Yli 10 lahjaideaa perheen lemmikkieläimelle

, kun ihmisen rakkaita todennäköisesti hallitsevat lahjaluettelosi, myös nelijalkaiset kaverisi tarvitsevat rakkautta. Tässä on 10 loistavaa lahjaa alle 150 dollaria Spotista, Fluffy ja muut eläimet elämässäsi, sekä yksi huomattava räjähdys upeasta kanadalaisesta yrityksestä.

Haluatko paljon enemmän lahjojen antavaa inspiraatiota? Katso galleriastamme, jossa on 30 tyylikästä lahjaideoita 100 dollaria tai vähemmän, 15 splurge-arvoista lomalahjoja alle 500 dollarin ja yli 20 dollarin loistavat ruoka-lahjat jokaisesta budjetista. Muista tarkistaa ensi viikolla alle 25 dollarin sukellusideat!

Näitä komeita tunnustunnisteita on kaksi kokoa, joten ne toimivat sekä kissoilla että koirilla. Vahvasta messinmistä valmistettuna ne ovat helppo kaiverruttaa henkilökohtaiseen kosketukseen.

Lähde: Restaurointilaitteisto

Tuotteet: Antiqued Brass Pet Id -tunnisteet, USD 34–39 dollaria

Tämä värikäs kissan lelu on paljon sivistyneempi kuin laserosoitin.

Lähde: Rakkaus petosi

Tuotteet: Tabby Tassel Tamer, USD 22 dollaria

Juhlavauhassa on vielä pienimmän nelikerroisen kaverin lomahengessä.

Lähde: Petsmart

Tuotteet: Kaikki elävät asiat antler -pääpanta, 6 dollaria

Lievä kaava ja kaunis laventelin tuoksu tekevät tästä lemmikkieläinystävällisestä shampoosta ja hoitoaineesta ihanteellisen hemmottelun pentuillesi, kun taas ei-luuton puhdistus Spritz pitää hajuaan makeana kylpyammeiden välillä.

Lähde: Hudsonin lahti

Tuotteet: Kiehl’s koiran shampoo ja hoitoaine, 22 dollaria, puhdistava Spritz, 17 dollaria

Kaunis aallon aihe lisää merenkulun viehätysvoimaa tähän tukevaan keraamiseen ruokakulhoon.

Lähde: Waggo

Tuotteet: luonnosteltua aaltofilaa, $ 22USD

Valmistettu aaltoisesta pahvista, tämä kurvikas kissan raaputtaja on moderni lisäys asuintilaan, ja sen mukana tulee Catnip, joten myös Kitty pitää siitä varmasti.

Lähde: Petsmart

Tuotteet: Grreat Choice Cat Scratcher, 35 dollaria

Melko uusi talutushihna on tyylikäs tapa aloittaa uusi vuosi, varsinkin kun siinä on viileä, dip-värjätty vaikutus.

Lähde: Löysin eläimeni

Tuotteet: Ombré -hihnus, 62USD

Hyvin käyttäytyneet pennut palkitaan ämpäri, joka on täynnä leluja, joihin sisältyy joulupukin muotoinen pureskelu, kovakäyttöinen köysi ja juhlalliset tennispallot haun pelaamiseen.

Lähde: Harry Barker

Tuotteet: Santa -koiran lelulaatikko, 112USD

Koiraystävällinen päällysvaatteet ovat kaikkialla näinä päivinä, mutta mikään ei ole yhtä uskomaton kuin klassinen villatakki lahden ikonisissa raidoissa. Fido on parhaiten pukeutunut pentu koiran puistossa.

Lähde: Hudsonin lahti

Tuotteet: HBC Collection Duffle Canine Coat, 120 dollaria

Onko sinulla mäyräkoira vai ei, tämä kulhonpidike on suloinen – ja riittävän raskas, että sitä ei ole helposti kallistettu. Splash ulos monogrammoidulle lemmikkisängyn kansille, joka tulee trendikkäässä Buffalo-tarkistuksessa ja kahdessa koossa, joten se toimii sekä kissoilla että koirilla.

Lähde: Keramiikkalato

Tuotteet: mäyräkoiran koiran boWL -teline, 122 dollaria, Buffalo Check Pet Bed Cover, 149 dollaria

Emme voi päästä yli näiden upeiden lemmikkieläinten, kehittäneet Toronto-pohjainen Boutique Pup & Kit. Kyllä, ne ovat kalliita, mutta rakastamme Joey High Back -koirasängyn puolivälin mod-ilmettä, kun taas Missy Cat -luola nousee geometriseen suuntaukseen, joka on edelleen vahva.

Lähde: Pups & Kit

Tuotteet: Joey High Back -koirasänky, 821 dollaria, Missy Cat Cave, 1 193 dollaria