Viikon hyödyllinen laite: USB -äänikasettinauhan muunnin elvyttää vanhoja muistoja

vuotuisessa vaelluksessa parvella joulukoristeisiin. Tunnistin vanhan ystävän – tapauksen nuoruudestani. Heidän joukossaan oli pub -äänitys, jonka tein Belfast -yhtyeestä, jota seurasimme 80 -luvulla nimeltään ‘Ghost of A American Airman’. Kuinka hienoa olisi kuunnella sitä uudelleen, mutta miten se siirretään digitaaliseen muotoon?

Alle 20 puntaa varten voit saada tämän pienen äänikasettinauhan, joka kytketään tietokoneisiin USB -pistorasiaan ja vangitsee äänen sen mukana toimitetulla äänen muokkausohjelmistolla. Jos sinulla on silti vanha kasettikansi, jossa on lähtö ja tietokone, jossa on analoginen ääni portissa, voit kiinnittää ne yhteen sen sijaan, että perusfono on 3,5 mm: n tunkkikaapeli.

Nyt voit elvyttää kaikki nuo vanhat kenkäjalat, lasten nauhoitukset ja sekoita nauhat, jotka lähetit merkittävän toisen päivän takaisin ja muuntaa ne MP3- tai CD -levyiksi.

Saatavana Amazonilta

746 arvostelua

Rybozen -kasettisoitin, kannettava Walkman & Casvert -kasetti -nauhat MP3 -muunnin, uusi ohjelmisto (Audiolava), yhteensopiva tietokoneen, kannettavan tietokoneen, MAC: n, iPadin kanssa, muuntaa nauhat nopeasti MP3 -muotoon
Muuntaa nauha MP3: ksi (Audiolava): Erityinen kasettisoittimemme voi nopeasti muuntaa vanhat nauhat MP3 -muotoon USB -kaapelin avulla, tallentamalla hyviä muistoja, muuntaa nauhat vain MP3 CD: lle. Erittäin kätevä käyttää.
Walkman Design: Tämä kasetti on kevyt ja kompakti Walkman. Se on vain kämmenkoko ja se voidaan helposti laittaa taskuun, pelata ja siirtää kasettinauhoja missä tahansa. Erittäin mielenkiintoinen lelu.
Laaja yhteensopivuus: Voit kytkeä minkä tahansa 3,5 mm: n AUX -audiokaapelin, voit muodostaa yhteyden kuulokkeisiin. Voit myös muodostaa yhteyden kuulokkeisiin, korvatulpaisiin tai muihin äänilaitteisiin, kuten auton ääniin. Täydelliset toiminnot.

21,99 £

päästä

USB -kannettava audiokasettinauhan muunnin: Phono – 3,5 mm: n tunkki

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Viimeinen päivitys 2021-10-04 / Affiliate-linkit / kuvat Amazon Product Advertising API: lta