Search for:
Kosketusnäyttö keittiöalue Aseta kuvat

John Nye on lisännyt kuvia kosketusnäyttökioskista, jonka hän äskettäin asensi keittiöönsä. Nämä ovat yksiköitä, jotka muutama vierailijamme ostivat äskettäin Yhdysvalloista eBaysta. Noin 240 puntaa laskeutui Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, ne olivat poikkeuksellista arvoa. John’s System on käynnissä Xlobby ja kahdella melukortilla, joka tarjoaa hänelle kaksi erillistä musiikkivyöhykettä, joita kaikki hallitaan kosketusnäytöltä …

Xlobby

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Smanos julkaisee uuden Smart Home Safety Hub-, Doorbell- ja Wifi Cam

tarkistamme Smanos -osaston viime kuukausina Gadget Show Live -tapahtumassa.

Alankomaissa toimiva yritys on tuottanut turvajärjestelmiä jo jonkin aikaa ja on äskettäin lisännyt K1 Smarthome DIY -sarjan, UFO -panoraaman WiFi HD -kameran ja älykkään videon ovensoiton alueelleen ..

K1 Smarthome DIY -sarja

Smanosin uusi K1 -integroitu älykäs kotisarja ja turvayhdyskäytävä toimii sekä Butlerin että vartijan tavoin. Jopa 50 langattomasti kytkettyä laitetta, mukaan lukien ilmaisimet, anturit ja näköjärjestelmät, voidaan käyttää intuitiivisesti osana järjestelmää, joko paikallisesti paikan päällä tai iOS- tai Android-älypuhelimella.

Pakkaus sisältää plug-and-play-älykkyyden, joka muodostaa järjestelmän sydämen, sähköpostitse, tekstiviestillä, push-ilmoituksilla ja äänikommunikaatiolla käyttäjien kanssa.

Se sisältää myös turvanäppäimistön yksinkertaisesti asettamiseksi/aseistamiseksi järjestelmää kuviopohjaisen koodin ja lemmikkieläinystävällisen liiketunnistimen avulla oven/ikkuna-anturin ja sisäisen sireenin lisäksi. Kaikki turvalaitteet tarjoavat peukaloinnin ja enintään 3 vuoden akun keston.

Muiden kodin turvallisuus- ja automaatiobrändien, Amazon Echon ja Google Nest® -termostaatin Z-aaltolaitteita voidaan käyttää myös Smanos K1 -järjestelmän kanssa. K1 -pakkaus on maailmanlaajuisesti saatavana heinäkuussa 2016 RRP: llä 249 puntaa.

UFO -panoraama Wifi HD

Saatavana erikseen tai osana K1 -järjestelmää, Smanosin uusi UFO -panoraama WiFi HD -kamera. Smanos UFO-nokka voidaan asentaa kattoon tai pöydän pintaan ja tarjoaa kolme valittua 1080p-näkymää samanaikaisesti: 360 asteen lintujen silmä näkymä, automaattinen korjattu 180 asteen panoraamanäkymä ja 90 asteen nelikulmainen näkymä.

Käyttämällä iPhone- tai Android -älypuhelinta, voit zoomata sisään ja ulos digitaalisesti ja katsella kohtausta missä tahansa, milloin tahansa. Materiaalia tallennetaan paikan päällä (valinnaisen MicroSD-muistikortin kautta), ja siihen pääsee, jaettava ja arkistoida etäyhteyden avulla pilven avulla. Smanos UFO -panoraama WiFi HD Cam on maailmanlaajuisesti saatavana kesäkuussa 2016 RRP: llä 149 puntaa.

Älykäs video -ovikello

Smart Video -videon ovikellolla voit vastata ovelle, vaikka et ole kotona. Kamera kuvaa teräviä kuvia kävijöistä jopa yöllä ja lähettää reaaliaikaisen videon ja äänen asunnonomistajan ja heidän perheenjäsenten älypuhelimille. Älypuhelinsovelluksen avulla käyttäjät voivat sitten puhua kävijöiden kanssa mistä tahansa niin kauan kuin Internet (WiFi- tai matkapuhelinsignaalien kautta) on saatavana.

