Aurinkoen osa 1 – 4KW: n PV -alueen asentaminen automatisoidussa kodissa

, kun olet katsellut aurinkovoiman aurinkopaneelien hintaa, joka on tasaisesti viime vuosina ja nähdessään horisontin kannustimien pudotuksen, päätimme vetää vetämään. Lähde automatisoidun kodin järjestelmään.

Meillä oli vierailuja 3 paikalliselta yritykseltä lainata 4KW PV -järjestelmää. Se on suurin yksivaiheinen kotimainen asennus, jonka voit muodostaa yhteyden Pohjois -Irlannin verkkoon.

Kaksi yrityksestä lainasi samanlaista noin 5000 puntaa, kun taas kolmas lainasi paljon hienostuneempaa järjestelmää käyttämällä mikro-inverttereitä käytännössä kaksinkertaisesti.

Kävimme aurinkopaneelin Co Ni: n kanssa, joka on yksi noin 5 000 puntaa saatuaan henkilökohtaisen suosituksen ystävältä, joka oli käyttänyt niitä aiemmin.

Järjestelmämme koostuu 14 x 285W Solarworld Mono-mustista paneeleista ja SMA Sunny Young Boy 3600TL-21-invertteristä.

Vaikka olisimme voineet asentaa joitain paneeleja etelään päin olevaan kattojärjestelmään automatisoidun kodin etuosaan, ne eivät olisi näyttäneet hyvältä ja meillä on runsaasti tilaa, joten valitsimme sen sijaan maa-asennetun järjestelmän takapuutarhaan.

Taka -aitamme kulkee noin 25 astetta ihanteellisesta etelästä, mikä tarkoittaa rinnakkaisalueiden pinnat SSE. Hieman länsipuolella oleva alue on tyypillisesti parempi kuin itäinen, koska se tarkoittaa, että jatkat hieman paljon enemmän voimaa iltaisin, kun käytät yleensä eniten. Mutta sen pitäisi tehdä hyvin vähän hyödyllistä eroa.

Aurinkopaneelin miehet tekivät fantastisen työn asentamalla puutarhan maa -asennuksen, pystyttäen paneelit hautaamalla kaapeli -televisiot, jotka kulkevat nollaan nollaan ja yhdistäen kaiken SMA -invertteriin – kaikki yhdessä päivässä.

Pohjois -Irlannissa on oma kannustinjärjestelmä (NIRO), kuten muualla Yhdistyneessä kuningaskunnassa – Englanti ja Wales (RO), Skotlanti (ROS). ROCS -maksut jatkuvat 20 vuotta ja kattamme tämän arvostelusarjan osassa 2 taloustiedettä, mutta sanon tämän, se on erityinen hetki, kun näet sähkövoimamittarin hidastuvan, lopeta ja aloita sitten mennä taaksepäin

Katso nyt alla olevan järjestelmän video ja varmista, että näet loppuun mennessä koko päivän pakollista ajanjaksoa.

Esikatselu
Tuote
Luokitus
Hinta

1

ECO-arvoinen 100 watin 12 V: n aurinkopaneelit KIT + 20A LAINOTUSTOIMINTORIA OFF-GRIDE 12 VOHTTIA AKKUURISTA JÄRJESTELMÄN

576 arvostelua

£ 135.99

Osta Amazonista

2

Eco-arvoinen 100W aurinkopaneelisarja-verkkojärjestelmä: 100W 12V monokiteinen aurinkopaneeli 20A …

354 arvostelua

£ 129,99

Osta Amazonista

3

Aurinkopaneelisarja 100 watin 12 voltin monokiteinen pois verkkojärjestelmä koteille RV -vene + 20A 12V/24V LCD …

485 arvostelua

£ 139.99

Osta Amazonista

Lue koko jatkuva aurinkosarja …Aurinkoen osa 2 – Kustannukset, kannustimet ja takaisinmaksuaika

Aurinkoen osa 3 – Vaihdin Range Rover -sivustolla Nissan Leafille

Aurinkoen osa 4 – Mittaa joka 24/7 sähkölaite automatisoidussa kodissa

Aurinkoen osa 5 – PV -järjestelmässamme todelliset sukupolven luvut ensimmäisen täyden vuoden jälkeen

Aurinkoen osa 6 – Koko ensimmäisen vuoden “polttoaine” -kustannukset Nissan Leaf EV: lle – 235 puntaa

Aurinkopaneeli Co NI: Solarworld: SMA

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa, tai tilaa RSS -syötteemme. Voit jopa saada nämä uutiset toimitetaan sähköpostitse, suoraan postilaatikkoosi joka päivä.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Viimeinen päivitys 2021-10-04 / Affiliate-linkit / kuvat Amazon Product Advertising API: lta