Ompele laatikkotyyny

Tässä artikkelissa:
Plaketti vetoketju
Putkisto
Leikkauspoikkeama nauhat
Narun kotelo
Putkistojen ompelu saumaan
Putkistojen viimeistely

Materiaalit ja työkalut

Korkeatiheysvaahto

Kangas

Vetoketju

Mittanauha

Ompelukone

Sakset

Merkintä

Johto

Höyrylaiva (tai rauta)

Nastat

Vaihe 1: Ylä ja pohja

Mittaa etumaksasta takaradat ja lisää 1 “. Määritä sivusaumasta sivusaumaan ja lisää 1”. Leikkaa 2 materiaalileikkausta näihin mittoihin. Taita kukin puoliksi kaksi kertaa niin hyvin kuin raskas höyry paina rypyt.

Vaihe 2: Nyrkkeily

Mittaa tyynyn yläosan pituus ja leveys. Lisää nämä 2 numeroa yhteen ja lisää sitten 1 “. Määritä nyrkkeilyn korkeus ja lisää 1”. Leikkaa yksi osa näiden mittausten mukaisesti. Tämä on etureuna. Toista takaosan nyrkkeilyliuska, mutta lisää kuitenkin 1-1/2 “-korkeuteen sijoittajan sovittamiseksi. Jos putkistoa on, ompele kaikki menetelmä yläosan ja alareunan ympärille. Taita myös takaosan nyrkkeilyliuska pituussuunnassa Kun raskas höyry paina rypistymistä. Taita nauhan pää päähän ja rypistä uudelleen. Leikkaa pituussuuntaista rypistymistä pitkin. Tyylikkäiden pituuden määrittämiseksi määritä takaosan nyrkkeilykappaleen pituus. Lisää 6 “ja pyöreä yhtä paljon kuin niin paljon kuin lähin peruskoko. Ompele vetoketju tämän nauhan 2 puolikkaasta. Kun vetoketju on asennettu, ompele basted -saumaviivan päälle vetoketjun kummassakin päässä. Ompele takaosan nyrkkeilynauha etunauhaan päähän, jotta voidaan tehdä vakio pyöreä.

Vaihe 3: Yläosan, alaosan ja nyrkkeilyn kiinnittäminen

Liu’uta nyrkkeily tyynyn pohjan päälle väärän puolen ollessa ulos. Keskitä nyrkkeilyn saumat tyynyn sivuille. Merkitse jokainen nyrkkeilykulma pystysuoralla viivalla. Poista nyrkkeily ja raskas höyrypuristin lyijykynämerkissä taitettaksesi jokaisessa nurkassa. Riippää nyrkkeilyn keskikoru tyynyn yläosan keskiosan keskikoru ja nasta kulma -rypistyksiin. Avaa vetoketju. Ompele kaksi osaa yhteen. Toista ompele alaosa. Käännä kansi oikea puoli ulos.

Plaketti vetoketju

Vaihe 1

Aseta kaksi osaa, jotka yhdistetään oikealle puolelle, samoin kuin kone, 3/4 “sauma. Raskas höyry paina sauma auki.

Vaihe 2

Avaa vetoketju ja aseta sen kiinnityspuolelle vetoketjulla varustetun vetoketjullisen hampaiden kanssa suoraan sauman yli. Vetoketjun kudottujen ohjeiden noudattamisen mukaan nauhan oikea puoli paikallaan. Konekymmele suoraan basting -ompeleiden yli.

Vaihe 3

Sulje vetoketju. Työskentelee edelleen sulkemisen väärällä puolella, pohja päät ja vetoketjuteipin pysyvä puoli. Käännä materiaali ja vetoketju, ja työskentele kankaan oikealla puolella, ompele pohjan päälle ja oleskelupuolelle. Vahvista yläpäät.

Vaihe 4

Pienillä terävällä kärkillä saksilla napsauta kone, joka on pistokset, jotka ovat pitäneet saumaviivan suljettuna vetoketjun levittämisen aikana.

Putkisto

Tarvittavan johdon kokonaismäärän määrittämiseksi määritä jokainen piippaus ja ota kaikkien laskelmien summa (katso alla oleva taulukko).

Osta johto yhdellä pituudella ja pidä se niin, kelaamalla se siististi lattialle ompelemalla koteloon. Älä leikkaa putkistoa paloiksi, ennen kuin olet valmis ompelemaan se saumaan.

Kankaan määrä

1/4 piha

1/2 piha

1 piha

Tuottaa 14 juoksua
48 tuumaa leveä / 54-60 tuumaa leveä
5 nurmikkoa / 6-1 / 2 jaardia
11 nurmikkoa / 13 jaardia
22 nurmikkoa / 26 jaardia

Leikkauspoikkeama nauhat

Materiaalikotelo on valmistettu materiaalinauhoista, jotka on leikattu puolueellisuuteen. Diagonaalisaumat minimoivat irtotavarana, kun putkisto on ommeltu liukastusaumaan.

Vaihe 1

Valmista kangas. On tärkeää, että vilja on suoraan ennen kuin jatkat.

Vaihe 2

Määritä puolueellisuusliuskojen leveys. Jos johto on halkaisijaltaan 1/4 “, leikkaa nauhat 1-5/8” leveä. Jos johto on halkaisijaltaan 3/8 “, leikkaa nauhat 1-3/4” leveä. Jos johto on halkaisijaltaan 1/2 “, leikkaa 2” leveät nauhat.

Vaihe 3

Aseta materiaali väärä puoli ylöspäin ja tee diagonaalinen taite. Leikkaa taittoa pitkin. Tämä on todellinen puolueellisuus, samoin kuin opas bias -nauhojen leikkauslinjojen merkitsemiseksi.

Vaihe 4

Pankilla ja lyijykynällä merkitse rinnakkaisia ​​leikkausviivoja selvistä selvistä vaiheessa 2 määritetyn leveyden mukaan nauhat.

Vaihe 5

Aseta kahden nauhan päät oikealla puolella. Ompele ne yhdessä diagonaalilla 1/4 “saumalla. Raskas höyry paina saumavara auki. Toista yhden pitkän materiaalinauhan tuottamiseksi; tämä on putkistokotelo.

Narun kotelo

Vaihe 1

Aseta kotelon kaistale väärin ylöspäin ja aseta johto pituussuunnassa keskustaan. Käännä kotelo johdon päälle, linjaa raa’at reunat ja kiinnitä muutama ensimmäinen tuuma.

Vaihe 2

Säädä ompeleen säädin 4-6 “(pituus).Lähellä sitä mahdollisimman ompelematta siihen. Venytä bias -nauhat varovasti ompelemalla tehdäksesi sileän kotelon. Tämä ompelu tuottaa putkistosaumakorvauksen.

Putkistojen ompelu saumaan

Vaihe 1

Aseta yksi liukukansien osista, jotka on sauminen oikealla puolella ylöspäin.

Vaihe 2

Kohdista putkistosaumavaran raa’at reunat liukukannen osan saumaviivaan ja PIN -koodin raa’isiin reunoihin. Jos vaadit menemään terävän nurkan ympärillä, loista kotelon reunat pisteessä, jossa se kääntää kulmaa. Pehmeämpi kulma valmistetaan tekemällä useita leikkeitä siinä vaiheessa, jossa putkisto kääntää kulman.

Vaihe 3

Leikkaa putkistot jättäen 2 tuuman hännän ja ompele putkistot osaan kotelon saumaviivaa pitkin. Poista nastat.

Vaihe 4

Aseta putki -osa sekä toinen osa, joka on sautettava oikealla puolellaan. Ompele saumaviivaa pitkin niin lähellä putkistoa kuin mahdollista, jättäen 2 “tilaa viimeistelyyn.

Putkistojen viimeistely

Vaihe 1

Poista pistot 2 “hännän kotelosta. Taita kotelo taaksepäin, jolloin altistuu 2” johtoa. Leikkaa johto varmistaaksesi, että se tukee toisen hännän päätä. Leikkaa ylimääräinen kotelo varmistaaksesi, että 1/2 “ulottuu johdon ulkopuolelle.

Vaihe 2

Ford ylimääräinen 1/2 “kotelo 1/4: n alle” ja aseta se tukevan pään päälle. Liu’uta reunat yhteen.

Vaihe 3

Aseta osiot oikealla puolella yhdessä ja ompele tila suljettuna saumaviivalle.