Ovikellossa on yksinkertainen, DIY-asennus, ja se on akkukäyttöinen käyttöön noin 10 viikkoa ja antaa sinun siirtyä olemassa olevaan oven soittoon haluttaessa AC-virtalähteellä. Asunnonomistajat voivat valita joko metallisen tai puisen etulevyn sulautuakseen etuovella/kuistilla. Smanos Smart Video -ovikello on ostettava maailmanlaajuisesti heinäkuussa 2016 RRP: llä 159 puntaa.

www.smanos.com

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa, tai tilaa RSS -syötteemme. Voit jopa saada nämä uutisjuttuja toimittaa sähköpostitse, suoraan postilaatikkoosi päivittäin.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Aurinkoen osa 1 – 4KW: n PV -alueen asentaminen automatisoidussa kodissa

, kun olet katsellut aurinkovoiman aurinkopaneelien hintaa, joka on tasaisesti viime vuosina ja nähdessään horisontin kannustimien pudotuksen, päätimme vetää vetämään. Lähde automatisoidun kodin järjestelmään.

Meillä oli vierailuja 3 paikalliselta yritykseltä lainata 4KW PV -järjestelmää. Se on suurin yksivaiheinen kotimainen asennus, jonka voit muodostaa yhteyden Pohjois -Irlannin verkkoon.

Kaksi yrityksestä lainasi samanlaista noin 5000 puntaa, kun taas kolmas lainasi paljon hienostuneempaa järjestelmää käyttämällä mikro-inverttereitä käytännössä kaksinkertaisesti.

Kävimme aurinkopaneelin Co Ni: n kanssa, joka on yksi noin 5 000 puntaa saatuaan henkilökohtaisen suosituksen ystävältä, joka oli käyttänyt niitä aiemmin.

Järjestelmämme koostuu 14 x 285W Solarworld Mono-mustista paneeleista ja SMA Sunny Young Boy 3600TL-21-invertteristä.

Vaikka olisimme voineet asentaa joitain paneeleja etelään päin olevaan kattojärjestelmään automatisoidun kodin etuosaan, ne eivät olisi näyttäneet hyvältä ja meillä on runsaasti tilaa, joten valitsimme sen sijaan maa-asennetun järjestelmän takapuutarhaan.

Taka -aitamme kulkee noin 25 astetta ihanteellisesta etelästä, mikä tarkoittaa rinnakkaisalueiden pinnat SSE. Hieman länsipuolella oleva alue on tyypillisesti parempi kuin itäinen, koska se tarkoittaa, että jatkat hieman paljon enemmän voimaa iltaisin, kun käytät yleensä eniten. Mutta sen pitäisi tehdä hyvin vähän hyödyllistä eroa.

Aurinkopaneelin miehet tekivät fantastisen työn asentamalla puutarhan maa -asennuksen, pystyttäen paneelit hautaamalla kaapeli -televisiot, jotka kulkevat nollaan nollaan ja yhdistäen kaiken SMA -invertteriin – kaikki yhdessä päivässä.

Pohjois -Irlannissa on oma kannustinjärjestelmä (NIRO), kuten muualla Yhdistyneessä kuningaskunnassa – Englanti ja Wales (RO), Skotlanti (ROS). ROCS -maksut jatkuvat 20 vuotta ja kattamme tämän arvostelusarjan osassa 2 taloustiedettä, mutta sanon tämän, se on erityinen hetki, kun näet sähkövoimamittarin hidastuvan, lopeta ja aloita sitten mennä taaksepäin

Katso nyt alla olevan järjestelmän video ja varmista, että näet loppuun mennessä koko päivän pakollista ajanjaksoa.

Esikatselu
Tuote
Luokitus
Hinta

1

ECO-arvoinen 100 watin 12 V: n aurinkopaneelit KIT + 20A LAINOTUSTOIMINTORIA OFF-GRIDE 12 VOHTTIA AKKUURISTA JÄRJESTELMÄN

576 arvostelua

£ 135.99

Osta Amazonista

2

Eco-arvoinen 100W aurinkopaneelisarja-verkkojärjestelmä: 100W 12V monokiteinen aurinkopaneeli 20A …

354 arvostelua

£ 129,99

Osta Amazonista

3

Aurinkopaneelisarja 100 watin 12 voltin monokiteinen pois verkkojärjestelmä koteille RV -vene + 20A 12V/24V LCD …

485 arvostelua

£ 139.99

Osta Amazonista

Lue koko jatkuva aurinkosarja …Aurinkoen osa 2 – Kustannukset, kannustimet ja takaisinmaksuaika

Aurinkoen osa 3 – Vaihdin Range Rover -sivustolla Nissan Leafille

Aurinkoen osa 4 – Mittaa joka 24/7 sähkölaite automatisoidussa kodissa

Aurinkoen osa 5 – PV -järjestelmässamme todelliset sukupolven luvut ensimmäisen täyden vuoden jälkeen

Aurinkoen osa 6 – Koko ensimmäisen vuoden “polttoaine” -kustannukset Nissan Leaf EV: lle – 235 puntaa

Aurinkopaneeli Co NI: Solarworld: SMA

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa, tai tilaa RSS -syötteemme. Voit jopa saada nämä uutiset toimitetaan sähköpostitse, suoraan postilaatikkoosi joka päivä.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Viimeinen päivitys 2021-10-04 / Affiliate-linkit / kuvat Amazon Product Advertising API: lta

Video: Moderni älykäs koti on hankalaa ja se vakoilee sinua

muutama kuukausi sitten Gizmodo -toimittaja Kashmir Hill asensi asuntohuoneeseensa kodin automaatiojärjestelmän. Erityisesti rakennusreitittimen avulla Raspberry Pi: n perusteella hän tarkkaili huolellisesti sen lähtevää liikennettä useiden viikkojen aikana, koska hän halusi hänen sanojensa tietää “onko se pettänyt minua”.

Ei ole yllättävää, että hän löysi useita laitteita jatkuvasti soittaen kotiin, vaikka useimmilla tiedoista, jotka hän myönsi “en tiedä lopulta missä se jaettiin”.

Vaikka monet Yhdistyneen kuningaskunnan yritykset ovat vähemmän kuin innostuneita uuden EU: n GDPR -lainsäädännön täytäntöönpanoon liittyvästä työstä, monet amerikkalaiset antavat uusia yksityisyyden suojaa koskevia lakeja varovaisella kateuksella.

Turvallisuus- ja yksityisyyden suojaa koskevien huolenaiheiden lisäksi Hill koki myös, että myös nykyaikaiset älykkäät kotijärjestelmät olivat vähemmän kuin käteviä …

“Asiat eivät toimineet, älykäs kahvi oli kamala, Alexa ei ymmärtänyt meitä ja minun take oli, että yksityisyyden kompromissi ei ollut sen arvoista.”

Hän löysi nopeasti modernin budjetin älykkään kodin asennuksen sudenkuopat …

Minun piti ladata 14 erilaista sovellusta puhelimeen kaiken hallitsemiseksi, mikä tarkoitti tilin luomista jokaiselle näistä sovelluksista. (Kyllä, kahvinkeriselläni on kirjautuminen ja erittäin pitkät palvelusopimukset.)

… Ja viime kädessä tajunnut koko tämän asian ongelman on …

Älykkään kodin fantasia on, että se säästää meitä aikaa ja vaivaa, mutta kitka, joka liittyy eri yritysten erilaisten laitteiden saamiseen työskentelemään yhdessä, tarkoitti, että monien asioiden tekeminen kesti kauemmin.

