Parhaat lähteet Scandi Design

siisti, puhdas, leikkisä mutta ajaton, Skandinavian suunnittelusta on niin paljon arvostavaa. Jos rakastit Barbara Bendix Beckerin ja Jacob Holmin Kööpenhaminan kotia elokuussa 2014, jaamme joitain paikkoja hieman lähempänä kotia, joissa voit ostaa ilmeen.

Bergo -mallit

Bergon 6000 neliömetrin seinissä. Jalkagalleria ovat joitain suunnittelun suurimpia nimiä, kuten Philippe Starck, Frank Gehry, Karim Rashid ja Michael Graves. Se laskee myös Bodum, perheomistuksessa oleva tanskalainen yritys, joka on erikoistunut moniin kahvipuristimiin, samoin kuin tähän Fyrkat-grilliin.

Enfluksi

Tämä huippuluokan Vancouver-myymälä on erikoistunut modernistisiin kappaleisiin, joilla on pysyvä voima, mukaan lukien Georg Jensenin ja Blomuksen tuotteet. Ruostumattoman blomus-lokinpitimen melkein avaruusikäinen ilme korostaa tukkien maalaisuutta: välttämätön elementti Skandi-sisätiloissa.

EQ3

Tässä taitavassa kauppiaassa on pop-art Bright Marimekko -tuotteita lautasliinoista tekstiileihin ja astiaastioihin. Sami Ruotsalainen loi levyn osana Marimekkolle luotua OIVA-ruokailuvälineiden kokoelmaa, kuuluisan tuotemerkkiin liittyvässä erottuvassa mustavalkoisessa grafiikassa.

Ikea

Et voi ajatella Skandinavian suunnittelua loihtamatta ruotsalaista behemothia IKEA. IKEA on kohtuuhintaisesti hinnoiteltu ja täynnä lukuisia tuotteita jokaisesta kodin huoneesta.

Klaus

Toronton kauppias Klaus on kansainvälisen suunnittelukohtauksen eturintamassa sijoituskappaleilla, jotka tarkistavat heidän pysyvän voimansa. Ne varastossa, kuten Hay, joka sisältää tämän Jørgen Baekmarkin noin 1963 klassisen pöydän uudelleenkäynnistyksen.

Mjölk

Mjölk edustaa Skandinavian suunnittelijoita, jotka heijastavat pohjoisen puhdasta estetiikkaa, kuten yllä oleva Skandia -tuoli. Alun perin vuonna 1957 Hans Brattrudin luoma, tämä tuoli on yksi Norjan paljon tärkeimmistä panoksista vuosisadan puolivälin suunnitteluun ja näyttää silti täysin nykyiseltä.

Suomen paikka

Folkloric -keramiikka, kuten nämä Taika- ja Iittalan teemalevyt, ovat hengessä ainutlaatuisesti skandi. Suomalainen paikka on kerännyt kokoelmia Marimekko, Iittala, Kalevala Koru, Aarika ja Nanso ottaen huomioon vuoden 1971.

Moderni kauppa

Tämä Ottawa -myymälä laskee Georg Jensenin, Muuton (joka käsin valitaan suunnittelijat Ruotsista, Norjasta, Suomesta ja Tanskasta) ja Hay sen skandi -linjojensa joukossa. Tämä Muuton 70/70 ruokapöytä tyypillinen brändin peruskandinavian estetiikkaan, joka on tasapainotettu kerroksen lämmöksi.

Torp Inc.

Tämä Toronto-myymälä edustaa tanskalaisia ​​raskaita hittereitä, mukaan lukien Hans Wegner, joka loi PP58/PP68-tuolin alla PP Møblerille vuonna 1987.

Todella ruotsalainen muotoilu

Vuonna 2010 Ottawassa perustettu todella ruotsalainen muotoilu myy Ruotsin tuoteryhmiä, mukaan lukien Pappelinan, tekstiilien ja keittiön tarvikkeiden graafiset matot. Ruotsin muotoinen kulho on luomalla Sagaformin Ylva Olsson.

Valokuvalähteet: 1. Bergo Designs2. Enflux3. EQ34. IKEA5. Klaus6. Mjölk7. Suomalainen paikka8. Moderni Shop9. Torp Inc. 10. Ruotsin aidosti