkkaiseen hotelliin. Jokaisessa siipin 52 huoneessa on nyt paljon enemmän tilaa, rannalla oleva uusi paletti ja tyylikäs, moderni ottivat laiminlyöntiä. Uudelleensuunnittelu sisälsi myös uudistetun keskuspihan, jonka Jeffreyn mukaan tuntuu: ”Jokaiselle huoneelle yksityinen puutarha. Se on sellainen tila, jossa saatat ilahduttaa kahvia aamulla tai lukea kirjaa tai tavata ystäviä. ” Viimeinen kappale Renon on uusi äärettömyysaltaan, joka sijaitsee kahden meriklubin ravintolan välillä ja josta on näköala hotellin valkoiselle hiekkarannolle.

Napsauta läpi, jotta saat matkan äskettäin uudistetuista Hartford Wingin parhaista suunnitteluhetkistä.

Jokainen Hartford-siipin 52 huoneesta on laajennettu 110 neliömetriä, mikä tarkoittaa, että siihen mahtuu useita vyöhykkeitä-mukava oleskelualue avautuu nukkumisalueelle, joka avautuu kylpylän kaltaiseen kylpyhuoneeseen. “Huoneen mittasuhteet on todella kehitetty asuinalueelta”, sanoo arkkitehti ja sisustussuunnittelija Jeffrey Beers. Tämä on huone, ei yksi uusista sviiteistä, mutta sillä on sviittimainen tunnelma. “Pähkinäpähkinän pään osuus oli todella välttämätöntä tämän tunteen saamiseksi, ja laskimme myös kattoa luodaksemme oleskelualueen tunteen.” Koko avaruuden ajan lämpimät puiset aksentit lisäävät luonnollista tekstuuria, kun taas terävät valkoiset seinät ja kattopalkit pitävät yleisen tunteen ilmavina ja viileänä.

Valokuvaaja: One & Ainoan meriklubin kohteliaisuus

Oleskelutilan ulkopuolella kaksoislasi -ovet avautuvat tilavalle parvekkeelle – tai mukavalle terassille, jos olet pohjakerroksessa. Pyöreä pöytä toimii sekä ruokailutilana että työtilana, kun taas yllä olevaan seinään kiinnitetty mod -valaisin toimii visuaalisena vastakohtana klassisen saaren tyylin elementeille koko avaruudessa.

Valokuvaaja: One & Ainoan meriklubin kohteliaisuus

Sviiteissä asuinyhteys on vielä vahvempi. Useat istuinalueet tarjoavat runsaasti tilaa syömiseen, työskentelyyn tai rentoutumiseen. Valaistus on pehmeä-Jeffrey halusi antaa koko tilalle kylpylän kaltaisen seesteisyyden-mutta sen puhdas siluetti lisää modernin reunan.

Valokuvaaja: One & Ainoan meriklubin kohteliaisuus

Tilavassa, rauhallisessa vessassa on omat vyöhykkeet. Upea, munanmuotoinen kylpyamme korvaa pähkinä backsplash, joka tasapainottaa avaruuden kovat pinnat lämmöllä ja tekstuurilla. “Ei liian paljon ihmisiä todella vie kylpyammeet – monet asiakkaistani haluavat vain suihkun tai suuren märän huoneen”, Jeffrey sanoo. ”Mutta tässä tapauksessa mielestäni oli erittäin välttämätöntä, että kylpyamme on. Se on osa sitä, mikä saa sen tuntemaan olonsa huoneestasi. ” Omituinen taide on toinen olennainen osa uudelleensuunnittelua. Kävelemällä linja lausunnon tekemisen ja liian vakavan tunteen välillä, palat valittiin pelaamaan siihen, mitä Jeffrey kutsuu huoneiden “rentoksi beach-tyyppiseksi tunneksi”.

Valokuvaaja: One & Ainoan meriklubin kohteliaisuus

Kelluva kaksinkertainen turhamaisuus tuntuu modernilta ja yllättävän kevyeltä, kun otetaan huomioon sen huoneen kattava mittasuhteet. Tilavassa suihkussa on älykäs upotettu hylly, monoliittinen kivipenkki ja sadekuuren suihkupää maksimaalisen rentoutumisen saavuttamiseksi.

Valokuvaaja: One & Ainoan meriklubin kohteliaisuusKylpyn vieressä oleva käsin veistetty jakkara on orgaaninen lisä hienostuneeseen tilaan.

Valokuvaaja: Stacy Lee Kong

Jeffrey ja hänen tiiminsä halusivat saarelle väriläisten inspiraatiota, vetämällä turkoosi merestä, neutraalit tunnetusta valkaistusta valkoisesta Bahamian hiekasta ja trooppisten kukintojen koralleista. Tällä tilavalla parvekkeella klassisen saaren tyylin elementit-paljaat kattokatot, valkoiset pestyt seinät, kattotuulettimet-tuntuvat tuoreilta pariksi leggy-tuolien kanssa ja tyylikkään, marmoripöydän kanssa.

Valokuvaaja: One & Ainoan meriklubin kohteliaisuus

Kaikki Hartfordin siipin sviitit laiminlyövät joko valtameren tai vasta kunnostetun sisäpihan. ”Vanhalla pihalla ei oikeastaan ​​ollut näkökulmaa. Se oli paljon enemmän läpikäytävää tilaa ”, Jeffrey sanoo. “Ideamme oli luoda puutarha, joka tuntuu huoneesi jatkeelta.” Nyt siinä on runsaasti istuimia, ihanteellinen paikka saada kahvia tai lukea paperia aamulla. Paletti ulottuu tähän tilaan vakiinnuttaen sisä- ja ulkoyhteyden.

Valokuvaaja: Stacy Lee Kong

Perusteellisesti harkittu materiaalien sekoitus antaa orgaanisen, kerätyn tunteen uudelleensuunniteltuihin huoneisiin ja kunnostettuun pihalle. Täällä kivipöytä, keraaminen istutuslaite ja puinen jalusta on täynnä sekoitusta rehevää vihreyttä.

Valokuvaaja: Stacy Lee Kong

Uusi ääretön uima-allas on super-glam-lisäys tontteihin. Dune, Celebrity Chef Jean-Georges Vongerichtenin tyylikäs ravintola ja uusi rento ruokasali, Ocean Grill (ei kuvassa), uima-allas muuttuu vesiominaisuudeksi yöllä.

Valokuvaaja: One & Ainoan meriklubin kohteliaisuus

Takaosasta nähdään Hartford Wing näyttää historialliselta siirtomaalaiselta kartanolta-joka tekee klassisen-tapaa-kontemporaarisesta muutoksesta paljon mielenkiintoisemman.

Valokuvaaja: One & Ainoan meriklubin kohteliaisuus