Kirjahyllyn kaunistaminen

Klassinen kirjahylly on tärkeä osa mitä tahansa trendikkäitä kotia – eikä vain ryöstämään arvokkaita määriä. Kun ne on järjestetty soihdulla, he kohtelevat kauneimpia kirjojasi ja muistoesineitäsi kuten taidetta. Mutta jos unelmiesi kirjastotila on sekoitettu sotku todellisuudessa, olemme saaneet sinut peittämään. Näin voit järjestää hyllysi säilyttämällä ja tyylillä.

1. Pelaa kerroksilla ja tasoilla. Vaihtelu on välttämätöntä erillisen ja visuaalisesti jännittävän hyllyjoukon luomiseksi. Yritä ensin sekoittaa pystysuunnassa pinottuja kirjoja vaakasuoraan paaluun, josta voi tulla alustoja suosituille koristeellisille esineille ja veistoksillesi. Hauskan, kerrostetun ilmeen saamiseksi voit myös nojata valokuvia tai muuta taidetta takaseinää pitkin pienempiä esineitä edessä.

2. Piirrä silmä ylös. Jos mahdollista, yritä pitää ylähyllyt kuratoituna ja puhtaana, koska sotku on paljon vähemmän näkyvissä näillä alahyllyillä. Hyvä peukalon ohje on sijoittaa suurin osa säilytystilasta silmän tason alapuolelle ja korostaa ylemmät hyllyt parhaiden showstoppersi kanssa, kuten kauniit taidekirjat tai kasvit.

3. Päätä sotku. Toinen tapa käsitellä turhaa kirjahyllyä on käyttää suuria, houkuttelevia laatikoita tai koria pahimman syrjäytyksen piilottamiseen. Aseta laatikot korkeille alahyllyille ja täytä ne sydämesi sisältöön – tai kapasiteettiin, kumpi tulee ensin! Se on laiska temppu kateellisesti puhtaaseen kirjastoon.