Jos pidät itseäsi teknisenä, on epätodennäköistä, että mikään näistä yllättää sinut. Joten välitätkö televisiosi soittavan kotiin vai että Philips tietää, mihin aikaan harjaat hampaasi? Onko tämä tietämättömän tai aidon huolen vuoksi tämä pelottava? Kerro meille, mitä mieltä olet alla olevissa kommenteissa.

gizmodo.com: bbc.co.uk

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Sonoff RF -silta muuntaa 433MHz: n välineet WiFi: ksi älypuhelimien hallinnasta

Tässä on edullinen bittimetri, joka on kiinnostava kaikille, jotka käyttävät 433MHz: tä viisaan talossaan.

Sonoff (kuuluisa edullisesta WiFi Wise Switch -sovelluksesta) tekee myös RF-silta, jota voidaan käyttää muuttamaan useita 433MHz RF-kaukosäätimiä sekä laitteita Wi-Fi-ohjaukseksi.

2,4 GHz 802.11b/g/N -järjestelmä voi hallita jopa 16 laitetta ja tukee monia 433MHz RF -etähallittuja tuotteita, kuten kytkimiä, pistorasiat, lamput, oven avaajat jne.

Lisäksi voit käyttää ilmaista iOS / Android -sovellusta asettaaksesi jopa 8 rutiinia / lähtölaskentaa / silmukka -ajastimia RF -hallinnoimien tuotteiden päälle / pois päältä. Se toimii myös Amazon Alexan ja Google Housen kanssa.

Käytetään ovi- / ikkuna -anturin tai liikkeentunnistimen PIR: n kanssa samoin kuin voit saada hälytysviestejä älypuhelimeesi.

154 arvostelua

Sonoff RF -silta 433MHz Langaton RF -kytkin WiFi RF -kaukosäädintä, IR RF All -sovelluksessa yhdellä automaatiolla, joka löytää yleisen kaukosäätimen, Smart House -keskuksen autotallin oven valolle, yhteensopiva Alexan kanssa

Osta Amazonista

Saatavana alle 20 puntaa. Tarkista linkki ja alla oleva video saadaksesi lisätietoja

www.itead.cc

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest1
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Viimeinen päivitys 2021-10-04 / Affiliate-linkit / kuvat Amazon Product Marketing API: lta

Löydä ulkoilmatyylisi tällä tietokilpailulla!

Kesällä nurkan takana on aika saada ulkotilasi kunnossa. Aiotko isännöidä perheen grilliä, cocktailjuhlia terassilla tai ulkoelokuva -iltoilla, ota tämä tietokilpailu löytääksesi tyylisi parhaiten sopivat patio -välttämättömät.

Mikä on unelmasi ulkoympäristö? Valitse näistä Kanadan erilaisista maisemista Holly Dyrlandin maalauksista osana Kanada -projektiaan Kanadan 150 -vuotispäivään.

Sleep yksinkertainen kestävien ja orgaanisten vuodevaatteiden

hyödyntämällä liinavaatteita on yksi vaikeimmista kierrätettävistä asioista; Jopa 80% vuodevaatteista on lähetetty suoraan Pohjois -Amerikan kaatopaikoille lahjoituspalveluilla, joissa hajottavat luonnolliset kuidut vapauttavat metaanikaasua, joka myötävaikuttaa ilmastonmuutokseen. Pyrkiessään vähentämään 10 miljoonaa tonnia tekstiilin tuhlausta, joka päätyy kaatopaikoille vuosittain – pino arkkeja ja pyyhkeitä 150 kertaa Egyptin erinomaisen pyramidin kokoinen – Coyuchi kierrättää, kierrättää tai uudistaa liinavaatteita . Coyuchi for Life -käyttäjät tilaavat orgaanista sänkyä sekä Yhdysvaltain tuotemerkin kylpy liinavaatteita 6-, 12- tai 24 kuukauden välein. Kun jäsenmäärä on päättynyt, asiakkaat lähettävät takaisin käytettyjä liinavaatteita täsmälleen samaan laatikkoon kuin uusi sarja saapuu. Voit nukkua hieman helpommin tietäen, että vuodevaatteet ovat orgaanisia ja kestävää ympäristölle.

Popp Z-Weather on maailman ensimmäinen aurinkoenergiakäyttöinen langaton Z-Wave-sääasema

Z-Wave Europe paljasti uuden älykkään kodin sääaseman tämän vuoden alussa ja nyt se toimittaa Popp-tuotemerkin alla.

Aurinkovoimansa avulla valmistajat väittävät, että Z-sää on ensimmäinen Z-aaltolaite, joka on omavarainen ilman ulkoisen voiman tarvetta.

Sen integroitu hallintajärjestelmä varmistaa, että hätätilanteiden ja hämäräarvojen ilmoittamiseen on aina käytettävissä riittävästi energiaa säätämällä dynaamisesti raportointiväliä käytettävissä olevaan tehon suhteen.

Monitoiminen anturi pystyy kaappaamaan ja lähettämään erilaisia ​​arvoja Z-aallon kautta kodin automaatioohjaimeen. Sääolosuhteiden seurannan ja tallentamisen lisäksi laitteen anturille on joitain mielenkiintoisia sovelluksia. Tuulen voiman lisäksi anturi voi havaita:

Ilman lämpötila

Suhteellinen kosteus

Valon voimakkuus

Tuulen nopeus

Ilmanpaine

kastepiste

Joten voit hallita kaihtimia esimerkiksi auringonvalon määrän perusteella tai sulkeutuneet ikkunaluukut ja tuulen nopeuden perusteella. Voit myös asettaa Smart Home Controllers Dark / Light -lipun todellisten lumenien perusteella sen sijaan, että luottaisit sijaintisi tavanomaiseen pituusasteiden leveysasteisiin, joissa ei aina oteta huomioon paikallisia olosuhteita.

Z-säätuulianturi tarjoaa myös tietoja aurinkoenergian ja tuulienergian saannosta. Popp sanoo, että molemmat arvot ekstrapoloidaan 1 neliömetrin alueelle ja siirretään Z-Wave Smart -kodikeskukseen.

Popp laukaisee uuden Z-aallon savunilmaisimen ensi viikolla, kun taas Z-sää on saatavana Amazonista.

Popp.eu: Lisää z-aaltoviestejä

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Viimeinen päivitys 2021-10-04 / Affiliate-linkit / kuvat Amazon Product Advertising API: lta

Klevio julkaisee Smart Intercomin, joka avaa ovet puhelimellasi

Klevio on älykäs sisäpuhelin, joka avaa ovet puhelimellasi – korvaamatta olemassa olevia lukkojasi, jotka kykenevät avaamaan useita ovia ja virtuaalinäppäimillä helposti jaettuihin moniin Ihmiset sen sovelluksen kautta – kattaa kaiken kotona olemisesta, jotta puhdistusainetta päästään saavutettavuuteen ja antamaan Airbnb -vieraille useiden rakennusten hallintaan etäyhteyden kautta. Virtuaalinäppäimiä voidaan hallita ajan ja sijainnin perusteella – joten puhdistusaine voi avata oven vain sen edessä.

Sen sijaan, että vaihtaisi lukkoasi ja avaimia, Klevio yksi yhdistyy olemassa olevaan sisäpuhelinjärjestelmään kodin sisällä ja sitä käytetään iOS- tai Android -sovelluksen avulla. Klevio voidaan asentaa mihin tahansa kodiin, jolloin ei tarvitse muuttaa olemassa olevia lukkoja. Se toimii useiden ovien kanssa, eikä asennus- tai huoneistorakennuksia ole tarvetta muokata sitä asennettaessa, kun otetaan huomioon, että laite sijaitsee asunnossa. Sovellus muodostaa yhteyden laitteeseen, jolloin käyttäjät voivat avata yksityiset ja yhteisölliset ovensa mistä tahansa pyyhkäisemällä ja paina painiketta.

Ensimmäinen tuote, Klevio One, on älykäs sisäpuhelin, jonka avulla voit avata ovet ja jakaa digitaalisia avaimia mistä tahansa puhelimesi avulla.

Laitteita on nyt asennettava Lontooseen onnistuneen lentäjän kanssa 1000 käyttäjän kanssa; Laajennus Ison -Britannian suuriin kaupunkeihin on suunniteltu myöhemmin tänä vuonna

Klevioa voidaan käyttää kaikessa kodistasi yksiköiden verkkoon yrityksille

Yhtiö on kerännyt toistaiseksi 1,2 miljoonaa puntaa kuuluisilta London Angelsilta, mukaan lukien Onefinestayn ja LocalGloben perustajat

Klevio on täydentävä vakionäppäimiä eikä korvaavia. Se toimittaa käyttäjille uusia vaihtoehtoja hallita kotejaan ja ominaisuuksiaan ilman kompromisseja turvallisuudesta. Käyttäjät pitävät olemassa olevat lukot ja vanhat avaimet varmuuskopiona, ja Klevion käyttö ei ole ilmeinen kenellekään rakennuksen ulkopuolella olevalle henkilölle.

Klevion avulla käyttäjät voivat myös jakaa ja peruuttaa digitaalisia avaimia heti, ominaisuus, joka tulee hyödylliseksi aina, kun joku tarvitsee pääsyä kotiin, kun omistaja ei ole läsnä tai antaa Airbnb -vieraan tai urakoitsijan.

Greg Marsh, Onefinestay-perustaja ja varhainen sijoittaja Kleviossa, sanoi: ”Useiden kiinteistöjen hallinta on vaikeaa. Onefinestayssa hallitsimme tuhansia huippuluokan koteja kaupunkikeskuksissa. Ja kun tiesimme, kuinka paljon aikaa tuhlamme avaimet vieraillemme, aloimme työskennellä avaimeton pääsyjärjestelmässä, joka on tänään täydennetty Klevio One. Klevio säästää aikaa asuntojen tai huoneistojen isännälle, kiinteistöpäälliköille ja kotitalouksille ja älykkään kodin laitteena se myös parantaa turvallisuutta. Olen iloinen nähdessäni jotain, jonka olemme kehittäneet Onefinestayssa, tulee itsessään luokan johtava tuote. Paljon enemmän kuin mikään todistus Klevio-tiimin kovasta työstä ja tietotaidosta. ”

Tällä hetkellä Klevio on saatavana Lontoossa, missä 1000 käyttäjää tarkisti digitaaliset avaimet onnistuneessa 10 kuukauden lentäjällä. Yhtiö aikoo laajentaa kattavuutta Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja sen ulkopuolella.

Tekniset tiedot

Koko (mm): 160 x 160 x 34

Yhteys: Bluetooth 5, WiFi B/G/N (2,4 GHz, WPA2)

Teho: 12 V/2A, virtalähde 100-240 V ~ 50/60Hz 0,5a

Intercom-yhteensopivuus: Laaja valikoima sisäpuhelimia, mukaan lukien 2-johdin ja 5-johdin järjestelmät

Hinnoittelu

Kuluttajat voivat valita erilaisista paketeista, jotka sisältävät Klevio -laitteen kaksi erilaista versiota (yksi vain WiFi: llä ja toinen wifi ja 4G) ja asennustyypit. Klevio voidaan sovittaa koteihin ilman olemassa olevaa sisäpuhelimen järjestelmää. Klevio One with WiFi costs £249 and £299 with WiFi and 4G (it requires a minimum of 12-months subscription for £5/month). Installation is carried out by an approved Klevio installer and costs £150 for a house or £250 for a flat.

For a lot more information head to klevio.com

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku