Klevio julkaisee Smart Intercomin, joka avaa ovet puhelimellasi

Klevio on älykäs sisäpuhelin, joka avaa ovet puhelimellasi – korvaamatta olemassa olevia lukkojasi, jotka kykenevät avaamaan useita ovia ja virtuaalinäppäimillä helposti jaettuihin moniin Ihmiset sen sovelluksen kautta – kattaa kaiken kotona olemisesta, jotta puhdistusainetta päästään saavutettavuuteen ja antamaan Airbnb -vieraille useiden rakennusten hallintaan etäyhteyden kautta. Virtuaalinäppäimiä voidaan hallita ajan ja sijainnin perusteella – joten puhdistusaine voi avata oven vain sen edessä.

Sen sijaan, että vaihtaisi lukkoasi ja avaimia, Klevio yksi yhdistyy olemassa olevaan sisäpuhelinjärjestelmään kodin sisällä ja sitä käytetään iOS- tai Android -sovelluksen avulla. Klevio voidaan asentaa mihin tahansa kodiin, jolloin ei tarvitse muuttaa olemassa olevia lukkoja. Se toimii useiden ovien kanssa, eikä asennus- tai huoneistorakennuksia ole tarvetta muokata sitä asennettaessa, kun otetaan huomioon, että laite sijaitsee asunnossa. Sovellus muodostaa yhteyden laitteeseen, jolloin käyttäjät voivat avata yksityiset ja yhteisölliset ovensa mistä tahansa pyyhkäisemällä ja paina painiketta.

Ensimmäinen tuote, Klevio One, on älykäs sisäpuhelin, jonka avulla voit avata ovet ja jakaa digitaalisia avaimia mistä tahansa puhelimesi avulla.

Laitteita on nyt asennettava Lontooseen onnistuneen lentäjän kanssa 1000 käyttäjän kanssa; Laajennus Ison -Britannian suuriin kaupunkeihin on suunniteltu myöhemmin tänä vuonna

Klevioa voidaan käyttää kaikessa kodistasi yksiköiden verkkoon yrityksille

Yhtiö on kerännyt toistaiseksi 1,2 miljoonaa puntaa kuuluisilta London Angelsilta, mukaan lukien Onefinestayn ja LocalGloben perustajat

Klevio on täydentävä vakionäppäimiä eikä korvaavia. Se toimittaa käyttäjille uusia vaihtoehtoja hallita kotejaan ja ominaisuuksiaan ilman kompromisseja turvallisuudesta. Käyttäjät pitävät olemassa olevat lukot ja vanhat avaimet varmuuskopiona, ja Klevion käyttö ei ole ilmeinen kenellekään rakennuksen ulkopuolella olevalle henkilölle.

Klevion avulla käyttäjät voivat myös jakaa ja peruuttaa digitaalisia avaimia heti, ominaisuus, joka tulee hyödylliseksi aina, kun joku tarvitsee pääsyä kotiin, kun omistaja ei ole läsnä tai antaa Airbnb -vieraan tai urakoitsijan.

Greg Marsh, Onefinestay-perustaja ja varhainen sijoittaja Kleviossa, sanoi: ”Useiden kiinteistöjen hallinta on vaikeaa. Onefinestayssa hallitsimme tuhansia huippuluokan koteja kaupunkikeskuksissa. Ja kun tiesimme, kuinka paljon aikaa tuhlamme avaimet vieraillemme, aloimme työskennellä avaimeton pääsyjärjestelmässä, joka on tänään täydennetty Klevio One. Klevio säästää aikaa asuntojen tai huoneistojen isännälle, kiinteistöpäälliköille ja kotitalouksille ja älykkään kodin laitteena se myös parantaa turvallisuutta. Olen iloinen nähdessäni jotain, jonka olemme kehittäneet Onefinestayssa, tulee itsessään luokan johtava tuote. Paljon enemmän kuin mikään todistus Klevio-tiimin kovasta työstä ja tietotaidosta. ”

Tällä hetkellä Klevio on saatavana Lontoossa, missä 1000 käyttäjää tarkisti digitaaliset avaimet onnistuneessa 10 kuukauden lentäjällä. Yhtiö aikoo laajentaa kattavuutta Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja sen ulkopuolella.

Tekniset tiedot

Koko (mm): 160 x 160 x 34

Yhteys: Bluetooth 5, WiFi B/G/N (2,4 GHz, WPA2)

Teho: 12 V/2A, virtalähde 100-240 V ~ 50/60Hz 0,5a

Intercom-yhteensopivuus: Laaja valikoima sisäpuhelimia, mukaan lukien 2-johdin ja 5-johdin järjestelmät

Hinnoittelu

Kuluttajat voivat valita erilaisista paketeista, jotka sisältävät Klevio -laitteen kaksi erilaista versiota (yksi vain WiFi: llä ja toinen wifi ja 4G) ja asennustyypit. Klevio voidaan sovittaa koteihin ilman olemassa olevaa sisäpuhelimen järjestelmää. Klevio One with WiFi costs £249 and £299 with WiFi and 4G (it requires a minimum of 12-months subscription for £5/month). Installation is carried out by an approved Klevio installer and costs £150 for a house or £250 for a flat.

For a lot more information head to klevio.com

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku