Nokia ilmoitti kodinhallinnan

Nokia on ilmoittanut pääsynsä älykkään kotimaailmaan ottamalla käyttöön ”Home Control” -ohjelmansa. He etsivät aktiivisesti kolmansien osapuolten kumppaneita auttamaan kehittämään Linux -moottorikäyttöistä laitteistoyhdyskäytävää (katso alla olevat tiedot).

Järjestelmä on saatavana vuoden 2009 lopulla, ja siinä on avoimia sovellusliittymiä ja Z-aallon tukea. Nokia keskustelee myös KNX: stä, ja näyttää siltä, ​​että ne tukevat mahdollisimman lukuisia kodin automaatiojärjestelmiä.

Voiko mahtava Nokia menestyä, jos kaikki muut ovat näennäisesti epäonnistuneet? Heidän valtavan voimansa kanssa kädessä pidettävässä maailmassa ja täällä maailmasta halukkuus vähentää sen energialaskuja, katsomme tätä kiinnostuksella.

”Nokia Home Control Center on palvelu, joka perustuu avoimeen Linux-pohjaiseen alustaan, jonka avulla kodinomistaja voi rakentaa teknologia-neutraalin älykäs kodin, jota voidaan hallita matkapuhelimella yhtenäisen käyttöliittymän avulla. Nokia Home Control Center tukee yleisimpiä älykkäitä kodintekniikoita, mukaan lukien Z-aalto, ja mahdollistaa omistustekniikan sisällyttämisen. Siten se antaa kolmansille osapuolille mahdollisuuden kehittää omia palveluitaan ja palveluitaan alustan päälle laajentamalla järjestelmää tukeakseen uusia palveluita ja älykkäitä kodin tekniikoita. ”

Täysin esillä oleva ja laajennettava yhdyskäytävä

11n wlan 2 antennilla

Integroidut antennit WLAN: lle, GSM/GPRS, Z-Wave

4 USB 2.0 -isäntäliittimiä laajennuksiin

533 MHz CPU, 256 Mt RAM -muistia, 6 Gt sisäinen tallennustila

SD -kortinlukija, jolla on SDHC -tuki taloudelliselle säilytystilaan

1 Gbps Ethernet -liittimet 4 LAN: lle ja 1 WAN -porttille

Lue koko Nokiasta

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku