Video: Hubitat on SmartThings -vuorotellen alueellisen käsittelyn ja yksityisyyden kanssa

Olen nauttinut Matt Ferrellin “päättämättömän” YouTube -kanavan jo jonkin aikaa, samoin kuin nautinnollinen yllätys nähdä hänen uusin videonsa olevan talon automaatiossa.

Tällä kertaa Matt tarjoaa yhteenvedon kiehtovasta uudesta viisasta talojärjestelmästä – Hubitat -korkeudesta. Hub on kehittänyt tueksi Z-aallon että Zigbeen ja tarjoaa yhteensopivuuden monenlaisten laitteiden kanssa …

Olen etsinyt ihanteellista viisasta talon alusta. Jotain, joka voi silittää tilan Z-Waven, Zigbeen ja Wifi Wise House -laitteiden välillä. Jotain, joka on agnostinen alusta ja voi työskennellä Googlen, Amazonin ja Applen kanssa. Jotain helppoa hyödyntää ja vielä erittäin muokattavissa olevaa. Sen lisäksi jopa paljon tärkeämpää järjestelmää, joka minulla on täysin hallinnassa, samoin kuin yksityisyyteni ja tietojeni tiedossa. Onko kyseistä järjestelmää olemassa? Ei. Voin myös metsästää yksisarvista. Onko jotain, joka on lähellä? todellakin… sellainen. Tänään aion katsoa Hubitat Evention Hubia, joka on hullu muokattavissa oleva viisas talon keskus, joka voi siltaa tilaa paljon eri laitteita ja palveluita. samoin kuin se on todella lähellä sitä myyttistä yksisarvista.
Matt Ferrell

Päättäjät selittivät sen “paikallisena ratkaisuna” tietojesi ja automaation käsittelyn keskuksessa eikä pilvessä, houkuttelevana se on “nopea, luotettava ja yksityinen”.

Hubitatilla on Yhdistyneelle kuningaskunnalle ja Irlantille tarjottava nippu, joka sisältää korkeuskeskuksen (malli C-5) sisätilojen Zigbee-radion, USB-radiokepän kanssa Yhdistyneessä kuningaskunnassa/Irlannin Z-aallon taajuudella (kaapelilla), USB Extension Cable, UK, Iso-Britannia /Irlannin virtalähde, Ethernet -kaapelitelevisio sekä yksittäinen käsikirja – tällä hetkellä 114,95 dollaria.

Katso alla olevasta videosta Mattin arviointia ja katso nämä linkit paljon lisätietoja …

epävarma.com: hubitat.com

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest3
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku