Barix esittelee Exstreamer Gold

“Zürich, Sveitsi, 7. syyskuuta 2004-Barix esitteli tänään Exstreamer Goldin, joka on yksi ensimmäisistä verkottuneista digitaalisista äänisoittimista, joissa on sisäänrakennettu vahvistin. Gadget tarjoaa räätälöityjä talon asentajia sekä integraattoreita vielä korkeamman monipuolisuuden suunnitellessaan monivyöhykettäviä äänijärjestelmiä sekä digitaalisia äänen suoratoistosovelluksia, koska kaiuttimet voidaan nyt olla suoraan kytkettynä laitteeseen käyttämättä ulkopuolisia vahvistimia.

Exstreamer Gold toistaa digitaalisia äänivirtoja lähteistä, kuten tietokoneista, digitaalisista audiopalvelimista, verkkoradioasemista sekä analogisista lähteistä (käytettynä Barixin ohjaajalla). Gadget tarjoaa useiden laitteiden äänen synkronoinnin sekä nopeasti hallitaan verkkoselaimen, verkkotyynyjen/PDA: n ja/tai IR -kaukosäätimen kautta. Sarja- että Ethernet-hallinta-sovellusliittymien avulla laite voidaan myös hoitaa kolmansien osapuolien talon automaatiojärjestelmissä. Suoran kaiuttimen lähdön lisäksi äänivirta tarjotaan RCA -analogin, S/PDIF: n ja Coax -digitaalisten lähtöjen kautta.

Exstreamer Gold on aivan ensimmäinen gadget Exstreamer-tuoteryhmässä, joka toimii sisäänrakennetun luokan D-vahvistimen toiminnassa, joka tuottaa 2x20W tehoa 8OHM-kaiuttimeen. Asennus sekä laitteiden integrointi ovat yksinkertaisia, koska kaiuttimet voidaan liittää suoraan. Tämä vähentää hajautetuissa äänijärjestelmissä tarvittavien elementtien määrää, vähentää huomattavasti asennustyökustannuksia ja yksinkertaistaa ensimmäistä kertaa IP-pohjaisten äänivyöhykkeiden tuottamisprosessia.

Exstreamer Gold on viimeisin lisäys Barixin palkittuun, verkkopohjaiseen hajautettuun äänijärjestelmään, joka koostuu Exstreamer-tuotteista ja ohjaajasta. Instreamer muuntaa analogiset ja digitaalisen äänen lähteistä, kuten virittimistä, CD/DVD -soittimista, samoin kuin kasetteinauhat, MP3 -virroihin, jotka voidaan sitten jakaa Ethernetin tai langattoman verkon kautta.

Yhdessä sekä ohjaaja että Exstreamer ovat kustannustehokkaimpia ja monipuolisimpia ratkaisuja äänen jakeluun, joka käyttää perustiedot IP-tekniikkaa, joko räätälöityissä talon asennuksissa, lähetyksissä tai laajamittaisissa teollisuussovelluksissa. Lisäksi gadgetit antavat yksilöille mahdollisuuden integroida verkkopohjaisia ​​digitaalisten ja analogisten lähteiden lisäksi.

Barix

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku